hemşom nasılsın özledim kız seni
slm canım bende iyyim bu aralar yoğunum biras düğünler falan eşim ve kendi tafrafımdan her hafta bi düğün çıkıyo oralara gidip geliyoruz cuma gün den beri geremiyordum cuma misafirliğe gittim cmrts eşimle gezmeye gittik akşama kadar evde değildim pazarda düğün vardı annemlerin orda annemlere gittik orda kaldık dün gece 1 de geri döndük temizlik işlerine başladım bugünde fazla giremiyorum arada bakıp çıkıyorum kimse olmayınca bende çıkıyorum işte bu değişen bişi yok yarında görümceme gidicem bebişi olduda bebek görmeye gidicem hepinizi çok özledimmm
Selam herkesee :79::79::79::79::79::79:
ablam 45 yaşında senden büyük yani sen daha çocukmuşundur o şarkının çıktığında...hayırlı cumalar güzel bi hafta sonu olsun inşallah...benimde net te sorun vardı bir türlü giremedim kk anca girebildim ama sen çıkmışsın olsun görüşmek dileğiyle
fatooooooo çok ssevindim bende istiyom çütlü bişiden :))))))))))) özledim seni diğer kızlarıda 2 gündr fena deilim evde malak gibi yatıyorum ksık ağrım hafifliyo sanki inşşlhh bu arada 36 yaşında ki ablamda hormon bozukluğu vardı saftirik korunuyomuş eski yöntemlerle hamile aramızda bi hafta var 4 çocuk istiyodu hıh takmıyo fırdr fıldr geziyo bende bi gün gezcem 3 ayım bitsinde :))))
slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim bebişimde büyüyooo
serpil girmez oldu merak ediyorum bende diğer topiğe bakıyodum gelen giden yok
hamişler rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
hamiş olmayanlar allahım sizin göbüşlerinizide bebek doldurur en kısa zamanda hayırlısıyla inş.
selamlar herkesler iyidir inşallah
gelen gidiyorrhayatcım ayy alemsin hee
kızz napıyon
selamlar herkesler iyidir inşallah
gelen gidiyorrhayatcım ayy alemsin hee
kızz napıyon
hoşgeldin canım...iyiyiz ne olsun....
...........
valla canım, bebek isteyenler topiği falan,hani onları geçtim artık....amannn ne bilim ben.....hiç olmazsa iki laf edelim diyorum ama,
valla tadı yok....hep bekliyorum canım, eski havasına döner mi diye.....bekle bekle bişey olacağı da yok.....
gelen gidiyor işte, doğru değil mi.......hamilelerimizin bir kısmı zaten başka topikteler, diğerlerinin de içinden gelmiyor heralde......
ben de gelmiycem artık.....
ben ilk geldiğimde "yolun yarısına gelip....................." o topikten başlamıştım, ekim ayıydı.....orası kopuyodu,çok güzeldi...kimler kimler vardı....sonra bi ujmut olsun diye burası açıldı, burası da ilk ay şenşakraktı, sonra bitti.....başlangıç yükselme çöküş anlayacağın......
canım sen çok dolmuşsun bir ara bende kimse bişey yazmıyor diye yazmıyordum ama şimdi girip yazıyorum...hiç kimse yazmasa bile günde kaç sefer açıp bakıyorum belki birisi bişey yazmıştır diye merak ediyorum sende bırakma bizi
bu olay yüzünden herkes uzak kaldı bence ama toparlanırr merak etmeyin dostluk, paylaşım insanlık önemli asıl olan bu olmalı
düşman olup , arkadan konuşup yüzsüzlük yapıp buraya gelinmesi zaten hoş değildi
biz gene toparlanırızz merak etmeyinde üzülmeyinde
çoğunun işi var artı yaz dönemi ya bi yavaşlık var kk da
evet birde yaz geldi ondan da çok kimse girmiyor ama mümkün olduğunca birbirimizden haber verelim, çünkü kaç aydır burada bazı şeyler paylaşıyoruz ve merak ediyorum acaba ne oldu diye, hem tanımadığımız insanlarla ne çok ortak yönlerimiz var birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü çevremizdekilerle konuşamadığımız herşeyi burada açık açık yazabiliyoruz... buradaki arkadaşlarda bir kaç kendini bilmez yüzünden bizleride bırakmasın... zaten ben ne olduğunu da anlayamadım
canlar,
ben o diğer konuyla ilgilenmedeim zaten....insanların hassas zamanlarıdır dedim, hepimize anlık da olsa tahammülsüzlük geliyor dedim....
ben tamamen yanlış anlaşılmalar ve hassasiyet diyorum.........
allah herkesi yolunda mutlu etsin canım....kıranlar,kırılanlar birbirlerini affetsinler.......
ben hergün bakarım gene topiğe, işimden fırsat yaratıp gene de yazmaya çalışıyorum.....
bakalım ilerleyen süreçte ne olacak......
eeeeeeeeeeeeeeeee.....................
bebek çalışmalarından bahsedelim o zaman.....
benim yumrtlama günlerim bitiyor sanırm...bakalım....artık takmıyorum zaten.....allah hayırlı zamanda hayırlısını versin diyorum.......
sizlerde durum nasıl.....
benimde adetimin 2. günü bugün 2 gün erken oldum zaten şu aşılamadan sonra dengem bozuldu geçen ayda 6 gün erken olmuştum bakalım ne zaman düzene girecek...bende takmıyorum hayatımı zehir etmektense tadını çıkarıyorum zaten zamanı gelince olacakcanlar,
ben o diğer konuyla ilgilenmedeim zaten....insanların hassas zamanlarıdır dedim, hepimize anlık da olsa tahammülsüzlük geliyor dedim....
ben tamamen yanlış anlaşılmalar ve hassasiyet diyorum.........
allah herkesi yolunda mutlu etsin canım....kıranlar,kırılanlar birbirlerini affetsinler.......
ben hergün bakarım gene topiğe, işimden fırsat yaratıp gene de yazmaya çalışıyorum.....
bakalım ilerleyen süreçte ne olacak......
eeeeeeeeeeeeeeeee.....................
bebek çalışmalarından bahsedelim o zaman.....
benim yumrtlama günlerim bitiyor sanırm...bakalım....artık takmıyorum zaten.....allah hayırlı zamanda hayırlısını versin diyorum.......
sizlerde durum nasıl.....
geliyoruz nazcımm herkes ii bende regl geçti ama bekliycem bakalım her an gelir gdiye umutlanmamak kaydı ile
selamün aleyküm bacılar
nassınız bakem hava sıcak üstümde bir ağırlık hiç çalışasım yok
evde olup serin serin oturmak tv seyretmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?