Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

valla canım..boşver, evet çalışmaka aslında çok güzel bişey, bakam şikayet ettiğimize...çoğu zaman şikayettedir çalışanlar.....
ama ben gene de derim ki, çalışmaya ihtiyacın yoksa çalışma otur evinde, ya da keyfi çalış......ben bide çok sıkıldım artık,kaç yıldır...artık bol para olsun evde oturayım diyorum, eeee,bol para da olamadığına göre.....

ohhhh sefanız olsun yatın kıslar
ama yarın yatarken ve serin serin otururken şekerin yerine deyin

canım yarın senin yerine yatıyorum diyemiyecem yarın arkadaşın köyüne gidicez düğüne pazara mı gelirim pazartesimi belli değil...ama söz defterime not alıyorum salı yada çarşamba senin için bütün gün ayaklarımı uzatıp balkonda serin serin sizle yazışacam

yat kızz bebek olunca yatamıycaksın haklısın keyfini çıkar diyom ya işteee

yaa,şekerim ha yatmışsın ha gezmişsin, çalışnalr için o da ayrı bi lüks......gün içinde istediğin kadar git gez, alışveriş yap, nerye gidiyosun diyen yok, yarım saatliğine çık diyen yok....benim için farketmez,benim yerime yatabilirsin de gezebilirsin de, ama yatsan daha iyi olur, çünkü sıcaktan ayaklarım davul gibi....şekerleblebiden sonra sıra bende.......

:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

ben donumu çıkaramam müsait değilim
:92::92::92::92::92:bende musait değilim
aslında bizde de bol para yok bebek için harcamasak bizde rahat rahat para harcayacaz ama hep dr gidiyor... eşimde hiç sıkmaz istediğini al der ben nasılsa eşşek gibi çalışıp sana bakacam der sağolsun

tamam canım senin içinde gezeyim zaten bana orada iş yaptırmazlar otururum bütün gün ama hiç kimse için oynayamam baştan anlaşalım... oynamayı sevmemde bilmemde

hayatkavunici nazemir şeker-leblebi
ben çıkıyorum kızlarrr
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın

valla biz de işte, rahat rahat gezelim tozalım yiyelim içelim diye çalışıyoruz....yoksa para falan biriksin etsin diye değil.....haklısın valla, şu dr lere giden paralar...bazen düşünüyorum, madem geleceği gün belli bu bebeklerin, zamanı gelince elbet gelecekler, neden bu kadar uğraşıyoruz....yani önemli olan uğraşıp gerisini allaha bırakmak mı???????

anammmmmmmmm.....
fatoooooşşşşşşşşşşşşş
hemşommmmmmmm...............

bugünkü geçmişi oku da isyan bayrağını nasıl çekmişim bi gör bakalım

evet geleceği gün belli biz ne yaparsak yapalım vakti zamanı gelince olacak ama sağlık problemlerimizi ortadan kaldırıp öyle beklemek tedbir bizden takdir ALLAH tan

nazemir napıyosun canım....
ben aralarda, erkek infertilitesine bakıyorum....buralardayım yani....
17.30 gibi giderim.......

canım yaa...çok ilginç bugün geçmişe baktım, seni gördüm allah allah dedim, melek vardı şimdi yok..nerelerde neler yapıyor acaba diye..hatta özelden yazacaktım.....
nasılsın canım, neler yapıyorsun.....

Son düzenleme:
nazemir napıyosun canım....
ben aralarda, erkek infertilitesine bakıyorum....buralardayım yani....
17.30 gibi giderim.......

canım bilgisayar kapandı ısınınca kendi kendine kapanıyor sonrada 15 dk sonra açabiliyorum.... bende boyamı hazırlamıştım hazır kapanmışken saçımı boyayayım dedim anca bitti saçlarda uzun olunca tek başına biraz uzun sürüyor...zaten sende çıkmışsın yarın görüşürüz artık açabilirsem bi selam verip öyle çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…