bazen güzel oluyorda evde durmak bazende sıkılıyorum hergün aynı şeyler çalışsam dahamı güzel olurdu diye düşünmeden edemiyorum ama elimde mesleğim yok olsada eşim zaten izin vermiyor çalışmama
ohhhh sefanız olsun yatın kıslar
ama yarın yatarken ve serin serin otururken şekerin yerine deyin
saol canım iyi çok şükür biraz önce dr dan geldik bi sorun yok hamd olsun keyfi yerinde yüzüstü yatıyodu valla :)))))))
:)))))))))))) bacım bırakta yatalım kışın yatamaıycaz sanırım :)))
tamam canım yarın senin yerine diyecem :))))))
hoşbulduk canım :))))
yok canım dr dan geldik ama sölemedi ne yazıkki 3 hafta sonra gidecez tekrar o zamn söler inş....
canım yarın senin yerine yatıyorum diyemiyecem yarın arkadaşın köyüne gidicez düğüne pazara mı gelirim pazartesimi belli değil...ama söz defterime not alıyorum salı yada çarşamba senin için bütün gün ayaklarımı uzatıp balkonda serin serin sizle yazışacam
:92::92::92::92::92:bende musait değilim:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
ben donumu çıkaramam müsait değilim
aslında bizde de bol para yok bebek için harcamasak bizde rahat rahat para harcayacaz ama hep dr gidiyor... eşimde hiç sıkmaz istediğini al der ben nasılsa eşşek gibi çalışıp sana bakacam der sağolsunvalla canım..boşver, evet çalışmaka aslında çok güzel bişey, bakam şikayet ettiğimize...çoğu zaman şikayettedir çalışanlar.....
ama ben gene de derim ki, çalışmaya ihtiyacın yoksa çalışma otur evinde, ya da keyfi çalış......ben bide çok sıkıldım artık,kaç yıldır...artık bol para olsun evde oturayım diyorum, eeee,bol para da olamadığına göre.....
yaa,şekerim ha yatmışsın ha gezmişsin, çalışnalr için o da ayrı bi lüks......gün içinde istediğin kadar git gez, alışveriş yap, nerye gidiyosun diyen yok, yarım saatliğine çık diyen yok....benim için farketmez,benim yerime yatabilirsin de gezebilirsin de, ama yatsan daha iyi olur, çünkü sıcaktan ayaklarım davul gibi....şekerleblebiden sonra sıra bende.......
:92::92::92::92::92:bende musait değilim
aslında bizde de bol para yok bebek için harcamasak bizde rahat rahat para harcayacaz ama hep dr gidiyor... eşimde hiç sıkmaz istediğini al der ben nasılsa eşşek gibi çalışıp sana bakacam der sağolsun
tamam canım senin içinde gezeyim zaten bana orada iş yaptırmazlar otururum bütün gün ama hiç kimse için oynayamam baştan anlaşalım... oynamayı sevmemde bilmemde
hayatkavunici nazemir şeker-leblebi
ben çıkıyorum kızlarrr
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
valla biz de işte, rahat rahat gezelim tozalım yiyelim içelim diye çalışıyoruz....yoksa para falan biriksin etsin diye değil.....haklısın valla, şu dr lere giden paralar...bazen düşünüyorum, madem geleceği gün belli bu bebeklerin, zamanı gelince elbet gelecekler, neden bu kadar uğraşıyoruz....yani önemli olan uğraşıp gerisini allaha bırakmak mı???????
ii akşamlar kızlar :79::79::79::79:
nazemir napıyosun canım....
ben aralarda, erkek infertilitesine bakıyorum....buralardayım yani....
17.30 gibi giderim.......
ii akşamlar kızlar :79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?