Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün evlilik yıl dönümümüz 3 yıl oldu ama hala bişiyler eksik onun da burukluğu var rabbim bu eksikliği tez vakitte gidersin inşallah hepimize birer bebiş nasip etsin rabbim hepimize hayırlı yuvalar ve yavrular asip etsinnnn

günaydın kızlar nasılsınız canlarımm

canımmmmmm hoşgeldin nasılsın

günaydın, bütün güzellikler sizlerin olsun

ooooooo şekerim leblebimde gelmiş sefalar getirmiş

allah daha nice uzun yıllar mutlulukla, sağlıkla, huzurla ve bebeklerinizle birlikte yıldönümlerinizi kutlamayı nasip etsin. unutmaher şeyin bir vakti saati var mutlaka sende onun için bekliyorsundur. sakın isyana girme tevekkülle beklemeyi öğren. ben öyle yaptım 40 yaşında hamile kaldım

iyi akşamlar canım......

hemşommmmmmmmmmmm nasılsın tatlım

selamlar çıkmadan bir merhaba diyeyim dedim:79:2 gibi çıkıcam evden, işlerimi halletmem lazım

selam canlarrr fato facede göbeeeeeeni gördüm maşşlhhhhh maşşlhhhhhh benim kasık ağrım hala oluyo sabır allhım diyorum ablamda düşük tehlikesi varmış kahve rengi akıntısı oluyomuş yerinde durmuyoki köye gitti ne varsa halı yıka onu yap bunu yap anemde şom ağzını açtı düşcek onunki dio töbe töbe baykuş gibi hep olumsuz seyler ruhum daraldı .

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
selammmmmmmmmmm
işe ancak gelebildim..bütün gün dışarda işlerim vardı...
sizler nasılsınız.......
nazemir,
nuray,
honey
cimcime
fatoş
hepinizi öpüyorum....

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
selammmmmmmmmmm
işe ancak gelebildim..bütün gün dışarda işlerim vardı...
sizler nasılsınız.......
nazemir,
nuray,
honey
cimcime
fatoş
hepinizi öpüyorum....

bende öpüyorum canım nasılsın iyimisin

honeycim sendeki o kasık ağrılarının olması çok normal onlar moarlini bozmasın. ablana çok üzüldüm inşallah kötü bir şey olmaz ama ablanada söyle lütfen biraz daha dikkatli olsun

selam canımcım nasılsın

fatoş nasılsın canım

iyiyim zeytincim sen nasılsın nerelerdesin hiç görünmüyorsun

günaydın kızlarrrr.......

cimcimeeeeeee naber aşkım

selamlar çıkmadan bir merhaba diyeyim dedim:79:2 gibi çıkıcam evden, işlerimi halletmem lazım

kolay gelsin sana

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, bizim günahlarımızdan geç.
Bizim günahımız varsada senin gibi halikimiz var. Muhammed Aleyhisselam dostumuz var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığımız gece bilmediğimizi bildir. Kabrimizi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırız sana dünya ve ahiret muradımızı ver bize.
Rabbim Allah, fikrimiz zikrullah, kalbimiz nuru Resullullah, evvelimiz Allah, ahirimiz Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedik, dostum dedik, 99 ismine mühür vurduk, üstüne.
Sırrımız sübhanımız Allah, derdimiz dermanımız Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özümüz, Muhammed Mustafadır sözümüz, ihlas-ı şerif ile yıkadık yüzümüz. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözümüz.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledik üstüne.
Lailahe illallah üç muradımız var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırız sana. Her zaman sana muhtacız, cemalini göster bize.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bize de nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halimiz malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bize.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendimize malik olmadığım zaman bu duamızı sana emanet ederiz.
Selatü selaya yolladık Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım bizi af eyle, her derdimizi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelimiz Allah, ahirimiz Allah, kalbimizde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

aminnnnnnnnnnnnnn

amin canım..allah kabul etsin....
hepinize hayırlı cumalar kızlar

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn

günaydın kızlar hayırlı cumalarrrr

[sıze=3][/sıze]amin canım..allah kabul etsin....
Hepinize hayırlı cumalar kızlar

aminnnnnnnnnnnnnn kızlar hepinizin dualarına gönülden milyonlarca kere amin

fatoşummmmm hemşom nasılsın
cimcimecim nasılsın
nazemir biliyorum gezmelerdesin
nuray sen de geziyosun biliyorum
blue, yoksun ortalarda yahu,neredesin
nihalkpr, sen de sır oldun be canım
serpilcim serpilcim,duy sesimi,hala umutla bekliyorum seni buraya
nimren sen de yoksun
folic acid,nasılsınnnn
unuttuğum kimse yoktur umarım....

hepinizi öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

saol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın ....

nihalkpr tatilde canım şuan p.tesiye gelir sanırım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…