Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

canımmm geçmiş olsun.. lütfen dikkat et kendine...

nasılsın sultan annesi

iyiyim canım.. sen nasılsın.. mustafa ethem nasıl.. ay yerim ben onu...

canım..geldiğine çok sevindim....
nasılsın, iyi misin.......
kızına çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.....

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

geçti inşallah canım.....
sen nasılsın???? oğluşun nasıl????
özledim seni...

bende seni çooook özledim oğluşumda iyidir herhalde teyzesi daha doktora gitmedik salı günü gidicez

hayatkavunici,kumsal,fatosozel+,blue+,

gelirler öğleden sonra

bende iyiyim tatlım mustafa ethemde iyi salı günü gidicez doktora bakalım o zaan ne kadar iyi olduğunu anlıycaz. üçlü tarama test zamanımız geldi. sen yaptırdınmı

canım..geldiğine çok sevindim....
nasılsın, iyi misin.......
kızına çok sevindim...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sahi blue isim düşündünüzmü

günaydın canım eşin nasıl oldu

herkeselere günaydın .......

hayatcım geçmiş olsun ........

hoşgeldin canım...sağol....öyle bişey atlattıık işte.....
bebeişin ve sen iyisinizdir inşallah....

kaç haftalık oldu tam olarak mustafa ethem..isim çok karizmatik bu arada..adıyla yaşasın, sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah

yeter....nasılsın canım

sağol canım çok şükür

geçmiş olsun hemşom dikkat et kendine bidenem

çok geçmiş olsun canım birdaha kendini strese sokma olan yine sana oluyor kendine iyi davran senin birtane de kızın var unutma onun sana ihtiyacı var

çok geçmiş olsun canım birdaha kendini strese sokma olan yine sana oluyor kendine iyi davran senin birtane de kızın var unutma onun sana ihtiyacı var

sağol tatlım....herşeyi oluruna bırakıp, hiçbişeyden etkilenmeyebilsek keşke.....
işte en takmayan kafa zamanımda böyle oldum..
allah kötüsünden saklasın...hepimize sağlık versin....

sağol tatlım....herşeyi oluruna bırakıp, hiçbişeyden etkilenmeyebilsek keşke.....
işte en takmayan kafa zamanımda böyle oldum..
allah kötüsünden saklasın...hepimize sağlık versin....

takmamak mümkün değil ama en azından kendimize vereceğimiz zararı en aza indirmek... bende zaman zaman bunaldığım oluyor ama kendimi silkeliyorum hayatımın en önemli olayı bu değil diyorum hayatta ne kötü durumdaki insanlar var onları düşünüp elimdekilerin kıymetini bil diyorum sağlığıma şükrediyorum sevdiklerime sevenlerime

çok haklısın canım...
inan ben de sık sık kendini salan, dünyayı başına yıkan bi insan değilim....pozitifliğe çok inanırım,herşyin güzel tarafını görmeye çalışırım,
arkadaşlarımın moral ağacıyım,hergün şükrederim,dua ederim....
belki de son zamanda çok şey üstüste geldi,iş stresi,işle ilgili sorunlar,biraz tatil ihtiyacı,biyerden sonra bi patlak veriyor heralde....
ama demek ki yeterli derecede telkin edemiyorum kendimi...biraz daha toparlanmam lazım....
herşey bizim için değil mi...
birazdan cesaretimi toplarsam,patronumdn yıllık izin için tarih talep edeceğim..
eğer ok derse, bak gör nasıl dönüyorum masama.....bütün ruh halim değişmiş yepyeni bir hayat olucam....

inşallah canım izin verirde güzel bir tatil nasıl iyi gelecek

ben çıkıyorum işlerimi halledip dışarı çıkıcam kendinize iyi bakın derdi tasayı bir kenara bırakın HOŞÇAKALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…