Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ben herkese ramazanda izin vericem dedi....muhtemelen bizim şirket yer değiştiriyo,taşınıyoruz, taşındıktan sonra,
yeni yerin, altyapısı,elektirik şusu busu yapılırken bize de izin verecek....
ama ramazanda da nasıl tatil yapacaksın....ben de benim gideceğim yerde ramazan ayında çay bahçesi bile kapalı olur,
nasıl tatil apayım dedim...tamam bi değerlendireyim dedi....inşallah izin verir....

ben çıkıyorum işlerimi halledip dışarı çıkıcam kendinize iyi bakın derdi tasayı bir kenara bırakın HOŞÇAKALIN

güle güle kolay gelsin

aslında oruç tutmaya niyetlenirsen ramazan daha iyi olur kız izin kullanmak için. evde daha rahat geçer oruçluyken bence

güle güle kolay gelsin

aslında oruç tutmaya niyetlenirsen ramazan daha iyi olur kız izin kullanmak için. evde daha rahat geçer oruçluyken bence

canım benim, iznim bir hafta, bi de kızm var ya, o da tatili haketti,biraz eğlensin di mi teyzesi....yoksa ben evimde oturum, ne var, bütün gün kitap okur uyur,geze tozar,dinlenirim.....ben daha çok çocuk için istiyorum....

herkese tünaydın ama sana da cnm.evlilik yıl dönümün kutlu olsun.kutlamam gereken başka yer varsa söle ordan da kutlayım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
cimcimecim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım......allah bir yastıkta kocatsın,sağlıkla mutlulukla.....

Son düzenleme:
"Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir..."
ne kadar güzel bir söz rabbim ogünleri görmeyi nasip eder banada inşallah

cimcimemmmm evlilik yıldönümün kutlu olsun

fatoşcum... üçlü testimizi sanırım haftaya yaptıracağız.. doktorum 17-18 haftada dedi.. gününü ayarlamadık...

prensesime daha isim düşünmedik....

fikirlere açığız...

işte bizde salı günü gidicez salı günü 17 haftanın içinde oluyoruz

"Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir..."
ne kadar güzel bir söz rabbim ogünleri görmeyi nasip eder banada inşallah

aminnnnnnnnnnnnnn inşallah merak etme bu topic uğurlu o konuda

bi de hemşom,tebdili mekanda ferahlık vardır....bakarsın, tatil matil, rahatlık,huzur derken, belli mi olur,misafir gelir

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah canım benim

teşekkürler canım saol yeterli oldu :))))))))))

cimcim bende kutlayayımmı kız msn den kutladım ama. hadi yine kutlayayım (sanırım venhar cezalı ) evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim ettirsin bebeklerinizle birlikte
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

canım benim, iznim bir hafta, bi de kızm var ya, o da tatili haketti,biraz eğlensin di mi teyzesi....yoksa ben evimde oturum, ne var, bütün gün kitap okur uyur,geze tozar,dinlenirim.....ben daha çok çocuk için istiyorum....

aaaaaaaaaaa gezmek yiğeniminde hakkı elbette götürün kızı tatile elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…