ben çıkıyorum işlerimi halledip dışarı çıkıcam kendinize iyi bakın derdi tasayı bir kenara bırakın HOŞÇAKALIN
ben herkese ramazanda izin vericem dedi....muhtemelen bizim şirket yer değiştiriyo,taşınıyoruz, taşındıktan sonra,
yeni yerin, altyapısı,elektirik şusu busu yapılırken bize de izin verecek....
ama ramazanda da nasıl tatil yapacaksın....ben de benim gideceğim yerde ramazan ayında çay bahçesi bile kapalı olur,
nasıl tatil apayım dedim...tamam bi değerlendireyim dedi....inşallah izin verir....
güle güle kolay gelsin
aslında oruç tutmaya niyetlenirsen ramazan daha iyi olur kız izin kullanmak için. evde daha rahat geçer oruçluyken bence
herkeselere günaydın .......
hayatcım geçmiş olsun ........
herkese tünaydın ama sana da cnm.evlilik yıl dönümün kutlu olsun.kutlamam gereken başka yer varsa söle ordan da kutlayım
güle güle kolay gelsin
aslında oruç tutmaya niyetlenirsen ramazan daha iyi olur kız izin kullanmak için. evde daha rahat geçer oruçluyken bence
herkese tünaydın ama sana da cnm.evlilik yıl dönümün kutlu olsun.kutlamam gereken başka yer varsa söle ordan da kutlayım
teşekkürler canım saol yeterli oldu :))))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
cimcimecim evlilik yıldönümün kutlu olsun canım......allah bir yastıkta kocatsın,sağlıkla mutlulukla.....
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım.........
"Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir..."
ne kadar güzel bir söz rabbim ogünleri görmeyi nasip eder banada inşallah
cimcimemmmm evlilik yıldönümün kutlu olsun
fatoşcum... üçlü testimizi sanırım haftaya yaptıracağız.. doktorum 17-18 haftada dedi.. gününü ayarlamadık...
prensesime daha isim düşünmedik....
fikirlere açığız...
"Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir..."
ne kadar güzel bir söz rabbim ogünleri görmeyi nasip eder banada inşallah
bi de hemşom,tebdili mekanda ferahlık vardır....bakarsın, tatil matil, rahatlık,huzur derken, belli mi olur,misafir gelir
teşekkürler canım saol yeterli oldu :))))))))))
canım benim, iznim bir hafta, bi de kızm var ya, o da tatili haketti,biraz eğlensin di mi teyzesi....yoksa ben evimde oturum, ne var, bütün gün kitap okur uyur,geze tozar,dinlenirim.....ben daha çok çocuk için istiyorum....
istiyorum istiyorum ben de istiyorum....
ben de ben de..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?