Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

arkadaşlarım içinize mi doğuyor ne oluyor.....
geçen haftadan beri sırada sen varsın diyorsunuz.....
ki benim ki o kadar gecikmedi....
hadi bakalım hayır olsun........

canım ben söledim slm adaş olarak

oda çok slm söylüyo aklım hayatta dedi güzel haberlerini bekliyorum die ekledi

hayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat güzel hemşom benim haydi sende bize güzel bir haber ver allahın izni ile

sen bana yaptınmı nazar boncuğu ben görmedim

ne bereketli 1 hafta hadi sırada hayat kavuniçi var sende katıl bu kervana

akşam değil sabah ilk idrar lütfen

hayatcım sıra sende güzel haberler bize

kızlar yukarda yazılanlara bakar mısınız....
vallahi hepiniz muhteşemsiniz......çok teşekkür ederim....
zaten hamileliğim yoksa bile, bu kadar iyi insanın dileğiyle ,allah bu gece bile konduruverir göbeğime......
çok çok teşekkür ederim.....

biliyorum şimdi okuyacam zaten birazını 26 nisana kadardı galiba

26 nisandan önce bitsin istiyoruz dua ve isim listesi hazırlanacak haftayada biz dualarız diyoruz ondan 22 sine kadar biterse iii olur canım :))))

yalnız ben arapça bilmiyorum farketmez heralde

farketmez canım çevirisinden okursun ...

selam kızlar demiştim ama demi blu ve hayat hamile kalacak diye rabbim birinde yanıltmadı hayatcımda yanıltmaz inşallah güzel bir haberde ben vereyim doktora gittim beta kaç oldu arttımı diye 1000 üzerine çıkmış doktorum bebeğini göstereyimmi dedi bende görelim dedim 5+1 günlükmüş ama kese boyutu 5+5 görünüyor içinde bebeğimde vardı kesenin cuma günü kalp atışlarınıda duyarız inşallah rabbimin verdiklerine şükürler olsun

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

1. nazemir
2. seldayavuzguray
3. şeker-leblebi
4. cimcimes53
5. nihalla
6. hayatkavunici inşallah yarına
7. fatosozel
blu
maşallah ALLAH nazarlardan korusun

aa ne güzellll nerde blueee:26::26::26::26:
blue nete giremiyomuş bugün canım....

inşallah canım.....o h ne güzel bebşin yerleşmiş ..kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla.....

ne güzel inşallah yanıltmaz hislerini....bizim içinde düşün güzel bişeyler tekrar tebrikler selda

26 nisandan önce bitsin istiyoruz dua ve isim listesi hazırlanacak haftayada biz dualarız diyoruz ondan 22 sine kadar biterse iii olur canım :))))

farketmez canım çevirisinden okursun ...

tamam ozaman tefriciye ayetel kürsü de okuyabilirim onları ezbere biliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…