fatoşummmmmm.....
blue da hamileeeeeeeeeeeee
hayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat güzel hemşom benim haydi sende bize güzel bir haber ver allahın izni ile
sen bana yaptınmı nazar boncuğu ben görmedim
tamam ozaman ben okuyunca bildiririm
canım 1 hafta var haftaya bitmiş olması lazım :))))
canım 1 hafta var haftaya bitmiş olması lazım :))))
canım ben söledim slmadaş olarak
oda çok slm söylüyo aklım hayatta dedi güzel haberlerini bekliyorum die ekledi
canımm ben iyim şükür sanıırm minikırda iyi
bugün msnde sorun var canım açılmıyor.. açılıyorum kapanıyor..
girdiğim an söylerim ama..
senin içinde pzartesiçekecezzz..
kendine iyi bak canım
hayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat güzel hemşom benim haydi sende bize güzel bir haber ver allahın izni ile
sen bana yaptınmı nazar boncuğu ben görmedim
ne bereketli 1 hafta hadi sırada hayat kavuniçi var sende katıl bu kervana
akşam değil sabah ilk idrar lütfen
hayatcım sıra sende güzel haberler bize
biliyorum şimdi okuyacam zaten birazını 26 nisana kadardı galiba
yalnız ben arapça bilmiyorum farketmez heralde
fatoşummmmmm.....
blue da hamileeeeeeeeeeeee
blue nete giremiyomuş bugün canım....aa ne güzellll nerde blueee:26::26::26::26:
selam kızlar demiştim ama demi blu ve hayat hamile kalacak diye rabbim birinde yanıltmadı hayatcımda yanıltmaz inşallah güzel bir haberde ben vereyim doktora gittim beta kaç oldu arttımı diye 1000 üzerine çıkmış doktorum bebeğini göstereyimmi dedi bende görelim dedim 5+1 günlükmüş ama kese boyutu 5+5 görünüyor içinde bebeğimde vardı kesenin cuma günü kalp atışlarınıda duyarız inşallah rabbimin verdiklerine şükürler olsun
selam kızlar demiştim ama demi blu ve hayat hamile kalacak diye rabbim birinde yanıltmadı hayatcımda yanıltmaz inşallah güzel bir haberde ben vereyim doktora gittim beta kaç oldu arttımı diye 1000 üzerine çıkmış doktorum bebeğini göstereyimmi dedi bende görelim dedim 5+1 günlükmüş ama kese boyutu 5+5 görünüyor içinde bebeğimde vardı kesenin cuma günü kalp atışlarınıda duyarız inşallah rabbimin verdiklerine şükürler olsun
26 nisandan önce bitsin istiyoruz dua ve isim listesi hazırlanacak haftayada biz dualarız diyoruz ondan 22 sine kadar biterse iii olur canım :))))
farketmez canım çevirisinden okursun ...
blue nete giremiyomuş bugün canım....
Inşallah canım.....o h ne güzel bebşin yerleşmiş ..kalp atışını da duyarsın hayırlısıyla.....
ne güzel inşallah yanıltmaz hislerini....bizim içinde düşün güzel bişeylerTekrar tebrikler selda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?