Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar olsun inşallah nasılsınız bakalım

ya kızlar serpil üyelikmi iptal ettirmiş bida göremiycekmiyim onu

ya ben onla bida ha nasıl sohbet etcem o zaman ya aaa aplam neden bıraktın biziiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84:

,nuray0606,blue+,+,fatosozel+,

kızlarrr...hoşgeldinizzzzz

blue naptın canım...merak ettim..
nuray nasılsın 2.hemşom
fatoşum hemşom, canım...nasılsınız bakalım......

,nuray0606,blue+,+,fatosozel+,

kızlarrr...hoşgeldinizzzzz

blue naptın canım...merak ettim..
nuray nasılsın 2.hemşom
fatoşum hemşom, canım...nasılsınız bakalım......

hoşbulduk canım iyiyim canım sen nasılsın

kızlar burda sela okunuyo rabbim hepimizin gönlüne göre versin allahım okunan selalar hürmetine buradaki arkadaşların olana olmayan hepsinin isteğini ve dileğini kabul et ol de rabbim oluversin biz aciz kullarınız yanlız senden diler yanlız senden isteriz senin herşeye gücün yeter

amin canım..ankaradayız ya, ayn anda duydukkkkk

amin amin amiiiiiiiiin

kızlar günaydın hayırlı cumalaar

hayırlı cumalar kızlarr allah hayırlısını versin cümlesine

ya kızlar serpil üyelikmi iptal ettirmiş bida göremiycekmiyim onu

blue geldiii
evet canım ya iptal ettirdi

ya ben onla bida ha nasıl sohbet etcem o zaman ya aaa aplam neden bıraktın biziiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84:

iyiyim işte...ben de üzüldüm serpile gitti diye...

bende üzüldüm bidaha sohbet edemiyecezmi..çok sevdiğim filmin başrol oyuncusu değişirde bidaha aynı hevesle seyredemezsin ya(kimse üstüne alınmasın)kendimi öyle hissediyorum...tekrar söylüyorum herkesin yeri ayrı kimse üstüne alınmasınhayırlı cumalar şu anda okunan SELALAR HÜRMETİNE RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar versin huzur sağlık versin...

kızlar serpili hepimiz çok seviyoruz özellikle ben onunla 1 seneye yakın konuşuyorum ve biz çok şeyler paylaştık serpille ve diğer arkadaşalrımlada tabıkı de konu şu an serpil üyeliğini iptal etmesine üzüldüm ama o böyle rahat etcekse diye kabullendik msnde görüşüyoruz tel var

işte biz bidaha görüşemeyeceğimiz içinüzgünüm güzel paylaşımlarımız vardı şurda 3 ..4 ay gibi bi zamandır tanıyorum ama kendimi iyi hissettiriyordu... ama serpil kendini böyle daha iyi hissedecekse tabiki bizede saygı duymak düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…