Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

hayat yerleşme akıntısı olabiler bide devamı geldimi :26::26::26::26:

inşallh öyledir canım..normalde benim regl ilk anda bir çay kaşığı koyu kanla gelir((((pardon,özürdileyerek yazıyorum)))))bu pembe -sarı çok uçuk renkli bişey..devamı gelmedi,bir saat oldu nerdeyse....kontrol ediyorum ama......canım sıkıldı biraz....

boşver tuğbacım,sizin de canınızı sıkmak istemiyorum...negüzel haberlerimiz var..şimdilik onlarla idare edelim.....

maşallah canım

o yerleşme kanamasına benziyo ama bence

o yerleşme kanamasına benziyo ama bence

tuğbacım,inşallah canım.....
yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu ki....benim düşükle sonuçlanan da, günümden 9 gün önce olmuştu ,damla halinde bikez kanam gelmişti....offff....can sıkıcı di mi...neyse ki siz varsınız....

geç yumurtlamışsındır belki
herşey olabilir

bakıp durma utanır kuku ya bekle birşey olmaz rabbimin izniyle inşallah olacak olacak inan ve bekleeeeeeee

bencede yerleşme olabiler bak daha öncede olmuş inşşşşşşşşşşşşş güzel haber alırız senden deee

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

1. nazemir
2. tben
3. seldayavuzguray
4. şeker-leblebi
5. scuba
6. hayatkavunici
7. cimcimes53
8. melek2828
bir ziyaretçi de serpilmi acaba

ağrılarım arttıkça umutlarım azalıyor ağrılar kesildiğinde içimi heyecan kaplıyor rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin en hayırlısını isteyen herkesin duaların:93:ı kabul eyle içinde banada nasip eyle amin

kızlar hepinize iyi haftasonları,,
bugün giremedim pek işim çoktu
hayatçım canını sıkma tuğbanın dediği gibidir bencede....
kızalr bana dua edin yarın dr gidecem.. inşallah sağlıklıdır minikır

canım yeni topiğn hayırlı olsun ve sanaaa şans getirsin öptm çok
yine gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…