hayat yerleşme akıntısı olabiler bide devamı geldimi :26::26::26::26:
benimde olmuştu sabret hayatcığımmmmmmmmm
inş. yerleşmedir. benimde ödüm kopuyo gelcek diye :18::18::18::18:
selam kızlar demiştim ama demi blu ve hayat hamile kalacak diye rabbim birinde yanıltmadı hayatcımda yanıltmaz inşallah güzel bir haberde ben vereyim doktora gittim beta kaç oldu arttımı diye 1000 üzerine çıkmış doktorum bebeğini göstereyimmi dedi bende görelim dedim 5+1 günlükmüş ama kese boyutu 5+5 görünüyor içinde bebeğimde vardı kesenin cuma günü kalp atışlarınıda duyarız inşallah rabbimin verdiklerine şükürler olsun
inşallh öyledir canım..normalde benim regl ilk anda bir çay kaşığı koyu kanla gelir((((pardon,özürdileyerek yazıyorum)))))bu pembe -sarı çok uçuk renkli bişey..devamı gelmedi,bir saat oldu nerdeyse....kontrol ediyorum ama......canım sıkıldı biraz....
boşver tuğbacım,sizin de canınızı sıkmak istemiyorum...negüzel haberlerimiz var..şimdilik onlarla idare edelim.....
o yerleşme kanamasına benziyo ama bence
tuğbacım,inşallah canım.....
yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu ki....benim düşükle sonuçlanan da, günümden 9 gün önce olmuştu ,damla halinde bikez kanam gelmişti....offff....can sıkıcı di mi...neyse ki siz varsınız....
Yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu ki....benim düşükle sonuçlanan da, günümden 9 gün önce olmuştu ,damla halinde bikez kanam gelmişti....offff....can sıkıcı di mi...neyse ki siz varsınız....
belki de şekercim...sağol.....geç yumurtlamışsındır belki
herşey olabilir
bakıp durma utanır kuku ya bekle birşey olmaz rabbimin izniyle inşallah olacak olacak inan ve bekleeeeeeee
geç yumurtlamışsındır belki
herşey olabilir
canım seninde tuzun olsun dualarda honeyden aldığım 1 er yasin tebareke amme vakıa kıyamet ve meryem vardı onları sen oku istersen
şeker mesajımı aldınmı ?????
yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu ki....benim düşükle sonuçlanan da, günümden 9 gün önce olmuştu ,damla halinde bikez kanam gelmişti....offff....can sıkıcı di mi...neyse ki siz varsınız....
bencede yerleşme olabiler bak daha öncede olmuş inşşşşşşşşşşşşş güzel haber alırız senden deee
ağrılarım arttıkça umutlarım azalıyor ağrılar kesildiğinde içimi heyecan kaplıyor rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin en hayırlısını isteyen herkesin duaların:93:ı kabul eyle içinde banada nasip eyle amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?