iyi akşamlar güzel anneler nihalle ve fotosözel arkadaşımızada iyi tatiller
kızlar hepinize iyi akşamlar.....
ağrılarım arttıkça umutlarım azalıyor ağrılar kesildiğinde içimi heyecan kaplıyor rabbim sana sığınıyorum sen bilirsin en hayırlısını isteyen herkesin duaların:93:ı kabul eyle içinde banada nasip eyle amin
kızlar hepinize iyi haftasonları,,
bugün giremedim pek işim çoktu
hayatçım canını sıkma tuğbanın dediği gibidir bencede....
kızalr bana dua edin yarın dr gidecem.. inşallah sağlıklıdır minikır
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
1. nazemir
2. tben
3. seldayavuzguray
4. şeker-leblebi
5. scuba
6. hayatkavunici
7. cimcimes53
8. melek2828
bir ziyaretçi de serpilmi acaba
tuğbacım,inşallah canım.....
yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu ki....benim düşükle sonuçlanan da, günümden 9 gün önce olmuştu ,damla halinde bikez kanam gelmişti....offff....can sıkıcı di mi...neyse ki siz varsınız....
kızlarrr blueeeeee hamileeee
bugün nete giremiyor
haber vermemi istedi
iyi gecelerrrrrr nazemir
canım yeni topiğn hayırlı olsun ve sanaaa şans getirsin öptm çok
yine gelcem
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese
günaydınnn arkadaşlar
arkadaşlar 14 regl olmam gerekiyodu dün akşam yapışkan şeffaf akıntının içinde kahverengi lekeler geldi karnımda agrı var şimdi baktım bişe yok offf ne fena bi durum yaa:18:
hoşgeldin fatoşum vede minişi
bi kaç kez oldu ama genel olarak 4 gün öncesine atardı heycandan ölcem yaa umutlanmayayım diyorum ama bilinçaltım ele geçirmiş galiba vucudumu hamilelikle ilgili ne belirti okusam bende yaşıyorum
hoşbulduk şekercim nasılsın canım
hoşbulduk şekercim nasılsın canım
haydi hayırlısı inşallah. pazartesiye kadar bekle şayet gelmezse pazartesi sabah bir kan testi yaptır artık bence. inşallah pazarteside sana halay çekeriz
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım merakla hayatı bekliyorum bir bir bekliyorum güzel haberleri diliyorumki gelecek ben iyiyim pardon biz iyiyiz sanırım bebeğim benim bünyemi zorluyor ishal oldum sabah alttan üstten bir gidiyordu şimdilik iyiyim çok şükür evdeyim bugün cumartesi ohhhh gel keyfim gel
dikkat et kendine artık 2 kere dikkat et ikinizde kıymetlisiniz.ohh ne güzel yan gel yat bizde çalışalım[/QUOT
BEN SADECE BU HAFTALIK EVDEYİM NORMALDE BENDE ÇALIŞIYORUM BU HAFTA TORPİLLİYİM SADECE CANIM MELEKCİĞİM SENDENDE KENDİNİ İNCELEYİP DURMA ADETİN YENİ BİTMİŞTE DAHA ÖNÜNDE UZUN BİR SÜRE VARMIŞ GİBİ DAVRAN KAFAN DAHA RAHAT OLSUN NO STRESSS YESSS BEBEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?