Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

blue çok sevi,ndim canım senin adına allahım seni ve bebişini korusun

iyi akşamlar güzel anneler nihalle ve fotosözel arkadaşımızada iyi tatiller

sanada iyi akşamlar canım

kızlar hepinize iyi akşamlar.....

canımmmmmmmmm iyi akşamlar

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah sağlıklıdır

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

1. nazemir
2. tben
3. seldayavuzguray
4. şeker-leblebi
5. scuba
6. hayatkavunici
7. cimcimes53
8. melek2828
bir ziyaretçi de serpilmi acaba

sanmam canım serpil şehir dışında

üzme canım kendini lütfen yaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar 14 regl olmam gerekiyodu dün akşam yapışkan şeffaf akıntının içinde kahverengi lekeler geldi karnımda agrı var şimdi baktım bişe yok offf ne fena bi durum yaa:18:

bi kaç kez oldu ama genel olarak 4 gün öncesine atardı heycandan ölcem yaa umutlanmayayım diyorum ama bilinçaltım ele geçirmiş galiba vucudumu hamilelikle ilgili ne belirti okusam bende yaşıyorum

hoşgeldin fatoşum vede minişi

hoşbulduk şekercim nasılsın canım

bi kaç kez oldu ama genel olarak 4 gün öncesine atardı heycandan ölcem yaa umutlanmayayım diyorum ama bilinçaltım ele geçirmiş galiba vucudumu hamilelikle ilgili ne belirti okusam bende yaşıyorum

haydi hayırlısı inşallah. pazartesiye kadar bekle şayet gelmezse pazartesi sabah bir kan testi yaptır artık bence. inşallah pazarteside sana halay çekeriz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım merakla hayatı bekliyorum bir bir bekliyorum güzel haberleri diliyorumki gelecek ben iyiyim pardon biz iyiyiz sanırım bebeğim benim bünyemi zorluyor ishal oldum sabah alttan üstten bir gidiyordu şimdilik iyiyim çok şükür evdeyim bugün cumartesi ohhhh gel keyfim gel

dikkat et kendine artık 2 kere dikkat et ikinizde kıymetlisiniz.ohh ne güzel yan gel yat bizde çalışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…