Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn artık yolun yarısını aştık dedim yeni mekan yeni heyecanlar ve taze bir bahar ve inşş hayır gelsin dedim

yolun yarısını aştık mı bilmem ama benim için sizlerin varlığı önemli sizi seviyorummm

nihaaaaaaaaaaaaaal nasılsın sarı papatyam

fatoşummmmm ballll kuşummmm güzel hamişimmmm

bende çok öksürüyorum kara turp içini oy bal doldur bir bardağa oturt çıkan suyu iç çok iyi geliyo ayrıca çok fazla ihlamurda içme kasları gevşetiyo onunda söktürücü etkisi var onun yerine sıcak su bal iç çokkkk ama çokkk dikkat et canımsınnn

nihalim nasılsın canım ?

ev sahibide kahvemi ikram etseki kolay değil öyle topik açmak hizmette kusur istemeyiz biline:90:

ebrarımmm seni burda görmek ne güzellllll ayyy ben seni çokk özlemişim eski günlerdeki gibi olalım lütfen sık sık gel

tuğba ben orta şekerli içerim lütfen

şeyma, serpoşş, şeker, hadiyin kızlar , venharr bekliyozz sizleride

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
tben fatosozel+ pollyannaa ebrar42+ nhlkpr+ hayatkavunici+ blue seldayavuzguray

kızlar teşekkürler geldiğiniz için

polyanna hoşgeldin

nihalim bunu söylediğin çok iyi oldu ya bende dünden beri dayanıyom ıhlamura

kahvelerr gazeteler dergilerrr

ben havuçlu ve cevizli kek ile çok açık bir çay alayım canım

hemen bulduk dimi tuğba hiçç uğraşmadık

kız ben demiyormuyum korkulur sizden bilgisayar konusunda elbette yanlış anlaşılmasın

:82::82::82::82::82::82::82: ajan iconum yok yaaa idare et artık

ben havuçlu ve cevizli kek ile çok açık bir çay alayım canım

kız ben demiyormuyum korkulur sizden bilgisayar konusunda elbette yanlış anlaşılmasın

kız havuçlu kek yapmadım gül böreği, kısır, kakaolu kek ve yanında limitsiz çay içecek soğuk

heheheheheh..
daha aşmadınız aşmadınız....
çooookkkk var......

haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nisan otobüsüne yetişin kızlar. çoooook yok canım az kaldıııııııııııııııııııııııı

şeyma, serpoşş, şeker, hadiyin kızlar , venharr bekliyozz sizleride

venhar ve cimcime şok olacaklar

serpoş nerde kaldı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…