benimm fıstığım topic açarda ben gelmemmi
slm arkadaşlar bende geldimm hayırlı olsun yeni sayfamızzz
slm arkadaşlar bende geldimm hayırlı olsun yeni sayfamızzz
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
tben şeker-leblebi melek2828 seldayavuzguray nazemir blue dry222 fatosozel+ hayatkavunici+ Ronya+
oh oh inş bereketli olur budakıler gibi maşallah
Fatoş çok özel olmayacaksa normal mi hamile kaldın yoksa tedaviylemi merakımı hoşgör hoş nasıl olduğu değilde sonuç önemli olan
valla onu ben demiştim seldammmmmmm çalmaaaa fikrimi...................
nihal açıklamıştı hamile olduğunu..............
yaaaaa ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kıslar bende geldim
tubişim yeni topiğimiz hayırlı olsun
bereketli bol hamişli olsun inşallah
Arkadaşlar; biliyorum yeni topic neden açtınız diyende olabilir içinizde ama içimden geldi
Bize yeni can, yeni nefes, yeni yer, yeni duygular, ve yeni hamilelerimizz can versin yoldaş olsun ve bu duyguları yaşayan herkesi bekliyorummm.
Sevgi, dostluk, sırdaşlık, arkadaşlık, eğlence, gülmece, bazen kavgaHerşey yaşadık yaşıyoruz ama birbirimizi çok sevdik. Hayat tesadüfler üzerine kurulu ben buna inanıyorum. Ve inanıyorumki inancımızla hepimiz bir gün anne olacağız.
Ama olmayada biliriz bu yüzden isyan etmiycez takdiri ilahi diycez, her duamızın kabul olmayacağını herşeyin bizim için hayırlısı olacağını hep bileceğiz. Bunun hep bilincindeydik ve oldukda dualarımızla yolumuza hep devam ettik, kah güldük, kah ağladık, kah tartıştık ama hep umutlarımızla devam ettik, halada ediyoruz ve sabırla bir gün sağlıklı gebelik yaşayıp, anne olmayı diliyoruz
Hepinizi bekliyorum yeni gelen arkadaşlarıda aramıza alıp yolumuza devam edip dertleşmeye varmısınızzz
şimdiden hoşgeldiniz
çok güzel yazmışın umut dolutopiğin ismide içimizi açtı hayırlı olsun bol hamişli olsun
sağol nazcım evet umut dolu olalım dedik ya bismillah inşş bize de hayırlı gelir
ben bu ilkbahardan umutluyum birçok hamile çıkacak
anaaaa......
nereye gittiniz hatunlar....
msn'de misiniz........
çıkın ortaya......
geldim hayatcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?