Bahceci Umut tup bebek merkezi demi ? Ben orda tedavi oldumUmut tüp bebek merkezi üsküdar da tedavi olanlar burada mı acil ?
Evet. Peki memnuniyetiniz nedir? İnşallah tedavi sonucunu hayırlı sonuçlarla aldınız inşallah ?Bahceci Umut tup bebek merkezi demi ? Ben orda tedavi oldum
Bende orda tedavi oldum 2. Transferimdi ikiside kimyasalla sonuçlandı malesef
Doktorunuz kimdi?Bende orda tedavi oldum 2. Transferimdi ikiside kimyasalla sonuçlandı malesef
Hamileyim ben bahceci umutta 3 transferim oldu 3. Tuttu ameliyatta oldum orda doktorum cem celik hocaydi cok memnundum cem hoca ayrilinca son transferimi koyma islemini mehmet resit asoglu yapti kendisinden hic memnun kalmadim ama cok sukur tuttuEvet. Peki memnuniyetiniz nedir? İnşallah tedavi sonucunu hayırlı sonuçlarla aldınız inşallah ?
Ebru öztürk dü doktorumdan memnunum ama biraz yoğunluktan dolayı bazı şeyler atlanabiliyorDoktorunuz kimdi?
Neden memnun kalmadınız ama tutmuş bakımHamileyim ben bahceci umutta 3 transferim oldu 3. Tuttu ameliyatta oldum orda doktorum cem celik hocaydi cok memnundum cem hoca ayrilinca son transferimi koyma islemini mehmet resit asoglu yapti kendisinden hic memnun kalmadim ama cok sukur tuttuRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Canım bende orda başladım ama mehmet reşit beye doğru düzgün oturup konuşmuyoruz bileUmut tüp bebek merkezi üsküdar da tedavi olanlar burada mı acil ?
Beni ve 14 yilda zor bela hamile kaldim bebegimi riske attı. Kanamam var dedim yapacak bisey yok dedi siddetli agrim var dedim parol ic gecer dedi saka gibiydi meger kanama alanim kesem kadarmis muaynede onu bile gormedi alttan muayne etti aleti bi çıkardı kan icinde hocam kan dedim yapacak bisey yok kan sulandiriciyi kes dedi kan sulandirici kullanmiyorum ki ben dedim hic vermemisti cunku haa iyi o zaman dedi... hayatimda gordugum en sacma muameleyi gordum. Hic memnun kalmadim kimseyede onermem yazismalar duruyo hala. Sikayetvar sitesine sikayet ettim bahceciden cok tatli bi kiz aradi geri kaldirdim sikayeti. Bana cok zor bi surec yaşattı gercekten videolarda gorundugu gibi biri deil.Neden memnun kalmadınız ama tutmuş bakım
Kendisi oyle biri zaten asla instagramda gorundugu gibi degil cem celik hocanin hastasiydim ben cok memnundum cem hocamdan son transfermde sadece embriyo koyma islemini o yapti. Cem hocam ayrılmıştı tutunca kontrolleri falan yapicakdi bide ben o kontrol ucretini verdigim halde gitmedim cunku benim gebeligimi riske atti.Canım bende orda başladım ama mehmet reşit beye doğru düzgün oturup konuşmuyoruz bile
Canım ama tutmuş belki transfer işinde iyidir bu önemli zaten sonra başka doktora gidilir belkiKendisi oyle biri zaten asla instagramda gorundugu gibi degil cem celik hocanin hastasiydim ben cok memnundum cem hocamdan son transfermde sadece embriyo koyma islemini o yapti. Cem hocam ayrılmıştı tutunca kontrolleri falan yapicakdi bide ben o kontrol ucretini verdigim halde gitmedim cunku benim gebeligimi riske atti.
Bende onda başlamıştım ilk görüşmede elektrik alamadım ve hemen başka doktora geçiş yaptım. İnstagramdaki enerjisini güler yüzünü asla hastasına yansıtsan biri değil. Gözününüz içine bakıyor soru sormayıp bir an önce odadan çıkmanız için ayağa filan kalkıyor çok rahatsız edici tavırları varCanım bende orda başladım ama mehmet reşit beye doğru düzgün oturup konuşmuyoruz bile
Ayyy tuttu inş nerde oldunBen tranaferimi oldum kızlar 2 günüm kızlar göğüslerimde aşırı bi ağrı var acaba neden olabilir
Öyle mi diyorsun başka bi değişimim yok bi histe yok sadece göğüslerim çok ağrıyor. İnşallah öyledir yaAyyy tuttu inş nerde oldun
Ne alakasi var ya transferle onu her doktor koyardi kiCanım ama tutmuş belki transfer işinde iyidir bu önemli zaten sonra başka doktora gidilir belki
Hangi ilaçları kullaniyosun ? Hayirli olsun insaAllah minigin sana sımsıkı tutunurBen tranaferimi oldum kızlar 2 günüm kızlar göğüslerimde aşırı bi ağrı var acaba neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?