UMUT TÜP BEBEK MERKESİ ÜSKÜDAR

İstanbulda anadolu yakasımı yapıyormu kuzu düşündüm bende ama temiz olmalı güvenilir

Selam neden mennun kalmadınız?

Selam bende Mehmet hocadyım evet sosyal medyadakıı gibi deyil ilgisiz çok ama ınshAllah eli iyi gelir aralığın 5 de transfer oldum

Devlet hastanesinden bozma bir yer. Labı kaliteli olabilir ama hastaya gereken ilgi gosterilmiyor ve cok kalabalık saatlerce bekliyorsun. Ebru hoca, her gittiğinde senin neyin vardı amh kactı vs soruyor hastayı tanımıyor pc acıp bakmıyor bile. Bir iki kere gorustum orayı bıraktım.

Sizinde mi çok üzüldüm benim ikinci transferim ocakta olucak inşallah. Siz nerede olmuştunuz tekrar trnsfer olacak mısınız?
Bahçecı umut altunzade , evet bugun regl oldum , olcagım 5 dondrulmus embryonum kaldı bende ocak sonu başlıyvam yine tedavıye

Sizinde mi çok üzüldüm benim ikinci transferim ocakta olucak inşallah. Siz nerede olmuştunuz tekrar trnsfer olacak mısınız?
Aynı tarhlere denk gelmışız 1 cıde , sizde doktor kımdı? Regl oldunmzmu ,? Kımyasal ıdımı?

Aynı tarhlere denk gelmışız 1 cıde , sizde doktor kımdı? Regl oldunmzmu ,? Kımyasal ıdımı?
Önder sakin benim doktorum sizin? Evet regli oldum bitt hattak ocak 20 -21 gibi tekrar gidicem. Evet negatif direk. Belki denk geliriz orada tanışırız birbirimize destek oluruz

Önder sakin benim doktorum sizin? Evet regli oldum bitt hattak ocak 20 -21 gibi tekrar gidicem. Evet negatif direk. Belki denk geliriz orada tanışırız birbirimize destek oluruz
Bende Mehmet hoca bende şu an regl 2 cı gunu kımyasalda sonra işde bir yurt dışına gidincem yılbaşına dönünce başlıycam benimde o zaman denk gelıyor regl , evet rast gelırsek ne güzel olur . Sizdemı kımyasal oldu yoksa sadece negatıf

Sadece negatif benim. Bende yurtdışındayım hollanda siz ? Haberleşelim bencede

Ocakta gidicem bende inşallah

Sadece negatif benim. Bende yurtdışındayım hollanda siz ? Haberleşelim bencede
He bende kimysal oldu , poztıf çıkdı sora ındı beta hcg , aaa ordamı yaşıyorsun gidib gelmek zor deyılmı ? ben istanbulda yaşıyorum , olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…