İstanbulda anadolu yakasımı yapıyormu kuzu düşündüm bende ama temiz olmalı güvenilirYok canim once yaptirdim ben hic kendi kendime adet olmam ki hep ilacla olurdum surece girmeden once hacamat yaptirdim ondan sonra sokturucu ictim adet oldum surece basladik. Yalniz hacamati yaptirirken yumurtaliklarada kupa attirdim iki tarafada belimden iki yandan popoya yakin yumurtaliklarin oldugu kısımlara yapti yapan abla...
Ay hic bilmiyom ki ben corluda yaşıyorumİstanbulda anadolu yakasımı yapıyormu kuzu düşündüm bende ama temiz olmalı güvenilir
Selam neden mennun kalmadınız?Hamileyim ben bahceci umutta 3 transferim oldu 3. Tuttu ameliyatta oldum orda doktorum cem celik hocaydi cok memnundum cem hoca ayrilinca son transferimi koyma islemini mehmet resit asoglu yapti kendisinden hic memnun kalmadim ama cok sukur tuttuRabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah
Yukarda yazmisdim neden memnun kalmadigimi baya uzun uzun hemdeSelam neden mennun kalmadınız?
Selam ben Mehmet hocanın hastasıyımUmut tüp bebek merkezi üsküdar da tedavi olanlar burada mı acil ?
sonucunuz ne olduÖyle mi diyorsun başka bi değişimim yok bi histe yok sadece göğüslerim çok ağrıyor. İnşallah öyledir yabahçeci umut tüp bebek merkezinde
Sizinde mi çok üzüldüm benim ikinci transferim ocakta olucak inşallah. Siz nerede olmuştunuz tekrar trnsfer olacak mısınız?Benım negstıf oldu
Bahçecı umut altunzade , evet bugun regl oldum , olcagım 5 dondrulmus embryonum kaldı bende ocak sonu başlıyvam yine tedavıyeSizinde mi çok üzüldüm benim ikinci transferim ocakta olucak inşallah. Siz nerede olmuştunuz tekrar trnsfer olacak mısınız?
Aynı tarhlere denk gelmışız 1 cıde , sizde doktor kımdı? Regl oldunmzmu ,? Kımyasal ıdımı?Sizinde mi çok üzüldüm benim ikinci transferim ocakta olucak inşallah. Siz nerede olmuştunuz tekrar trnsfer olacak mısınız?
Önder sakin benim doktorum sizin? Evet regli oldum bitt hattak ocak 20 -21 gibi tekrar gidicem. Evet negatif direk. Belki denk geliriz orada tanışırız birbirimize destek oluruzAynı tarhlere denk gelmışız 1 cıde , sizde doktor kımdı? Regl oldunmzmu ,? Kımyasal ıdımı?
Bende Mehmet hoca bende şu an regl 2 cı gunu kımyasalda sonra işde bir yurt dışına gidincem yılbaşına dönünce başlıycam benimde o zaman denk gelıyor regl , evet rast gelırsek ne güzel olur . Sizdemı kımyasal oldu yoksa sadece negatıfÖnder sakin benim doktorum sizin? Evet regli oldum bitt hattak ocak 20 -21 gibi tekrar gidicem. Evet negatif direk. Belki denk geliriz orada tanışırız birbirimize destek oluruz
Sadece negatif benim. Bende yurtdışındayım hollanda siz ? Haberleşelim bencedeBende Mehmet hoca bende şu an regl 2 cı gunu kımyasalda sonra işde bir yurt dışına gidincem yılbaşına dönünce başlıycam benimde o zaman denk gelıyor regl , evet rast gelırsek ne güzel olur . Sizdemı kımyasal oldu yoksa sadece negatıf
Ocakta gidicem bende inşallahBende Mehmet hoca bende şu an regl 2 cı gunu kımyasalda sonra işde bir yurt dışına gidincem yılbaşına dönünce başlıycam benimde o zaman denk gelıyor regl , evet rast gelırsek ne güzel olur . Sizdemı kımyasal oldu yoksa sadece negatıf
BurdayimUmut tüp bebek merkezi üsküdar da tedavi olanlar burada mı acil ?
He bende kimysal oldu , poztıf çıkdı sora ındı beta hcg , aaa ordamı yaşıyorsun gidib gelmek zor deyılmı ? ben istanbulda yaşıyorum , olurSadece negatif benim. Bende yurtdışındayım hollanda siz ? Haberleşelim bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?