Ben bu merkezde tedavi oluyorum. İlk transfer denemem bu ay gerçekleşecek.
Canım ben Selen Hanıma gidiyorum. Gayet memnunum. Çok şeker bir doktor, beni çok rahatlattı. Benim yaş 40 ikinci çocuk için tedavi görüyorum.
SGK geçtiğini biliyorum ama detayları merkezi arayıp öğrenebilirsin. İnşallah hayırlısı ile bu sefer nasip olur canım .
Daha önceki denemelerin nerede olmuştu?
Canım ben Selen Hanıma gidiyorum. Gayet memnunum. Çok şeker bir doktor, beni çok rahatlattı. Benim yaş 40 ikinci çocuk için tedavi görüyorum.
SGK geçtiğini biliyorum ama detayları merkezi arayıp öğrenebilirsin. İnşallah hayırlısı ile bu sefer nasip olur canım .
Daha önceki denemelerin nerede olmuştu?
Maalesef kayınpederim burda olduğu için marta kaldı 2 ay kaybım oldu çok üzülüyorum zaman kaybettiğim için burada bir arkadaş folikül sayısı 7 den azsa rezervin azaldığını söyledi =( benim hep 4 5 tane olduğunu söylediler ama hiç yumurtalık rezervin az demediler.Tedaviye başladınız mı?
Olsun takılmayın buna. Benim son tedavimde 5 tane toplandı 4 ü döllendi. 2 si 5. güne kadar yaşadı onlar transfer edildi. önceki ilk iki tedavimde birer üçüncü tedavide 3 tane toplanmıştı. Önemli olan kaliteli olması. 15 yumurta toplanıpda kaliteli yumurtası olmayanlarda varMaalesef kayınpederim burda olduğu için marta kaldı 2 ay kaybım oldu çok üzülüyorum zaman kaybettiğim için burada bir arkadaş folikül sayısı 7 den azsa rezervin azaldığını söyledi =( benim hep 4 5 tane olduğunu söylediler ama hiç yumurtalık rezervin az demediler.
Canım ben selen hanımın hastasıyım diğer dr lar ile görüşmedim birşey diyemem ama selen hanımdan çok memnun kaldım. 4. tedavim burda ilkti ve ilk kez 5.güne burda ulaştı embriyolarım.arkadaşlar, hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz,umut tüp bebekte.bişiy daha sorucam yumurtaların 5. güne kadar bekletilebilmesi için en az kaç yumurtamın olması gerekiyor
Hayırlı olsun çok sevindim :)Ben cem beyin hastasıyım ve çok memnunum transferim yapıldı şükürler olsun sonucum pozitif 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallah
sende belirti bişeyler oluyomu bende görmedim henüz kese ama halsizlik baş dönmesi falan bişeyler oluyo çok erken daha ama psikolojik mi böyle oldum anlamadimBen cem beyin hastasıyım ve çok memnunum transferim yapıldı şükürler olsun sonucum pozitif 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallah
Halsizlik dışında bir sorunum yok çok şükür Senin ne zaman kese randevun birde 5. gün embriosuydu dimisende belirti bişeyler oluyomu bende görmedim henüz kese ama halsizlik baş dönmesi falan bişeyler oluyo çok erken daha ama psikolojik mi böyle oldum anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?