UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ BAHÇECİ

nasıl memnunmusunuz tavsiye edermisiniz. bizde düşünyoruz 5.denememiz olacak. sgk geçiyormu fiyatları nasıl rapor çıkarmaya yardımcı oluyorlarmı çok soru sordum sanırım :)

Canım ben Selen Hanıma gidiyorum. Gayet memnunum. Çok şeker bir doktor, beni çok rahatlattı. Benim yaş 40 ikinci çocuk için tedavi görüyorum.
SGK geçtiğini biliyorum ama detayları merkezi arayıp öğrenebilirsin. İnşallah hayırlısı ile bu sefer nasip olur canım .
Daha önceki denemelerin nerede olmuştu?

cem bey ve selen hanım varmış zaten cem bey diye düşündük biz tabi sadece nette araştırmalarımızla bu kanıya vardık ondan ötürü bilig arıyoruz ikisinide bilmiyoruz çünkü mersinde yaşıyoruz mersin,adana acıbadem ankara ankalife ve antalya memorial de denedik artık istanbul düşünüyoruz fakat bilmiyoruz orayı işte forumdan araştırıyoruz.

canım bide selen hanım dahamı iyi cem beye göre

Ben ilk merkeze gittiğimde sadece Selen Hanım vardı. Fikir danışmak için gitmiştim, tedaviye karar verdim. Hatta önce myom ameliyatı oldum. 4 tane dondurulmuş embryom var, bu ay kısmetse transfer olucak. Cem Bey de iyi bir doktor bildiğim kadarıyla. Laboratuar olarak Bahçecinin çok iyi olduğunu biliyorum. Herşey nasip kısmet bir yerde . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. İnşallah bu sefer yüzünüz güler canım.

Evet sgk anlaşması var ben en son görüştüğümde 6 7 arasındaydı bu ilaç fiyatına göre değişiyor ben son aşılamam tutmazsa bahçeciye gitmek istiyorum bakalım artık hayırlısı

Tedaviye başladınız mı?
Maalesef kayınpederim burda olduğu için marta kaldı 2 ay kaybım oldu çok üzülüyorum zaman kaybettiğim için burada bir arkadaş folikül sayısı 7 den azsa rezervin azaldığını söyledi =( benim hep 4 5 tane olduğunu söylediler ama hiç yumurtalık rezervin az demediler.

Olsun takılmayın buna. Benim son tedavimde 5 tane toplandı 4 ü döllendi. 2 si 5. güne kadar yaşadı onlar transfer edildi. önceki ilk iki tedavimde birer üçüncü tedavide 3 tane toplanmıştı. Önemli olan kaliteli olması. 15 yumurta toplanıpda kaliteli yumurtası olmayanlarda var

arkadaşlar, hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz,umut tüp bebekte.bişiy daha sorucam yumurtaların 5. güne kadar bekletilebilmesi için en az kaç yumurtamın olması gerekiyor

arkadaşlar, hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz,umut tüp bebekte.bişiy daha sorucam yumurtaların 5. güne kadar bekletilebilmesi için en az kaç yumurtamın olması gerekiyor
Canım ben selen hanımın hastasıyım diğer dr lar ile görüşmedim birşey diyemem ama selen hanımdan çok memnun kaldım. 4. tedavim burda ilkti ve ilk kez 5.güne burda ulaştı embriyolarım.
sayısından ziyade kalitesi önemli. Benim5 yumurtadan 4 ü döllendi 2 tanesi 5.güne ulaştı

kızlar yakın tarihlerde umutta tüp bebek yaptıran var mı aranızda.tedaviye başlamadan önce histeroskopi vb. tahliller istiyorlar mı? rahim filmi rapor çıkartmak için çektirmiştim. rahim filmiyle histeroskopi aynı şey mi?

Ben cem beyin hastasıyım ve çok memnunum transferim yapıldı şükürler olsun sonucum pozitif 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallah

Ben cem beyin hastasıyım ve çok memnunum transferim yapıldı şükürler olsun sonucum pozitif 10 gün sonra keseyi görmeye gideceğiz inşallah
sende belirti bişeyler oluyomu bende görmedim henüz kese ama halsizlik baş dönmesi falan bişeyler oluyo çok erken daha ama psikolojik mi böyle oldum anlamadim

sende belirti bişeyler oluyomu bende görmedim henüz kese ama halsizlik baş dönmesi falan bişeyler oluyo çok erken daha ama psikolojik mi böyle oldum anlamadim
Halsizlik dışında bir sorunum yok çok şükür Senin ne zaman kese randevun birde 5. gün embriosuydu dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…