UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ BAHÇECİ

Arkadaşlar merhaba
Benim dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti. İşlemden sonra baya kustum.
Bugün akşama kadar iyiydim ama şimdi yeniden mide bulantım başladı. Ayrıca başım dönüyor gibi bacaklarımda hissizlik var gibi. Birde kasık bölgemde şişlik, göğüs uçlarımda hafif şişlik ve aşırı hassasiyet var ve leke şeklinde kanamam var bunlar işlemin 2. Günü için normal mi bilgisi olan cebap verirse sevinirim.

Canim bence gec kalmadan merkezi arayip bilgi al hatta mumkunse git bir muelayene ol. Ben de 5. Denememi yaptiricam ve ilk denemede yumurta toplanirken ic kanama gecirdim. Bende de nefes darligi dayanilmaz agri ve tansiyon dusukligi oldu. Seninki darkli olabilir ama bir an once gorus derim.

Merhaba arkadaslar. Ben 5. Denememi umutta yapmak istiyorum. 4.sunu bahceci de denemistim fakat simdi anadolu yk.oturuyorum. int.arastirdim bazi yazilarda ilgisiz, testleri disarida yaptiriyolar gibi seyler okudum.
Yakin zamanda tedavi gorenler soyleyebilirler mi?
Bahceciyle ayni kalitede laboratuar mi?
Testler merkezde mi yapiliyor?
Selen hanim cem bey kadar iyi mi?
Ters bir durumla karsilastiniz mi?
Bir de normal fiyat 6500+ilaclar dedi. Eski hasta old. Icin 5700+ilac dedi. esime Tesa icin de 3050 fiyat verdiler. Bu cok pahali geldi bana.
Yardimlarinizi bekliyorum. Allah hepimize saglikli imanli vatana millete ailesine hayirli evlatlar versin.

cevabı bana yazmışsınız sanırım. Görüştüm doktorumla muayene de oldum. Monodoks antibiyotik yan etki yapmış. Antibiyotiğimi değiştirdiler. Sıkıntılarım geçti şükürler olsun.

Ben cem beyin hastasıyım kendisinden memnunum bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar selen hanımla ilgili bir fikrim yok oyüzden. Ne testinden bahsediyorsunuz dışarıda yaptırıyorlarmış derken. Bana hormon tahlili yaptıla 2-3 kez hepsi merkezde yapıldı.
İlgisizlik konusuna gelince bana kalırsa ilgisiz değiller ama biraz relakslar. Yani nasıl anlatıyım mesela benim acelem oluyor gidiyorum erkenden ama illa en az yarım saat bekliyorum orada. Bi koşturmaca halinde hastanın işini hemen hallediveriyim gibi bir yaklaşımları yok ama bir problem olduğunda her türlü ilgileniyorlar.
Laboratuar kalitesi konusunda da aynı kalitededir diye düşünüyorum sonuçta ikisi de aynı grubun merkezleri.
Şimdiye kadar ters bir durumla karşılaşmadım.
Fiyat konusunda da ben fulyadaki merkezle de görüşmüştüm geçen sene araştırırken umutun fiyatları daha uygundu şuanda ne durumdadır bilmiyorum. Ben raporlu olarak tedavi gördüğüm için 3080 ödedim.
Son satır için de kocaman bir AMİN diyorum..

Tesekkur ederim canim cevabina. Baska bi forumda memnun olmayan biri yazmis da.

Tesekkur ederim canim cevabina. Baska bi forumda memnun olmayan biri yazmis da.
Canım ben geçen ay başladım tedaviye. Yumurta toplama işlemim oldu daha transferim yapılmadı. Dediğim gibi şimdiye kadar herhangi bir olumsuzluk,tavır ,kötü söz ya da davranışla karşılaşmadım. Biraz da sen karşındaki insana nasıl yaklaşıyorsan karşıdaki de sana öyle yaklaşıyor. Misal karşındaki çalışanı ezmeye çalışırsan o da sana kötü davransa yadırgamam bunu.
Benim ilk tedavim ve daha önce hiç anestezi falan almadım böyle de bir olay başımdan geçmediği için birsürü soru sordum sorduğum her şeyi de güzelce cevapladılar.Anestezi aldığım gün falan baya ilgiliydi hemşireler. Hatta anesteziden çıktığımda eşim sperm vermeye gitmişti anestezi etkisiyle ağladım. Hemşireler geldi ilgilendi bir şey mi oldu falan diye. Onun dışında bir gün muayeneye giderken düştüm bacağım yaralandı. Orada hemşire pansuman falan yaptı sardı.
Yani biraz da beklentiyle alakalı memnun kalmak ya da kalmamak. Ne zaman arasam dönüş yapıyorlar. Cem beyi cepten arayıp konuştuğum da oldu. Şikayetlerim vardı ertesi güne ultrasona çağırdı mesela. Bana bu ilgi yeterli geliyor. Daha ne gibi bir ilgi alaka olacak ki diye düşünüyorum. Ama yeterli bulmayan da olabilir illa ki. Herkesi memnun edemezsin..

Ben 11 yillik evliyim. 4 basarisiz deneme yaptiktan sonra Allah bize dogal yoldan bir melek yolladi. actigim konularda gorebilirsiniz. Simdi 4 bucuk yasinda bir oglum var ona kardes istiyoruz. En sonuncusunu bahcecide yaptirdigimda ben de memnun kalmistim. Sanirim yine umutta devam edecegim. 2 agust. Ilk gorusme rand aldim bakalim. Acaba ondan da para aliyorlar mi alirlarsa tedaviden dusuyorlar mi? Agustos adetiyle gideyim diyorum sonra bayram okul yogunluk olacak.

Allah analı babalı büyütsün canım. İnşallah kardeşine de kavuşursunuz yakın zamanda.
İlk görüşme ücretsiz. Eğer ilk görüşmeyi yaptıktan sonra tedaviye kara verirsen aynı gün muayene ücretini ödüyorsun. Cem beyin ücreti 350 tl idi sağlık çalışanına ve yakınlarına indirim yapıyorlardı %10 tedavi için ama ben raporlu olduğum için yapmadılar muayene ücretinde indirim yaptılar 315 ödemiştim. Öyle bir durumun varsa söyle eğer değişmediyse indirim yaparlar. Selen hanımın muayene ücreti biraz daha düşük 250 ya da 300 olması lazım. Bu muayene ücreti tüp bebek maliyetinden ayrı tek sefer ödüyorsun bu parayı.

Cem bey çok ilgili ve yakından takip etti her zaman aradı watsaptan mesaj attı negatif dediğim zaman ciddimisin dedi aslında ikimizde çok umutluyduk ilk dört gün ağrım oldu tutunuyor diye sevinmiştim

İyi akşamlar ben siteye yeni katıldım sizlerin tecrübelerinizden bilgi almak istiyorum.ben almanyada yaşıyorum burada tüp bebek tedavisine başladım iğneleri vuruldum ilk denememde yumurtalarım çatlamadı bir tane vardı ikinci ay tekrar ipnelere başladım tekrar aynısı oldu yumurtalarım çatlamıyo türkiyeye gelmek istiyorum bahsettiğiniz cem bey anadolu yakasındamı c

Çatlamayan yumurtaların çözümü varmıdır acaba bilginiz varmı almanyada durdurdular olmaz dediler pek ilgilenmediler

Evet canım anadolu yakasında
Avrupa yakasında da fulya bahçeci kliniği var ordan da cok memnunlar
İstersen bu konu için telefonla drdan danış
İnşallah bebişine kavusursun

Evet canım anadolu yakasında
Avrupa yakasında da fulya bahçeci kliniği var ordan da cok memnunlar
İstersen bu konu için telefonla drdan danış
İnşallah bebişine kavusursun
Çok teşekkür ederim orada biraz meşekatli olucak benim için birde bu konuyla ilgili hiç bilgim yok toplam fiyatı nasıl ilaçlar ve herşey dahil

Çok teşekkür ederim orada biraz meşekatli olucak benim için birde bu konuyla ilgili hiç bilgim yok toplam fiyatı nasıl ilaçlar ve herşey dahil
6500 ücret+ilaclar(1500-2000 civarı)
Dondurma olursa 2000 civarıda ona alıyorlar
Çok ilgili bi merkez dediğim gibi gelmeden once arayıp görüş cem beyle yurt dısından gelicem dr beyle gorusmem mumkun mu de

Anadolu yakasında Altunizade'de. Yumurtalarınız gelişmiyor mu yoksa çatlamıyor mu? Gelişmediğini duydum da çatlamadığını ilk defa duyuyorum o yüzden şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…