- Konu Sahibi EU3
Arkadaşlar size umut tüp bebekle ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Ben ilk denememi orada yaptırdım ilaç dahil kampanya ile 4000 tl fiyat verdiler. bu arada 40 yaşındayım ve yumurta oluşumu ile sorunum var.Neyse biz tedaviye başladık ve 2 yumurta oluştu, sonuç negatif. Sonradan arayan soran ilgilenen olmadı bizimle. Buraya kadar onları hiç suçlamadık aslında. 3 ay aradan sonra yeniden başladık. 2. tedavide ilaçlarımız bize aitti.Tedavi süresince 3000 tl ilaç bedeli ödeyince, aldığımız ilacın dozunu araştırma ihtiyacı duyduk. Sonuç: ılaç dahil denilen kampanyada nerdeyse ikinci tedavinin 1/4 ü kadar ilaç kullanılmıştı. ılaç masrafından kısılıp tedavinin maliyetinin düşürüldüğünü düşünmemek içten bile değil. Sanırım bu davranış ne meslek anlayışına nede insanlığa yakışmaz. Ben 40 yaşındayım, her geçen gün benim için bir kayıp sayılır zaman açısından, harcanan paralar ve maddi yıkımda cabası. Allah vijdanlısına düşürsün demekten başka çaremiz de kalmıyor.Bu arada 2. tedavi olsuğum yerde sonuç pozitif, şu an hamileyim. Allahım herkese nasip etsin.