Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek merkezi hakkında olumlu olumsuz yardım edermisiniz arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar size umut tüp bebekle ilgili yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Ben ilk denememi orada yaptırdım ilaç dahil kampanya ile 4000 tl fiyat verdiler. bu arada 40 yaşındayım ve yumurta oluşumu ile sorunum var.Neyse biz tedaviye başladık ve 2 yumurta oluştu, sonuç negatif. Sonradan arayan soran ilgilenen olmadı bizimle. Buraya kadar onları hiç suçlamadık aslında. 3 ay aradan sonra yeniden başladık. 2. tedavide ilaçlarımız bize aitti.Tedavi süresince 3000 tl ilaç bedeli ödeyince, aldığımız ilacın dozunu araştırma ihtiyacı duyduk. Sonuç: ılaç dahil denilen kampanyada nerdeyse ikinci tedavinin 1/4 ü kadar ilaç kullanılmıştı. ılaç masrafından kısılıp tedavinin maliyetinin düşürüldüğünü düşünmemek içten bile değil. Sanırım bu davranış ne meslek anlayışına nede insanlığa yakışmaz. Ben 40 yaşındayım, her geçen gün benim için bir kayıp sayılır zaman açısından, harcanan paralar ve maddi yıkımda cabası. Allah vijdanlısına düşürsün demekten başka çaremiz de kalmıyor.Bu arada 2. tedavi olsuğum yerde sonuç pozitif, şu an hamileyim. Allahım herkese nasip etsin.

arkadasım bısey sormak ıstıyorum ındırım var derken az ılacmı kullanıyorlar tedavın eksıkmı kaldı onumu soylemek ıstıyorsun

arkadaslar bende temmuz ayında umut tup bebek merkezıne baslıyıcam ılac dahıl 4500 dedıler çider uyesı oldugum için 3900 yapılacak spermıogram ve vıtamın ılacları bu tedavıye dahıl degılmıs ben bu ay baslıyacaktım bu ay vıtamın takvıyesı ve dogum kontrol ılacı basladılar pko oldugu ıcın kısmetse temmuz bası baslıyıcaz ıcımde korkumu sevıncmı ne oldugunu anlayamadıgım bır duygu var rabbım hayırlısını nasıp etsın rabbım en kısa zamanda hepımıze nasıp etsın ben gecen hafta cumartesı gıttım enver bey ıstenbul dısındaymıs dr.erbil yagmur baktı cok ıyı bır doktor ama ne yazıkkı bahcecı ve almanda gorev yapıyormus gecıcı olarak umuttaydı enver beyı ıstıyorum tedavımde ınsallah hayırlısı olur

arkadasım bısey sormak ıstıyorum ındırım var derken az ılacmı kullanıyorlar tedavın eksıkmı kaldı onumu soylemek ıstıyorsun

İlk tedavide kullanılan ilaç miktarı ikinci tedavinin çeyreği ( 1/ 4 )kadar. Tedavimin sonucu negatif ama sorun bu değil tabiki, önemli olan bu yaşta birine bu doz yeterli mi? Bir tarafta tüm tedaviye 4000 verirken bir tarafta sadece ialçlar 3000 tuttu.Artık bunun yorumu size kalmış. Benim anafikrim ; eğer yaşınız ileri ise ilaç dahil kampanyalı yerlere yaptırırken bir kez daha düşüneceksiniz.

İlk tedavide kullanılan ilaç miktarı ikinci tedavinin çeyreği ( 1/ 4 )kadar. Tedavimin sonucu negatif ama sorun bu değil tabiki, önemli olan bu yaşta birine bu doz yeterli mi? Bir tarafta tüm tedaviye 4000 verirken bir tarafta sadece ialçlar 3000 tuttu.Artık bunun yorumu size kalmış. Benim anafikrim ; eğer yaşınız ileri ise ilaç dahil kampanyalı yerlere yaptırırken bir kez daha düşüneceksiniz.

ben de bunu sormuştum. nasıl yapıyorsunuz diye. ilk tedavim bahçecide oldu. fostimon (diğer bazı ilaçlara göre daha ucuzmuş) 450 ünite (daha fazla zaten verilmiyormuş) 27 kutu gitti kutusu 61 lira. 4 tanede çatlamaması ve çatlaması için iğne oldum onlar da yaklaşık 80*4 eder sadece ilaçlar 2000 lira. artı tahliller ve belki biz alıyoruzdur transfer sonrası ilaçlar var diye. onlar da farketmez reklem olsun diye yapıyoruz burada puregon kullanıyoruz o daha da pahalıdır herkese ne kadar lazımsa o kadar v eriliyor dediler. sana ne kadar kullanılmıştı canım? ne kadara arttı? ben başka merkezlere de sordum bizim durumumuzda gonal f menagon ne verseler günlük 450 iu max dozdan başlıyor zaten ?

ilk tedavide 150 puregon kullandım, yumurta için bütün kullanılan toplam doz 1800 civarı, 2. tedavide sadece puregon türevi ilaç diğerleri hariç 4050

benim gibi yani 450 iu 9 gün. 150 ünite verilir mi yaaa. o herhalde genç pcos hastalarına verilir bir tek

evet bi mail attım, cevap şöyle geldi: seçilen protokole göre doz ayarlanmıştır.Sanki protokolü ben seçtim:))

canım 2. tedaviyi nerede oldun? bir de kısa protokol değil mi adetin 2. veya 3. günü başlanan?

canım 2. tedaviyi nerede oldun? bir de kısa protokol değil mi adetin 2. veya 3. günü başlanan?

Protokol hakkında bilgi verilmedi bana, ilk deneme olunca insan çok tecrübesiz oluyo. İkincide birçok merkezle ön görüşme yaptım hepsi daha tedaviye başlamadan yaşımın ileri olduğunu ve dozumun çok olacağını söyledi. Tüp bebek olayını, insanların çektiği maddi ve manevi sıkıntıyı çeken bilir. Kimsenin böyle bir konuda hata yapma lüksü yok bence.
Bunları paylaşmak benim insanlık görevim.

günaydın öncelikle ben :lepi:kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim sonuçta başında mustafa bahceci var ben orda dr. enver beyde tedavi gördüm ve şuan hamileyim:CüvCüv: ve geçenlerde öğrendim ki kızm olacakmış:emir_bebek:

günaydın arkadaşlar umut tüp bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlar nerdesiniz

Hepinize merhaba ben bugün tedaviye başladım umarım bende umut tüp bebek merkezinden olumlu sonuç ile ayrılardan olurum doktoruma ve bahceci ekibine çok güveniyorum ...............

tekrar merhaba teşekkür ediyorum açıklamalarından dolayı.ben bu ay ilk defa klomenle denemeye başladım.zaman geçirmemek için dr um aşılama demişti.ama görev nedeniyle bulunduğumuz ilçede böyle bir imkan yok.git gel izin mesele masrafta az tutmayacak aşılamada.birde aşılamanın tutup tutmayacağı mesele çünkü çok şans vermiyorlar biliyorsundur.bende tüp bebek 4.500tl olunca mantıklı geldi umut tüp bebek merkezi.ama bu ay ilaçla deneyip sonra tekrar düşünücem ama enver bey derya baykalın programına da katılmıştı.iyi olduğunu söylüyorlar.hayırlısı olsun sanada.en kısa zamanda sonuca ulaşırız umarım.birde bu fiyatlar ne zamana kadar geçerliymiş şayet giderseniz öğrenebilirmisiniz.bana söylemişlerdi ama unuttum.bu arada pko var bendede malesef.
Canım ben sana şu anki fiyatları söyleyeyim,ilaç dahil 4500 lira ama gitmeden önce 150 liraya çocuk istiyorum derneği(ÇıDER)'e üye olursan ve çideri referans gösterirsen fiat 3950ye düşüyor...bu arada Çıderin başka yerlerle de anlaşması var..üyelik 1 yıl geçerli...

mrb bizde tüp bebe yapıcaz ama eşimin sperm testi yaptırması lazım hangi bölümde oldunu bilyormusunuz acaba

mrb bizde tüp bebe yapıcaz ama eşimin sperm testi yaptırması lazım hangi bölümde oldunu bilyormusunuz acaba

mrb canım bölüm olarak üroloji sanıyorum ama bi tüp bebek merkezinde ya da tüp bebek ünitesi olan bir hastanede yaptırılması tavsiye ediliyor.

dr.ulun uluğ hakkında ve umut tüp bebek merkezi hakkında görüşlerinizi bekliyorum lütfen beni bu konuda bilgilendirirseniz çok memnun olurum

bende perşembe günü umut tüpde sülayman beyle görüşmeye gidicem öngörüşmede neler yapılıo?

Back
X