canım ben hiç olumsuz bir şey duymadım , varsa da hakkaten paylaşırsa arkadaşlar ben de sevinirim ..
kendi deneyimlerimden ötürü fikirlerimi belirtecek olursam ;
* harika bir merkez .. dr.undan psikoloğuna , hemşiresinden santralindeki bayanlara kadar herkes herkes işini kusursuz yapıyor .. ben mesela tedavim ne zaman başladı , ne zaman transfer oldum hiç anlamadım sürenin ne çabuk geçtiğini .. ve transfer günü beni kapıya kadar geçirren dr.um ve ekibinden ayrılırken ağlamamak için zor tuttum kendimi diyebilirim ..
* kendinizi emin ellerde ve gördüğünüz özen ve her detayın ince ince hesap edilip göz ardı edilmediğini görünce içiniz rahat ve özel hissediyorsunuz
* hiç bir zaman gereksiz şeylerle aklınız bulandırılmaz , paniğe sevk edilmezsiniz . bunda da serin kanlı ve çok çok deneyimli ve bir o kadar samimi dr.ların etkisi çok fazla ..
ben hala ayda bir hatta şu sıralar 2 haftada 1 İzmirden kalkıp takibe gidiyorum dr.uma , düşünün ne kadar güveniyorum ( kaldı ki buradaki takibimi de İmirde çok iyi bir tüp bebek merkezinin yine o kadar iyi bir dr.u yapıyorken ) ..
güven çok önemli , umarım siz de o hissi yaşayanlardan olursunuz ..