• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek merkezi hakkında olumlu olumsuz yardım edermisiniz arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar bende dün umut bebekle görüşmeye gittim.Bana kısa protokol fiyatı 4,5 milyar dediler ilaçlar dahil.Ben Levent beyle görüştüm ancak tedavinin devamında enver beylre mi
devam etsem diye kararsız kaldım.Bu konuda görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende dün umut bebekle görüşmeye gittim.Bana kısa protokol fiyatı 4,5 milyar dediler ilaçlar dahil.Ben Levent beyle görüştüm ancak tedavinin devamında enver beylre mi
devam etsem diye kararsız kaldım.Bu konuda görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşım bende bu konuda araştırma yapıyorum kısa protokol derken ne demek istiyorlar.bu konulara uzak olduğumuz için merak ettim. hayırlısı olsun inşallah sizin içinde.başlamışsınız bu işe levent beyi de iyi diyorlar.bebeğine kavuşmanı dilerim.

merhaba arkadaşım bende bu konuda araştırma yapıyorum kısa protokol derken ne demek istiyorlar.bu konulara uzak olduğumuz için merak ettim. hayırlısı olsun inşallah sizin içinde.başlamışsınız bu işe levent beyi de iyi diyorlar.bebeğine kavuşmanı dilerim.
Sinem merhaba.Bildiğim kadarıyla kısa protokolde adetin 2.günü tedavi başlıyor 10-14 gün sürüyor.Uzun protokolde ise adetin 21.günü başlıyorsun yada daha öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyorsun.Bildiğim kadarıyla pco lularda kısa protokol uygulanıyor.Ben pco luyumda .Sen karar verdin mi nerde tedaviye başlayacağını?İnşallah sizin içinde hayırlısı olur ve bebişini bir an önce kucağına alırsın.:Saruboceq:

canım her iki doktorda gerçekten işinin uzmanı zaten bazen biri yokken diğeri muayene ediyor dayanışma var yani kısa uzun olmasına doktor ön görüşme yaptıktan ve sizlerden bikaç tahlil istedikten sonr karar veriyor sizin için hangi protokol daha olumluysa onu uyguluyor evet kısa adetle başlıyor adı üstünde daha kısa sürüyor uzunsa adetin 21.günü başlıyor takibindeki adetlede gerçek tedaviye geçiliyor o zaman kadar lucrın denilen iğneyi oluyorsunuz ve bikaçta ilaç içiyorsunuz bu konuda sizleri bilgilendireceklerdir doktoların ikiside gerçekten son derece iyiler benim doktorum Enver beydi ama Levent beydede muayene oldum hakkınızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar

Sağol Tursercim sanırım ben de enver beyle devam edeceğim.

Sinem merhaba.Bildiğim kadarıyla kısa protokolde adetin 2.günü tedavi başlıyor 10-14 gün sürüyor.Uzun protokolde ise adetin 21.günü başlıyorsun yada daha öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyorsun.Bildiğim kadarıyla pco lularda kısa protokol uygulanıyor.Ben pco luyumda .Sen karar verdin mi nerde tedaviye başlayacağını?ınşallah sizin içinde hayırlısı olur ve bebişini bir an önce kucağına alırsın.:Saruboceq:

tekrar merhaba teşekkür ediyorum açıklamalarından dolayı.ben bu ay ilk defa klomenle denemeye başladım.zaman geçirmemek için dr um aşılama demişti.ama görev nedeniyle bulunduğumuz ilçede böyle bir imkan yok.git gel izin mesele masrafta az tutmayacak aşılamada.birde aşılamanın tutup tutmayacağı mesele çünkü çok şans vermiyorlar biliyorsundur.bende tüp bebek 4.500tl olunca mantıklı geldi umut tüp bebek merkezi.ama bu ay ilaçla deneyip sonra tekrar düşünücem ama enver bey derya baykalın programına da katılmıştı.iyi olduğunu söylüyorlar.hayırlısı olsun sanada.en kısa zamanda sonuca ulaşırız umarım.birde bu fiyatlar ne zamana kadar geçerliymiş şayet giderseniz öğrenebilirmisiniz.bana söylemişlerdi ama unuttum.bu arada pko var bendede malesef.

bende arastırma yapıyorum hangi merkez konusunda bir çok tereddut icersindeyim. ama cok arastırma yaptım. en çok başarı oranları beni mutlu edecek olmalı gidecegim merkezde. bir çok merkez olmasına ragmen su anda umut tup bebek merkezinde karar kıldıgıma inanıyorum. bana güven veren bir yer olmalı tedavim esnasında hep yanımda olmalılar. sizlerinde goruslerini okudum umut tüp merkezi adına yaptıgınız yorumlar gercekten fikirlerimde dogru yolu bulmamda bana yardımcı oldu. iyi haberleri alırsam mutlaka sizinlede paylaşacagım.

mrb...
bende umuttüp bebek merkezi hakkında bilgi edinmek istiyorum
tüp bebek yaptıracağım ve birkaç dr hastane gezdim ve dolaşmak istemiyorum
sıkıldım umut tüp bebek hakkında olumsuz olanlarıda yazarsanız sevinirim
dr enver beyle görüştüm ilk izlenim motive ediciydi,
hepsinden farkı önce muayene etti daha sonra bilgi verdi bu bile bir artı benim için
ama genede merkez hakkında olumsuzluk varmı merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum
yorumlarınızı bekliyorum

mrb...
bende umuttüp bebek merkezi hakkında bilgi edinmek istiyorum
tüp bebek yaptıracağım ve birkaç dr hastane gezdim ve dolaşmak istemiyorum
sıkıldım umut tüp bebek hakkında olumsuz olanlarıda yazarsanız sevinirim
dr enver beyle görüştüm ilk izlenim motive ediciydi,
hepsinden farkı önce muayene etti daha sonra bilgi verdi bu bile bir artı benim için
ama genede merkez hakkında olumsuzluk varmı merak ediyorum şimdiden teşekkür ediyorum
yorumlarınızı bekliyorum

canım ben hiç olumsuz bir şey duymadım , varsa da hakkaten paylaşırsa arkadaşlar ben de sevinirim ..
kendi deneyimlerimden ötürü fikirlerimi belirtecek olursam ;
* harika bir merkez .. dr.undan psikoloğuna , hemşiresinden santralindeki bayanlara kadar herkes herkes işini kusursuz yapıyor .. ben mesela tedavim ne zaman başladı , ne zaman transfer oldum hiç anlamadım sürenin ne çabuk geçtiğini .. ve transfer günü beni kapıya kadar geçirren dr.um ve ekibinden ayrılırken ağlamamak için zor tuttum kendimi diyebilirim ..
* kendinizi emin ellerde ve gördüğünüz özen ve her detayın ince ince hesap edilip göz ardı edilmediğini görünce içiniz rahat ve özel hissediyorsunuz
* hiç bir zaman gereksiz şeylerle aklınız bulandırılmaz , paniğe sevk edilmezsiniz . bunda da serin kanlı ve çok çok deneyimli ve bir o kadar samimi dr.ların etkisi çok fazla ..

ben hala ayda bir hatta şu sıralar 2 haftada 1 İzmirden kalkıp takibe gidiyorum dr.uma , düşünün ne kadar güveniyorum ( kaldı ki buradaki takibimi de İmirde çok iyi bir tüp bebek merkezinin yine o kadar iyi bir dr.u yapıyorken ) ..
güven çok önemli , umarım siz de o hissi yaşayanlardan olursunuz ..

canım ben hiç olumsuz bir şey duymadım , varsa da hakkaten paylaşırsa arkadaşlar ben de sevinirim ..
kendi deneyimlerimden ötürü fikirlerimi belirtecek olursam ;
* harika bir merkez .. dr.undan psikoloğuna , hemşiresinden santralindeki bayanlara kadar herkes herkes işini kusursuz yapıyor .. ben mesela tedavim ne zaman başladı , ne zaman transfer oldum hiç anlamadım sürenin ne çabuk geçtiğini .. ve transfer günü beni kapıya kadar geçirren dr.um ve ekibinden ayrılırken ağlamamak için zor tuttum kendimi diyebilirim ..
* kendinizi emin ellerde ve gördüğünüz özen ve her detayın ince ince hesap edilip göz ardı edilmediğini görünce içiniz rahat ve özel hissediyorsunuz
* hiç bir zaman gereksiz şeylerle aklınız bulandırılmaz , paniğe sevk edilmezsiniz . bunda da serin kanlı ve çok çok deneyimli ve bir o kadar samimi dr.ların etkisi çok fazla ..

ben hala ayda bir hatta şu sıralar 2 haftada 1 İzmirden kalkıp takibe gidiyorum dr.uma , düşünün ne kadar güveniyorum ( kaldı ki buradaki takibimi de İmirde çok iyi bir tüp bebek merkezinin yine o kadar iyi bir dr.u yapıyorken ) ..
güven çok önemli , umarım siz de o hissi yaşayanlardan olursunuz ..

star_dust hayırlı olsun bebeğiniz ilk denemenizmiydi başarıyı yakalamış olmanız çok güzel.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin allah.darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

bende bu hafta içi başlıyorum tedaviye kısmetse ve ikinci denemem olacak
umarım hakkımızda hayırlısı olur her isteyene rabbim yardım eder
birde şu sorum olacak sevgili arkadaşlar
ssk raporuyla ne kadara mal oluyor fiyat verdilermi bu konuda yadrımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

star_dust hayırlı olsun bebeğiniz ilk denemenizmiydi başarıyı yakalamış olmanız çok güzel.hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin allah.darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

çok teşekkürler sinemcim
bu bizim 4. denememizdi , eşimde varikosel bende düşük over rezervi vardı
eşim varikosel ameliyatı ben laparoskopi oldum
4. denememizde geldi :nazar:
ve inşallah zamanı gelince de sağlıkla aramıza katılır , isteyen herkesin bebeğiyle beraber :Saruboceq:

ssk raporuyla ne kadara mal oluyor fiyat verdilermi bu konuda yadrımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler

geçen hafta gidişimde yanlış duymadıysam ilaç dahil 4500 tl
ama ilaç hariç nasıl olur hiç bilmiyorum
bi arayıp sorsan , söylüyorlar telefonda hemen
bu hafta içi oradasın demek , bizim de randevumuz var dr.umuz levent beyle ama cuma akşam üzeri
inşallah hakkında hayırlısı olur canım ..

çok teşekkürler sinemcim
bu bizim 4. denememizdi , eşimde varikosel bende düşük over rezervi vardı
eşim varikosel ameliyatı ben laparoskopi oldum
4. denememizde geldi :nazar:
ve inşallah zamanı gelince de sağlıkla aramıza katılır , isteyen herkesin bebeğiyle beraber :Saruboceq:

gerçekten çok zahmetli gelmiş bebeğiniz size allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin.sevindim sizin adınıza.

geçen hafta gidişimde yanlış duymadıysam ilaç dahil 4500 tl
ama ilaç hariç nasıl olur hiç bilmiyorum
bi arayıp sorsan , söylüyorlar telefonda hemen
bu hafta içi oradasın demek , bizim de randevumuz var dr.umuz levent beyle ama cuma akşam üzeri
inşallah hakkında hayırlısı olur canım ..

Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ben sana Levent Bey nasıl bir doktor onu soracaktım.Ben Levent beyle ender bey arasında kararsız kaldım.

şimdiden teşekkürler

Kezo tedavin hayırlı olsun.İnşallah emeklerinin karşılığını bu sefer alırsın.Senin umutta doktorun kimdi?

Kezo tedavin hayırlı olsun.İnşallah emeklerinin karşılığını bu sefer alırsın.Senin umutta doktorun kimdi?

cnm ben enver beye muayene oldum ve onunla devam edeceğim inşallah umarım hayırlı olur dualarınızı bekliyorum:1rolleyes::1rolleyes:
bebek için uğraşan herkese rabbim yardımcı olsun

gerçekten çok zahmetli gelmiş bebeğiniz size allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin.sevindim sizin adınıza.

Arkadaşım bebeğin hayırlı olsun.ınşallah sağlıkla kucağına alırsın.Ben sana Levent Bey nasıl bir doktor onu soracaktım.Ben Levent beyle ender bey arasında kararsız kaldım.

teşekkürler arkadaşlar :1hug:

haklısın Serapcım , oldukça zahmetli ve 4 yıllık bir mücadele sürecinden sonra geldi mucizemiz , inşallah sağlıkla kucağımıza da alır bu zorlu puzzleı tamamlarız zamanı gelince :Saruboceq: , isteyen herkesle beraber elbette ..

Toprakcım benim dr.um Levent Beydi tedavi takibimde ve transferde , kısacası işlemden aylar öncesinde her evresinde o vardı , halen gebelik takibimi o yapıyor ayda bir , çok memnunum kendisinden ,çok iyi bir dr. :nazar:
Enver Beyin de çok memnun olan hastası var . yanlış duymadıysam Enver Bey tüp bebek takibi , Levent Bey gebelik takibi yapıyormuş , istersen bir sor merkezi arayıpta yerimseniben her ikisi de mükemmel dr.lar . istersen ikisiyle de görüş . mesela ilk görüşmeyi yapmadıysan ilkini Enver beyle sonra bir görüşme daha iste Levent beyle yap onu da , kendin karar ver olmaz mı ? Bunu yapmadan önce istersen Yasemin hn.a bir danış , hani kararsız kaldım , her ikisiyle de bir görüşme yapabilir miyim gibi yerimseniben

cnm ben enver beye muayene oldum ve onunla devam edeceğim inşallah umarım hayırlı olur dualarınızı bekliyorum:1rolleyes::1rolleyes:
bebek için uğraşan herkese rabbim yardımcı olsun

hayırlı olsun tedavin canım .. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu denemende :Saruboceq:

Sevgili arkadaşım .Ben her iki doktoruda tanıyorum.Zaten ekip halinde çalışıyorlar.Yinede Yasemin hanım la konuş o sana daha iyi izah eder.

Back
X