tesekkur ederim cnm. senin Tedavin nasil oldu ?hayrlı olsun tedavin
bnm 4 tane donduruldu 1 transfer edildi ancak kimyasal oldu şimdi tekrar transfer için bekliyrmtesekkur ederim cnm. senin Tedavin nasil oldu ?
insallah bu sefer saglikli gebelik olur.. benim de 2 deneme oldu izmirde ikiside kimyasal.bnm 4 tane donduruldu 1 transfer edildi ancak kimyasal oldu şimdi tekrar transfer için bekliyrm
bnm ilk denememdi 28 yaş hala 26 fln diyesim gglio :) polikstk var bende ama ileri seviye diilinsallah bu sefer saglikli gebelik olur.. benim de 2 deneme oldu izmirde ikiside kimyasal.
senin yas kacti sorun neydi? ilk deneme miydi?
Merhaba ben doc dr ebru özturku medipol mega bagcilar hastanesinde tanidim 5 yillik bir gecmisimiz var. Bana histereskopi.laporoskopi yapti rahmimde perde vardi duzelti sukur. Asilama yapyi tutmadi tup bebwk yapti coksukur tuttu simdi 1 yasinda bir oglum var. Ebru hoca tanidigim en tatli insanlardan biri hep pozitif bir kadindir. Ona giderseniz hic pisman olmasiniz. Kadinlar kulubunde bir arkadasta ona yonlendirdim onunda 6 aylik bir oglu var simdi. Ilk konusmamiszda soyle demisti hic umutmam. Biz sadece bir araciyizAllahtan istiyecegiz elimizden geleni yapicagiz. Ayrica bu konuda cok ciddi egitimi var amerikaya gitti tup bebek uzerine birsuruu sertifikasi var. Allah yardimciniz olsun o yoldan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Aylarca dr aramisti. Sukur cok iyi bir secim yapmisim.umut tüp bebek merkezinde baya doktor var. arkadaşlar hangisini önerirsinz???? lütfen yardımcı olun. pkoluyum ben6 yıllık evliym 7 ye gircez 10 gün sonra. Doç. Dr. Ebru Öztürk hakkında bilgisi olan var mı???? Doç. olduğu için ona mı gitsem diyorum. lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınz
:) neguzel cumleler..bende Ebru hanimin hastasiyim..3 nisanda transfer oldum..insallah benimledirler..ebru hanimi bende cok sevdim sicak ilgili biri..insallah guzel seylere vesile olcak..insaallahMerhaba ben doc dr ebru özturku medipol mega bagcilar hastanesinde tanidim 5 yillik bir gecmisimiz var. Bana histereskopi.laporoskopi yapti rahmimde perde vardi duzelti sukur. Asilama yapyi tutmadi tup bebwk yapti coksukur tuttu simdi 1 yasinda bir oglum var. Ebru hoca tanidigim en tatli insanlardan biri hep pozitif bir kadindir. Ona giderseniz hic pisman olmasiniz. Kadinlar kulubunde bir arkadasta ona yonlendirdim onunda 6 aylik bir oglu var simdi. Ilk konusmamiszda soyle demisti hic umutmam. Biz sadece bir araciyizAllahtan istiyecegiz elimizden geleni yapicagiz. Ayrica bu konuda cok ciddi egitimi var amerikaya gitti tup bebek uzerine birsuruu sertifikasi var. Allah yardimciniz olsun o yoldan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Aylarca dr aramisti. Sukur cok iyi bir secim yapmisim.
InsaAllah guzel sonuc alirainiz. Rabbim tedavi gören herkese kismet etsin bugusel duyguyu. Gercekten zor zamanlardi. Ama bebegi kucaginiza aldiginizda hepsini unutuyorsunuuz.:) neguzel cumleler..bende Ebru hanimin hastasiyim..3 nisanda transfer oldum..insallah benimledirler..ebru hanimi bende cok sevdim sicak ilgili biri..insallah guzel seylere vesile olcak..insaallah
çok sevindim cnm Allah sağlıkla kulcağına almayı nasip etsin.Bahceci Umut gercektende cok iyi bir ekip islerinde cok basarililar. Cem bey ve Selen hanim hakkinda da yorumlar cok guzeldi ben cok kararsiz kalmistim. Biz Cem hocamla basladik ve seruven guzel bitti cok sukur simdi kizim kucagimda, darisi sizlerinde basina en kisa surede insallah
gzmsn siz ne yaptiniz acaba tedaviniz bitti mi, guzel haberler varmi?
Ben selen hanima gidiyorum hatta transferim olali eger transfer gununu de sayarsak 9.gun oluyor...beklemedeyim. hic belirtim yok ve cok korkuyorumCanım bende rapor almaya çalışıyorum umuta gideceğim sanırım. Sen hangi doktoru düşünüyorsun?
sizin sorun neydi?Kızlar merhaba cem beyle ilk denemenizdemi tuttu tup bebek
Benim ilaclar, tahliller, dondurma ucreti, kisacasi her sey dahil 13 bin gitti bizim.Bende pkoluyum erdem hastanesinde denedim olmadı ama bahceciye gitmeye karar verdim orada 7 bin falanmis ekstra iğne ve ilaçlar senin ne kadar tuttu iğneler falan bide rahim dinlendirme nasıl oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?