Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezi hastaları lütfen bilgi:( ???

bende salı kontrlum war tranfser zamanı belli olucak donuk minnoşm war 4 tane

bnm 4 tane donduruldu 1 transfer edildi ancak kimyasal oldu şimdi tekrar transfer için bekliyrm
insallah bu sefer saglikli gebelik olur.. benim de 2 deneme oldu izmirde ikiside kimyasal.

senin yas kacti sorun neydi? ilk deneme miydi?

insallah bu sefer saglikli gebelik olur.. benim de 2 deneme oldu izmirde ikiside kimyasal.

senin yas kacti sorun neydi? ilk deneme miydi?
bnm ilk denememdi 28 yaş hala 26 fln diyesim gglio :) polikstk var bende ama ileri seviye diil ikinci dene 24 de olck

Merhaba ben doc dr ebru özturku medipol mega bagcilar hastanesinde tanidim 5 yillik bir gecmisimiz var. Bana histereskopi.laporoskopi yapti rahmimde perde vardi duzelti sukur. Asilama yapyi tutmadi tup bebwk yapti coksukur tuttu simdi 1 yasinda bir oglum var. Ebru hoca tanidigim en tatli insanlardan biri hep pozitif bir kadindir. Ona giderseniz hic pisman olmasiniz. Kadinlar kulubunde bir arkadasta ona yonlendirdim onunda 6 aylik bir oglu var simdi. Ilk konusmamiszda soyle demisti hic umutmam. Biz sadece bir araciyizAllahtan istiyecegiz elimizden geleni yapicagiz. Ayrica bu konuda cok ciddi egitimi var amerikaya gitti tup bebek uzerine birsuruu sertifikasi var. Allah yardimciniz olsun o yoldan gecmis biri olarak cok iyi anliyorum. Aylarca dr aramisti. Sukur cok iyi bir secim yapmisim.

:) neguzel cumleler..bende Ebru hanimin hastasiyim..3 nisanda transfer oldum..insallah benimledirler..ebru hanimi bende cok sevdim sicak ilgili biri..insallah guzel seylere vesile olcak..insaallah

Bahceci Umut gercektende cok iyi bir ekip islerinde cok basarililar. Cem bey ve Selen hanim hakkinda da yorumlar cok guzeldi ben cok kararsiz kalmistim. Biz Cem hocamla basladik ve seruven guzel bitti cok sukur simdi kizim kucagimda, darisi sizlerinde basina en kisa surede insallah
gzmsn siz ne yaptiniz acaba tedaviniz bitti mi, guzel haberler varmi?

:) neguzel cumleler..bende Ebru hanimin hastasiyim..3 nisanda transfer oldum..insallah benimledirler..ebru hanimi bende cok sevdim sicak ilgili biri..insallah guzel seylere vesile olcak..insaallah
InsaAllah guzel sonuc alirainiz. Rabbim tedavi gören herkese kismet etsin bugusel duyguyu. Gercekten zor zamanlardi. Ama bebegi kucaginiza aldiginizda hepsini unutuyorsunuuz.

çok sevindim cnm Allah sağlıkla kulcağına almayı nasip etsin.
bende dün cem bey ile tedavime başladım inşallah benmde senin gibi güzel gider tedavim güzel sonçlr aırım.

Bu konuyu acali baya olmus... hatta su an hamile arkadaslar da var darisi basima ins...
Ben d3 umut da tedavi oldum Selen Hanim'a. Selen han8ma tedavi olanlar varsa lutfen morale cok ihtiyacim var. Transfer olali 6-7 gun oluyor... icim icimi yedi sonuc yakladtilca gerginligim katlaniyor bende hicbir belirti yok malesef ya

Umut tup bebekte ted3avi goren yok mu kims3 ya transfer gununu de sayarsak 8.gunum bugun ve hic belirti falan yok

Canım bende rapor almaya çalışıyorum umuta gideceğim sanırım. Sen hangi doktoru düşünüyorsun?

Canım bende rapor almaya çalışıyorum umuta gideceğim sanırım. Sen hangi doktoru düşünüyorsun?
Ben selen hanima gidiyorum hatta transferim olali eger transfer gununu de sayarsak 9.gun oluyor...beklemedeyim. hic belirtim yok ve cok korkuyorum

Kızlar merhaba cem beyle ilk denemenizdemi tuttu tup bebek
sizin sorun neydi?
Ben pkoluyum selen hanimin hastasiyim ben. 2 agustos transferim yapildi ve pazartesi test gunum.
Genel olarak merkez cok iyi, nitelikli...tek olumsuz tarafi eger szin de bizim gibi rapor vs yoksa 13- 15 bin tl arasi gider.
Ben pkoluyum ben extradan rahim dinlendirme, yumurta dondurma ucreti de vardi benim.

Son düzenleme:
Bende pkoluyum erdem hastanesinde denedim olmadı ama bahceciye gitmeye karar verdim orada 7 bin falanmis ekstra iğne ve ilaçlar senin ne kadar tuttu iğneler falan bide rahim dinlendirme nasıl oluyor canim

Bende pkoluyum erdem hastanesinde denedim olmadı ama bahceciye gitmeye karar verdim orada 7 bin falanmis ekstra iğne ve ilaçlar senin ne kadar tuttu iğneler falan bide rahim dinlendirme nasıl oluyor canim
Benim ilaclar, tahliller, dondurma ucreti, kisacasi her sey dahil 13 bin gitti bizim.
Tahlillerimizi de biz umutta verdik.
Tahlilleri disardan devletten verebilirsiniz dediler ama biz kendi istegimizle umutta verdik ve iyiki de oyle yapmisiz. Ben yaklasik 7 yildir gormedigim tedavi asilama kalmamisti.hem ozel hem devlette defalarca tahlil vermeme ragmen tiroit sorunun yok demislerdi bana.cunku temiz gozukuyordu sonuclar... ama umutta daha ilk tahlilde hasimato oldugum ortaya cikti.
Kisacasi devlet hastanelerinin cihazlarina guvenme derim.
Rahim dinlendirme yontemini tum pkolularda uyguluyorlar. Yumurtalarin toplandiktan sonra senin embriyolari bir aylik donduruyorlar ve transfer gunune kadar da tahlillerine gore sana ilac tedavisi uyguluyorlar.
Daha once denedik demissin tup bebek mi denedin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…