Hoşgeldin fındıkk
Doktorların söylemiştir eminim, gebe kalabilmen güzel. Histeroskopi bazen tek başına bile tedavi edici olabiliyor böyle durumlarda. İçerisi temizlendiği için, rahim yüzeyinde enfeksiyona bağlı bir bozulma varsa ve gebelik bu yüzden devam edemiyorsa çözüm olabiliyor. Uzun zaman iltihap sorunu yaşayan birisi olarak söylüyorum.
Dilerim bebeğini kucaklayacağın tedavin budur...
Kizlar gecen hafta gittiğim doktora bugün tekrar gittim kese 6.3 mm di 8.2 olmuş küçük dedi gelişmemiş Betahcg istedi ond belli olur dedi bu arada ulunu aradi esim o da niye kafanıza göre gidiyosunuz benim dediğim tarihte gelceksiniz dedi ve suan Betahcg sonucunu aldım 791e düşmüş 3 Mart'ta 808 di degerim bebeğim beni bıraktı demekki ne yapacağımı bilmiyorum suan stres yapmamaya çalışsam da Cok kotuyum böyle bi durum yaşayan var mi ne olur yardım edin
Çok üzüldüm canım.Ben de benzer şeyler yaşadım hemde 4 kez( yaşayan biri olarak yazdıklarından birşeylerin ters gittiğini düşündüm ama sen yinede sakin olmaya çalış.Değerin ikiye katlaması lazım 2günde bir.Ulun'a söylediğinde hemen gel bakalım demesi lazımdı bence.Lekelenmem yada kanaman varmı? Kese küçülmüş diye yazmışsın ama genelde gelişimi durur.Gittiğin doktor detaylı birşey demedimi.Umarım seninle kalır ve seni bırakmaz.
Bu da benim 4. Denemem diğerlerinde Hic tutunmadı bu sefer oldu dedim ama malesef olamadı galiba keseyi gördüm gecen hafta Perşembe.cumartesi lekelenmem oldu bi parca geldi hemen doktora gittim kese duruyo dedi ama küçük dedi bide tup bebek doktoru olmadı mi anlamaz o kadar ulunda kese duruyosa problem yok dedi ayın 28inde kalp atisi için gidicektim(((( bugün kontrol amaçlı gidiyim dedim az büyümüş 2mm tam bir haftda ( iste hemen Betahcg istedi yuksek çıkması gerek 7 haftalikti suan test gunünden iki gun sonra 808 çıkmıştı demekki yükselip düşmüş yine bu degerin Cok daha yuksek olması lazımdı suan ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan oldum ulunuda arayamam bu saatte ne olcak Hic bilmiyorum
Biliyorum elinde değil ama telaş yapmamaya çalış.İnş birşey olmamıştır.İnş herşey yolunda gider.Mecburen ozaman randevu zamanını bekliceksin.Progestan falan vermişmiydi doktor.
Kizlar gecen hafta gittiğim doktora bugün tekrar gittim kese 6.3 mm di 8.2 olmuş küçük dedi gelişmemiş Betahcg istedi ond belli olur dedi bu arada ulunu aradi esim o da niye kafanıza göre gidiyosunuz benim dediğim tarihte gelceksiniz dedi ve suan Betahcg sonucunu aldım 791e düşmüş 3 Mart'ta 808 di degerim bebeğim beni bıraktı demekki ne yapacağımı bilmiyorum suan stres yapmamaya çalışsam da Cok kotuyum böyle bi durum yaşayan var mi ne olur yardım edin
Of arkadaşım ya . Keşke iyi şeyler söyleyebilseydim ama değerin düşmesi iyi değil bunu sende benim kadar iyi biliyorsun zaten benim dış gebelikte bile 6+3 iken değerim 9500 lerde idi. Seninde bidiğin gibi yüksek olması gerkirdi ama. İşte doktor ne dediyse onu yapmak en iyisi ama ben senin yerine olsam gittiğin doktora 2 gün sonra yine gidip BHCG ye baktırırdım. Önce sağlığın arkadaşım Cumaya daha 6 gün var. İnşallah mucize olur da gebeliğin devam eder.
Üzüntüme paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim benimde malesef 3. Kez umutlarımın yıkılışı kendimi bırakmayacağım tabiki aksine geçen zaman aleyhimize bir an önce toparlanp yeni umut arayışına geçeceğim ama şu an kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki üzüntümün içimdeki boşluğun tarifi yokgöz yaşlarım aktıkça rahatlıyorum
Ulun beyi aradım kızdı bana niye gidiyosun ben mi yapıyorum kontrolunu başkasımı dedi bende kese küçük diyince kontrole gittim siz cağırsaydınız hemen gelirdim cagirmayinca kontrole gittim dedim betahcgyi dedim bisey demedi cuma gel ilaçlarına devam et dedi ilaçlarını bırakıp düşük yapsan daha mi iyi dedi bende sizle konuşmasaydım belki bırakırdim dedim of Oyle biraz rahatladım ama aklım hala karışık iyiye mi kötüye mi alıştırsam kendimi bilemedim insallah cumaya bi gelişme olur
Zaten doktorun kucuk demesne takilmadim beta düşük çıkınca umudumu kestim ulun beyde kötü bisey demedi simdi Msj atmış Pazartesi gel kontrol edelim diye Cok sevindim insallah umut olur bana kendimi yipratmak istemiyorum Rabbim ol desin tüm elimden gelen herseyin en iyisini yaptığıma inanıyorum Rabbim nasip etsin Cok saskinim
Bende sevindim canım bu adam niye bu kadar umursamaz davrandı diye düşünmüştüm. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.Ne yapalım canım Allah'ım sabır versin hepimize.
Kesinlikle katılıyorum sana.Bir kere herşeyden önce başka doktora gittiğine değil senin durumuna takılmalıydı doktor.Burda önemli olan senin ve bebişin durumu.İlk dönemler riskli dönemler.Ki bunu onlar daha iyi biliyor.İnsan bu dönemlerde telaşlı ve merak içinde oluyor.Ne var başka doktora gittiyse.Merak etmiş bebişini gitmiş... Bu durumlarda beklemek o kadar zorki.Elinde olmuyor insanın.
Sağlık olsun. Sonu güzel olsun da, varsın iki ay geç olsun. Hem o zaman bahar bebeği olur, yazın bol bol gezersiniz
Sonucum malesef olumsuz çok kötüyüm şu an
Üzüntüme paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim benimde malesef 3. Kez umutlarımın yıkılışı kendimi bırakmayacağım tabiki aksine geçen zaman aleyhimize bir an önce toparlanp yeni umut arayışına geçeceğim ama şu an kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki üzüntümün içimdeki boşluğun tarifi yokgöz yaşlarım aktıkça rahatlıyorum
merhaba kızlar,
ben de ulun beyle devam etmek istiyorum ama önce suan raporla uğraşıyorum
birsey dikkatimi cekti ulun beye direk ulasıyormusunuz birsey olduğunda
yoksa önce asistanla mı muhatap oluyorsunuz
merak ettim de
sevgilerrr
Ben zaten bütün riskler gecene kadar ulun beye giderim diyodum lekelenme olunca parca gelince ulun bey çıkmıştı Merkez'den ben mecburiyetten baskasına gittim biliyorum onun kadar anlamadiklarini gecen hafta küçük diyince icim rahat etmedi kontrole gideyim dedim keske de gitmeseydim ama demekki yasiycaktim bunu da bakalım Pazartesi hersey belli olur insallah ulun bey icimi rahatlatır herseye hazırlıklı olmalıyım ama Hic hazır değilim bebeğime hediyeler bile geldi bütün ailem üstüme titriyodu rüya gibi mi iskoçsı simdi bunlar
Hayırlı olsun. Ulun Bey' in kartında cep telefonu numarası yazıyor. Ama gördüğüm kadarıyla gün içinde pek elinde olmuyor. Genelde masada gördüm telefonunu. Ancak hemşireler de not alsa, en uygun zamanda geri dönüyor...
kızlar bugün merkezdeydim nihayet 11 ay gibi uzun süren bekleyişin ardından yine yeniden tedaviye bismillahirrahmanirrahim diyerek başladık . ilk iğneme puregon 200 ile başladım.perşembe kontrolum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?