Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Dün ulun beye gittim kontrole şükür 10 haftayı bitirdik.herşey yolundaymış maşallah.
Ben ikili testi sordum kaçıncı haftada yapılacak diye. Bana nedese beğenirsiniz benden ikili test istemeyecekmiş amniyosentez isticekmiş. Bunun ne olduğunu biliyorsunuzdur. Bebeğin kesesinden sıvı alıcaklarmış amerikada test edilecekmiş neymiş efendim bi hastalık varsa çocukta herşey çıkıyormuş. Biricisi ikili ve dörtlü testlerde gariplik olursa bu test isteniyor. İkincisi rabbim hayırlısını versin sağlıklı versin çocukta sorun olsa otizm falan bir can olmuş o artık ona nasıl kıyılır.
4 aylık bebek. Yuh dedim. Ve bu işlemin düşük riski var. Ve zaten ben düşük tehdidi içindeyim. Ve test fiystı 2000 tl civarıymış.
Sizdende bu testi isticem dedimi.

yüreğim ağzımda elim ayağım buz kesti eşimden gelecek haberi bekliyorum daha öğrenemedim
inşallah güzel haberler vermek nasip olur.

Son düzenleme:
Kizzzzlaaarrrr sonuc 11.gun 287 cikti ....yani hamileyiiiiimmmm allahima bin sukur simdi eve gidiyorum...rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Canım süpper haber hayırlı olsun miniğin sağlıkla kucağına al inşallah ben tedaviye daha başlamadım ama takiptesiniz kızlarrr

Canım 35 ve üzeri yaşlarda yapıyorlar ben de çok bilğili değilim ama bizim işyerinden bir arkadaş 36 yaşındaydı ve yaptırdı şu an kızı 2 yaşında. Araştırmak lazım, ama kendini sıkıntıya sokma bebişinin keyfini çıkar . Stres yok çünkü sen hamişsinnnn hatırlatııım

Son düzenleme:

Yok canım ben sıkıntı yapmıyorum rabbim herşeyin hayırlısını verir. Ben 33 yaşındayım. Ben uluna kızdım sadece. Netten takip ediyorum bebeğimin gelişimini olması gereken ölçülerde. Hayırlısı neyse o olacak canım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Sonucum malesef olumsuz çok kötüyüm şu an

Benim üzüldüm demem eminim sana hiç bişey ifade etmez şuan. Hayırlısı böyleymiş canım. Sabırlı ol.zamanı gelince rabbim ol diyecek ve olacak inşallah. Mühim olan hayırlısı ve sağlıklısı
Şimdi git Üzül ağla hatta her şeyden soyutla kendini bi ara. İyice toparla kendini zıpkın gibi ol ve tekrar bebeğin için çabalamaya başla canım.

:2:

Canımm sıkma kendini. Rabbim hayırlısını versin. Ben de geçen ay üzüldüm ağladım sonra tekrar topladım kendimi. Biz de bi gün inşallah anne olacağız buna inan dualarım seninle

şu an ne desek seni teselli etmicek eminim,tıpkı beni etmediği gibi,ateş düştüğü yeri yakıyor ne de olsa bunu iki kez negatif aldığım için biliyorumiki denemem de de herşeye küstüm,buraya bile girmedim bi müddet,ama bak burdayım şimdi,sende toparlan ve yine gel,bu hasret öyle bi hasret ki ne kadar bi daha başlamıcam desek te evlat hasreti daha ağır basıyo

Sözün bittigi yer, Üzülmemek elde değil biliyorum. Rabbim sabır versin. Rabbim ol derse oluyor. Umudunu kaybetme duanı eksik etme. Rabbine sığın. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

Üzüntüme paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim benimde malesef 3. Kez umutlarımın yıkılışı kendimi bırakmayacağım tabiki aksine geçen zaman aleyhimize bir an önce toparlanp yeni umut arayışına geçeceğim ama şu an kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki üzüntümün içimdeki boşluğun tarifi yok göz yaşlarım aktıkça rahatlıyorum

Allah yardımcın olsun dayanma gcü versn bu son göz yaşın olsun inşallah gecicek olunca hepimiz unutcaz bunları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

35 yaşımda, sigarayı bırakmak için devlet hastanesine gittiğimde bir psikologla görüştürdüler beni. Bebek için bırakmak istediğimi söyleyince, biraz da acelemi belli ettim herhalde ki, kadın bana bir soru sordu. Dedi ki' bebekle ne kadar zaman geçirdiğin mi önemli, nasıl zaman geçirdiğin mi?' Kızdım içimden. Zaten 35 yaşındayım daha ne kadar bekleyeceğim diye. 41 yaşımdayım hala arıyorum. Bazen düşünüyorum o kadına boşuna kızdım da onu mu çekiyorum diye.
Bu üzüntünün de geçeceğini biliyorsun. Allah' ın izniyle senin de kucağın dolacak, evin şenlenecek. Üzüntünü gereği kadar yaşa, tekrar dene şansını. Unutma hepimiz aynı yoldayız. Kol kolayız. Hep birlikte sevinir, hep birlikte üzülürüz. Hep birlikte yola devam ederiz. Hepimiz seninleyiz...

Oyle guzel dusunup anlatmissinki.....baska soze gerek yok....biran evvel toparlan....

Korkularım artıyo ya çarşamba test günüm Allah hayırlısını versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım geçmiş olsun diyeyim. Umarım sıradaki denemen başarıyla sonuçlanır. Allah hepimize gönlümüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…