transfer oldumu hayırlı olsun inşallah seninle kalcak bn inanıyorum hadi baklım gün saymya başlıoz yani ooh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecti zaten ağrım ama zamn geçmio ya
inşallah canım 2 hafta daha böyle yogun gecer ara ara girmeye calışırım .inşallah dediğin gibi su gibi gecer bu ay sadece opu işlemi olucak oshh dolayı 2 ay erteleyecek doktor öyle konuştuk
Demaycim sagol bitanem yine halaybasi olmussun...mutlulugumu paylasan arkadaslarima cok tesekkur ediyorum....2220 senin pirlantanda seni yalniz biramayacak insaallah...evlatttt cim sende sagol rabbim senide guldursun.....
Amin, aldım kuzumu, tanıştırmaya getirdim. El öpmeyi öğrensin, ona da getireceğim
Once amin diyorum canim....sende bugun yapiyorsun testi dimi butun dualarim seninle....hadi sevincimizi katla....sen nerede oturyorsun...
Evet bugün yapacağım canım ben sancaktepede oturuyorum öyle bir korku ve heyecan varki içimde anlatamam
İnşallah günün en iyi güzel haberini alacaksın. Umut yolculugumuzda seninde mutlu haberlerini bekliyoruz canım.
Evet bugün yapacağım canım ben sancaktepede oturuyorum öyle bir korku ve heyecan varki içimde anlatamam
Hayırlı olsun hep seninle kalsın. 1 nisan bizim günümüz olacak. Bende 1 nisanda alıyorum sonucu. İnşallah güzel haberleri paylaşırız. Kuzucuna iyi bak
O kadar iyi anliyorum ki seni suan du kalbim bogazimdan cikacak gibi atiyordu....sonucu alinca hemsireye sen bak elim titriyordu guldu bana verdi...ben aglamaya bazlayinca acaba yanlis mi gordum sonucu diye sasirdi kiz....telefonda hep agladim esim cok korkmus ....boyle canim insallah sira sende ....
Sancaktepedemi oturon bnde sultanbeylide otuyrom yaa yakınız
Tahlil verdim bir buçuk dediler sonucu eşim alacak inşallah benimkide mutluluk gözyaşları olur dualarını bekliyorum canım hamilelerin duası kabul olur ya:))
Merhaba kızlar bende bu ay başladım Umut'a.Rahim filmi istedi Ulun Bey.Temiz çıktı ufak bir yapışıklık var dedi ama o da geçirdiğim kürtajlardan dolayı olmuş.Önümüzdeki ayda histereskopi yapıcak.Bizim durum biraz karışık aslında.5 gebelik yaşadım.3'ü tüp bebekle 2'si kendiliğinden oldu ama maalesef 4kez kürtaj oldum(( hepsi kayıpla sonuçlandı.Çok zor günler yaşadık.Net bir neden de bulunamadı.Normal yollada denemeye korkuyoruz.Çoğu doktor Pgt yada cgh yi denememizi önerdi.Umutta denemeyi düşünüyoruz.Aslında son merkezimden ve doktordan memnunduk ama şansımız artırmı kısmında Umut'a yöneldik.Bana benzer durumda olup Umutta olumlu sonuç alan varmı merak ettim... Birde pgt yada cgh yi Umutta deneyen varmı?
Ooo hayırlı olsun canım gözün aydın.bebişin girmiş yola. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Haydi hayırlı bekleyişler olsun.O kadar iyi anliyorum ki seni suan du kalbim bogazimdan cikacak gibi atiyordu....sonucu alinca hemsireye sen bak elim titriyordu guldu bana verdi...ben aglamaya bazlayinca acaba yanlis mi gordum sonucu diye sasirdi kiz....telefonda hep agladim esim cok korkmus ....boyle canim insallah sira sende ....
Ooo hayırlı olsun canım gözün aydın.bebişin girmiş yola. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Haydi hayırlı bekleyişler olsun.
Darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?