Yapmım test adet olcam gbi zaten olmadı gbi glio ya oof
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah yardımcın olsun canım inşallah kızmıyosundur bana ne desem bilmiyorum allahım dualarımızı kabul etsin herkesi çoook mutlu etsin inşallah
Adet olcm galiba cnkü her olmamda göZlerimn Altı kararır yine karardı ve snirliyim cok migrenm glio dnden beri bnm umudm klmadı annmdeym çarsamba ewe gtcm ogün yanlızln ypcm önce bn görim karnım şiş gaz dolu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendin yapma bence çünkü hamile olsanda çıkmayabiliyor.Bende öyle olmuştu açıkçası.Negatif çıktı ama hamileymişim kanda çıktı.Oyüzden yapıpta moralini bozma hiç.Kan testi içinde ben 11. Günde yaptırmıştım.1 günden birşey olmaz demişlerdi.Zaten 2 gün sonra yaptırıyorsun her halukarda.
arkadaşlar ben 11.haftamdayım hamileyim ulun beyin hastasıyım hala oraya devam ediyorum bu ay yine gidicem ama gitmek istemiyorum artık 250 tl cok başka doktora gitsem olurmu hamile kalıpta hemen bırakan varmı doktorunu başka doktora devam eden napsam karar veremedim hala alttan muayene ediyor çünkü
Nasıl geçti muayene canım birşey yazmamışsın.GüZel haberler almışsındır inş
Hayirli olsun canim Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Canim gittim ulun bey baktı kese duruyo iste sen neyi stres yapıp kafanı gereksiz şeylerle dolduruyosun dedi Cok bilmiş olma herseyi gecen baktığımdan daha iyi dedi kese.cuma tekrar gitcem bakalım ne olcak bekliycez dedi yapacak bişeyimiz yok o kadar uğraştın biraz daha sabret dedi Oyle yani ne biliyim
Bende anlamadım bakalım ne olcak Rabbim hayırlısını nasip etsin kan degerinin düşmesine de pek bisey demedi ben gördüğümü söylüyorum kese var o o kadar önemli değil dedi
Sagol canim amin insallah hayirlisiyla kucagimiza da aliriz...bende keseyi gormek icin ulun beye randevu aldim ama onunla devam edemem herhalde cok pahali ucreti onun icin umraniye civarinda iyi dr arastiriyorum...
Çok şükür sevindim senin adına inş herşey yolunda gider.İçini ferah tut.Kaç haftalık olmuş.
Canim gittim ulun bey baktı kese duruyo iste sen neyi stres yapıp kafanı gereksiz şeylerle dolduruyosun dedi Cok bilmiş olma herseyi gecen baktığımdan daha iyi dedi kese.cuma tekrar gitcem bakalım ne olcak bekliycez dedi yapacak bişeyimiz yok o kadar uğraştın biraz daha sabret dedi Oyle yani ne biliyim
Bende anlamadım bakalım ne olcak Rabbim hayırlısını nasip etsin kan degerinin düşmesine de pek bisey demedi ben gördüğümü söylüyorum kese var o o kadar önemli değil dedi
İnsallah canim Rabbim sevindirir 7 haftalık galiba canim
Canım ne güzel bi haber bu çokkk sevindim. Stres yapma artık bol bol dua et ve dinlen.benim tedavi olma nedenlerim sana çok benziyor oyüzden sen bana umut oluyorsun:)) artık canını sıkma hamileliğin tadını çıkar
Gozun aydin canim kendini yorma dinlen keyfine bak....stres yapma suan sana sigara alkol kadar zararli...bebegine iyi bak
dur hemen sende böyle deme en başında bu yola nasıl çıkıyoruz hatırlamıyo musun daha önce yazdıklarımızı hem umudumuzu kaybetmicez hem de kendimizi çok kaptırmıcaz ama sen daha şimdiden böyle yaaprsan hem kendini hem eşini hem hayatını yıpratmış olmaz mısın?? 10. tedavisinde tek embriyoyla hamile kalanların hikayesini okudum ben bu forumda rabbim dermansız dert vermesin
hayırlı olsun canım kusura bakma ben normalde telefondan giriyorum o yüzden kaçırıyorum bazı gelişmeleri
Evet, evet, aldım bebeğimi. 21 Martta transfer yapıldı. 1 Nisanda öğreneceğiz sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?