Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Yapmım test adet olcam gbi zaten olmadı gbi glio ya oof

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendin yapma bence çünkü hamile olsanda çıkmayabiliyor.Bende öyle olmuştu açıkçası.Negatif çıktı ama hamileymişim kanda çıktı.Oyüzden yapıpta moralini bozma hiç.Kan testi içinde ben 11. Günde yaptırmıştım.1 günden birşey olmaz demişlerdi.Zaten 2 gün sonra yaptırıyorsun her halukarda.

allah yardımcın olsun canım inşallah kızmıyosundur bana ne desem bilmiyorum allahım dualarımızı kabul etsin herkesi çoook mutlu etsin inşallah

Herkese veren Allah bnde kuluysam banada vercek inşallah ama daha nekadar dayanırım bilmiyorum dört yıldr evliyim ve bu dört yıl içinde eşimin ailesi ve eşinle ilgili cok sıkıntı yaşadım borç dedikodu kavga onun sıkıntısı cocuk olmamkla cıkıo işte kndimi hasta ettim hayırlısı

Bu kadar üzme şimdiden kendini bence çünkü belirtiler zaten adetindeki belirtilerle aynı oluyor.Bende öyle oldu.Bir arkadaşımda senin gibi adet olucam ben diyip kendini üzdü ama şimdi bebişleri kucağında.Hiç belli olmaz.Test sonucunu görmeden üzme kendini.Buarada bazı hastanelerde testin sonucunu netten bakıyorsun.Bence öyle yapmak daha iyi oluyor.O an sonucu alırken evde olmak daha iyi oluyor.Öyle yapabilirsin.Mesela kızılay hastanesi varsa yakınında yaptır netten bakarsın sonuca.ÖZel hastanelere görede daha uygun oluyor test fiyatı.

Zaten cesaret sıfır kanda yaptrcam çarşamba belkide gerek kalmaz ogün adet gnüm adet olurum belki

Kalp atışını görene kadar alttan bakıyorlar.Bende kalp atışı gördükten sonra karından bakmaya başladı.Benim doktorum aynı zamanda perinatoloji doktoruydu (4kez kürtaj olduğum için riskli gebelik doktoru tercih ettim) belki ondan bilmiyorum ama çoğu arkadaşa merkezlerinde 12. Haftaya kadar alttan baktıkları biliyorum.

Nasıl geçti muayene canım birşey yazmamışsın.GüZel haberler almışsındır inş

Canim gittim ulun bey baktı kese duruyo iste sen neyi stres yapıp kafanı gereksiz şeylerle dolduruyosun dedi Cok bilmiş olma herseyi gecen baktığımdan daha iyi dedi kese.cuma tekrar gitcem bakalım ne olcak bekliycez dedi yapacak bişeyimiz yok o kadar uğraştın biraz daha sabret dedi Oyle yani ne biliyim
Bende anlamadım bakalım ne olcak Rabbim hayırlısını nasip etsin kan degerinin düşmesine de pek bisey demedi ben gördüğümü söylüyorum kese var o o kadar önemli değil dedi

Çok şükür sevindim senin adına inş herşey yolunda gider.İçini ferah tut.Kaç haftalık olmuş.

Sagol canim amin insallah hayirlisiyla kucagimiza da aliriz...bende keseyi gormek icin ulun beye randevu aldim ama onunla devam edemem herhalde cok pahali ucreti onun icin umraniye civarinda iyi dr arastiriyorum...

Muayene fiyatı yüksek gerçekten.Sgk falan geçiyo güya ama muayene fiyatına yansıtmıyolarmı?

Canım ne güzel bi haber bu çokkk sevindim. Stres yapma artık bol bol dua et ve dinlen.benim tedavi olma nedenlerim sana çok benziyor oyüzden sen bana umut oluyorsun:)) artık canını sıkma hamileliğin tadını çıkar

Stres yapa yapa mahvolduk tüm ailemde benle birlikte uZuldu iki gündür ağla ağla kendimi alıştırdım herseye ama ulun bey olumsuz bisey demedi ben goruyorum sende goruyo musun bak keseye dedi :) hakkımızda hayırlısı olsun demekki o gun o üzüntüleri yasiycaktim sınav dogana kadar imtihan içindeyiz bakalım insallah cuma gunu de iyi haber alırım ama benim bebek gec büyuyo demekki hepinize umut olurum insallah

Gozun aydin canim kendini yorma dinlen keyfine bak....stres yapma suan sana sigara alkol kadar zararli...bebegine iyi bak

Evet canim belki stresten Oyle oldu gelişmedi Cok belki de ulun bey stres yapmiyim diye çağırdı uzulup düşük yapsan ilaçlarını bıraksan daha mi iui dedi iyiki de gittim kendi kendimi yedim çünkü Rabbim kimseyi uzmesin

Önemli değil. O telefondan girmeler bana da dert oluyor hep

Gözün aydın. Çok sevindim iyi olmanıza. Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…