Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Geçmiş olsun canim yeter artık yeğenimizi de kendinide uzdugun rahatina bak hersey yolundaymis işte. Senin bebis biraz nazli narin olacak galiba stres yok bol bol ya mubdiu esmasini oku elini karnina koy hatta esin yaparsa daha iyi olur elini senin karnina koyup 11 kere ya mubdiu dicek insallah sifa olur bidaha yasamazsin boyle seyler

😊😊😊stres yapma artık bebiş yerinde ii bak çok şükür sende şimdi güsel beslen kendine dikkat et büyüsün kuzucuk allah yardımcın olan bndan snra gönlünce olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin adına sevindim inşallah herşey daha da güzel olur ve yolunda gider:))

Evet canim bizim bebek Cok Nazlı bizi baya üzdü insallah sonunda seviniriz esimi de Cok strese soktum mahvoldu zavallı Rabbim insallah bu sefer nasip eder bi gun seviniyosam bi gun üzülüyorum sınavım devam ediyo Rabbim sabrimi ölçüyor insallah mükafatımız guzel olur.bana da bi hoca demişti ya esın elini karnına koyup ya Mubdiu desin diye ben bazen kendim koyuyorum söylüyorum Meryem süresini de okuyorum kac gündür şeytan vesvese veriyo stresten okuyamadim

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah sınavımız buyuk sabredin karşılığını alalım insallah canim sen test yapmadın mi Çarşamba mi yapcan Rabbim gönlüne göre versin

senin adına sevindim inşallah herşey daha da güzel olur ve yolunda gider:))

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah sınavımız buyuk sabredin karşılığını alalım insallah canim sen test yapmadın mi Çarşamba mi yapcan Rabbim gönlüne göre versin

Gttim bugün geri geldim vallahi ypmadım yarın akşm ewime gdcem çarsamba yapcm çok stresliym ya

Bişi sorcam hamileler karnınız hiç böle gaz dolu oldumu son günlerde bnm içim gurul gurul ötüyo resmen genelde adetim yakınken oluo

Bişi sorcam hamileler karnınız hiç böle gaz dolu oldumu son günlerde bnm içim gurul gurul ötüyo resmen genelde adetim yakınken oluo

Bende vardi hala da devam ediyo artik beslenmeden mi kaynaklaniyo bilmiyorum ben de sanki adet olcam gibi oluyo

Canım inşallah kalp atışını duyarsın cuma gününe. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Merhaba :') bende umut ta tedavi gördüm şuanda 1 Nişanı bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum

canım bak her şey yolundaymış ne güzel bir haber inşallah cuma günüde güzel haberler alıcaz inşallah

Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum

canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerr verirsin bize inşallah 1 insanda inşallah 2 hamile haberi alırız bir arkadaşımız daha var 1 nisanda sonuç alıcak inşallah halaylar cekeriz burda .bu arada kendinden bahsedermisin bıraz

Gttim bugün geri geldim vallahi ypmadım yarın akşm ewime gdcem çarsamba yapcm çok stresliym ya

Kuzum, bak bitti işte. Hatırlıyor musun, senin transfer gününde benim de son muayenem vardı. Çatlatma iğnelerimi falan almıştım o gün. Kısmet değilmiş, göremedim seni. Ama geçti gitti. Evine gittiğinde son bekleyiş gecen olacak. Çarşamba gecesi de bebeğinin orada olduğunu bilerek, rahat rahat uyuyacaksın. Şimdi derin derin nefesler al, bol bol su iç ve yarının çabucak geçmesi için dua et.

Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Bebekli olsun. Transferin perşembe günü mü yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…