Kizlar umraniye civarinda bildiginiz memnun kaldiginiz dr var malum ulun bey cok pahali....
arkadaşlar Selen hanim nasil birisi varmi giden ??
Bişi sorcam hamileler karnınız hiç böle gaz dolu oldumu son günlerde bnm içim gurul gurul ötüyo resmen genelde adetim yakınken oluo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bişi sorcam hamileler karnınız hiç böle gaz dolu oldumu son günlerde bnm içim gurul gurul ötüyo resmen genelde adetim yakınken oluo
canım öğretmen bir arkadaşım hamile hatta gecen konuşuyoduk memnunmuş doktorundan ben ismini öğreneyim bilgi veririm sana
canım selen hanım hakkında hiç bir bilgim yok o yüzden sana yardımcı olamıyacağım
Hakkaten duygu ya o bende de oluyor,sanki Afedersiniz de ishal olunca karın Guruldar ya öyle birseyler dimi?...
Ilaçlardan mi ki acep?..
Aynen duyuluo yani oderece bide az az kramp var içimde adet olcm gbi ağrııı bacaklarım belim karnım kopuyo
Yaw bende diğer ağrılardan yok,çok merak ediyorum yrn gebelik testinde ne çıkacak,hastalanaçakmıyim acaba ya
Sen adet olacağın zaman böyle ağrıların olur muydu canım,yoksa bu her zamankinden farklı ağrılar mi?..
Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet olcam zamanki ağrılarım bnm ya olmadı bnm ya galiba
Yok kiz ben kac kişiden duydum hamile olan,çoğu adet ağrıları gibi ağrılar olmuş,kimi çok kimi az ama olmuş genelde,onun için ümidini yitirmë hatta bu olduğuna dair bile bir işaret olabilir
Sen yrn gebelik testi falan yapmayı düşünmüyor musun?..
Sevinirim canim yaa erdem hastanesini dusunuyorum ama yasemin hn var...secenekler acigim ogrenirsen iyi olur simdiden tesekkur ederim
İnşallah ya yarıldm merakımdan korkudan mal gbiyim karalar bağladım resmn ya ewde bi çıbık var yarın ewime gtcm işerim belkiyarın 11.günüm cok korkuom sırf adet belirtilerm mevcut cnkü
Sen bide bana sor, önceden 2 negatif gördüğüm için tarih tekerrür etmesin istiyorum Artık
Seni görmeyi isterdim normalde transferim 12buçuktu sabah arayıp üç buçuğa aldılar aslında şuan çok karnım ağrıo korkuom gerek kalmıcak gbi teste
Teselli olacaksa bende de başladı o ağrı ve kasılmalar. Bebek için hazırladığın yatağı kabarttığın için oluyor. Progestanın etkisi. Ayrıca gaz yapan diğer ilaç ta ağrını daha şiddetli algılamana neden oluyor. Bebeğe ya da olmadığına işaret değil. Sadece yatağın hazırlanmakta olduğunu gösteriyor. Endişelenmek hoşuma gidiyor diyorsan bilemem tabi
Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan
bu gozunaydin demek canim idrarda ciktigina gore var demek bence kandan da yaptir yarin cok sevindim simdiden hayirli olsun
İnsallah canim Rabbim sevindirir 7 haftalık galiba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?