Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

O zaman sadece uygun zaman değilmiş diyeceğiz. Sen planına sadık kal. Hazırlığını yap. Bu arada boş durma, evliliğinin de tadını çıkar. İğnesiz, ilaçsız, stressiz Hadi, konuşturma beni. Sen bilirsin ne yapman gerektiğini

Bende doğan cüceloğlunun kitaplarını okuyorum üstün dökmenide tavsiye ederim

öle bi hayt varmıydı biz hazıra alışmıştık artık bndan sonra yeniden sıfırdan başlarız kocam dün önümzdeki olcak demeye başladı zaten normal olcak görürsün deyip duruyo parasız gelcekmiş hahahah

Beleşe bebe yok deseydin

Şimdi benim 5.gün embriyosu idi ve bugün de 12.gün ya,yukardaki değer aralıklarına bakarken 12 . Gun değerine mi bakmaliyim yoksa 17.gün değerine mi,bilemedim ki

Şimdi benim 5.gün embriyosu idi ve bugün de 12.gün ya,yukardaki değer aralıklarına bakarken 12 . Gun değerine mi bakmaliyim yoksa 17.gün değerine mi,bilemedim ki

12. gün değerine bakacaksın. Bizde işler biraz farklı. Döllenme dışarıda gerçekleştiği için biraz zaman kaybediyoruz. Ama sorun değil. Bebek büyürken kapatıyor o arayı.

12. gün değerine bakacaksın. Bizde işler biraz farklı. Döllenme dışarıda gerçekleştiği için biraz zaman kaybediyoruz. Ama sorun değil. Bebek büyürken kapatıyor o arayı.

Aaaa o zaman benim değer istenilen aralıkta ,şimdi önemli olayın 2 katına çıkıp çıkmayacagi galiba artık :18::18:

Ayyyyy ne güzelll cnm hep böyle güzel haberler alırsın inşallahhhhh
inşallah canım

Hayırlısı olsun. Sayılı gün çabuk geçer. Sonunda bebeğini kucağına al da...
evet hayırlısı ile alırım inşallah olsun 11 ay geçti oda geçer herhalde yeterki sonu hayırlı olsun

inşallah hayırlısı ile bu sefer güzel haberler alırsın

canım bu sefer allahın izniyle yavrularınıza kavuşursunuz

canım oshh bende yaşadım çok kötü bir durum ben şuan tedavideyim yaşadıklarımız zor durum oldugu için ben halen sanki oshh olucam korkusu yaşıyorum .inşallah rabbi o çektiğimiz sıkıntıların mükafatını gönderecek bize hayırlısı ile

Aaaa o zaman benim değer istenilen aralıkta ,şimdi önemli olayın 2 katına çıkıp çıkmayacagi galiba artık :18::18:

canım evet senin değerin çok güzel nisan 2013 topiğinde bir arkadaşımız tam hatırlamıyorum ama 22 ile mi ne başlamıştı 2 ay önce kızını kucagına aldı çok şükür inşallah benim içimden öyle geciyo inşallah yavrunu kucagına alırsın

Merkezdekilerin alıştığı bir aralık var doğal olarak o değerleri bekliyorlar. Ama bebek kimsenin keyfine bakmıyor. Belki ikinci kat zarı zor attı, belki tutunacak yer bulamadı vs. vs.
Boşver şimdi bunları. Bebeğin orada, seninle kalmak istiyor. Sen de biraz beslenmene ve hareketlerine dikkat et. Günlük yürüyüşlerini ihmal etme. Uzun süre hareketsiz kalma, ama çok ta kendini zorlama. İlaçlarını sevgiyle kullan. İki gün sonra bebeğinden daha güzel haberler al inşallah.

Kızlar ya bizim tüp bebek teşebbüslerimizi etrafımda sadece 4-5 kişi biliyor,dolayısıyla dertleseçek kişi sayısı az. Burası o kadar iyi geliyor ki,birbirini tanımaSa da birbirine böyle güzel şeyler söyleyen insanların olmasi ne güzel ya,bugün o sonucumu aldığımda ki kara bulutlar siz ve diğer arkadaşların söyledikleri sayesinde dağılıverdi. Daha umutlu bakıyorum cumartesi gününe artık
Allah razi olsun kızlar ya
Ne güzel forumdaşsiniz sizler öyle ya

Yardim lutfen...iki gecedir kananam oluyo dunki acik pembe idi bugun ku az daha koyu yavrularim beni birakmazlar i nsallah coraspirin i kestik dua edin...

Yardim lutfen...iki gecedir kananam oluyo dunki acik pembe idi bugun ku az daha koyu yavrularim beni birakmazlar i nsallah coraspirin i kestik dua edin...

Allah yardımcın olsn Allahın izniyle bişi olmıcaktır kendine dikkat et moralini ii tut dualrmız senle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun. Yatıyorsun değil mi? Dinlen. Doktorla görüştün mü? Dinlen iyice. Yemeği temizliği, işi gücü boşver. Kim yaparsa yapsın. Sen yat dinlen. Doktorun yönlendirir zaten seni. Kendini de üzme. Bunları kaç arkadaştan duyduk, kaç arkadaştan duyacağız. Allah' ın izniyle bebeklerin seninle. Sen moralini yüksek tut...

Evet canim yatiyorum.coraspirini biraktirdi diger ilaclsra devam... su an elimden bisey gelmez gerisini rabbim bilir...sagolun iyik varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…