Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ulun bey aradı sabah neden olmadı üzüldüm ddi cok bekledik uğraştık biliorum falan dedi kdndni ii hssednce gel görüşlim donmşlalrla napalm die dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendini iyi hissettiğinde git yüz yüze konuş canım. Yüz yüze konuşmak sanada iyi gelecektir. Herşey gönlüne göre olsun. Sabredecegiz sonu inşallah mutlu son olacak hepimiz için.

Donmuşların olması süperrr cnm daha rahat sadece hap içiyorsun bence arayı uzatma kendini iyi hissettiğin an git ulun beye bakalım ne diyecek

Şükret donmuşların var. Ben ne yapayım olmazsa?

Ya kızlar test sonucum 58 çıktı. Hemşire tam istediğimiz seviyede değil,2 gün daha aynı ilaçlara devam edin,2 gün sonra tekrar yapın testi,2-3 katına çıkması gerekiyor dedi.
Burda normal test gününde yapılan sonuçlara baktığımda 100 lerde falan. Benim ki gibi düşük çıkıp sonra yükselen varmi,çok korkuyorum :18::18::18:

Bozma hemen moralini. Geç tutunmuştur. O zaman düşük çıkabilir. Allah' ın izniyle iki gün sonra yükselir değerin. Tahlil.com diye bir site var. Reklam bannerının hemen altında A dan Z' ye Tahliller başlığına gir. B harfinden BHCG bul ( en üstte zaten) Tıkladığında gelen açıklamanın altında, Bhcg hakkında merak ettikleriniz yazıyor. Orada gün gün olması gereken değerler var. Link veremiyorum, önceki hesabım bu yüzden banlandı. Aradığın detayları bulunca rahatlayacaksın zaten.

Amin kuzum. İnşallah...

Şimdi üstüne düşmelimiym yoksa serbestmi bırakmalıyım anlamdım ulun bey araştıralım baklım dio tekrar ilaç kontrol test bna cok zor glio ya

Dur bakalım canım panik yok en azından sıfır görmedin bu müthiş bişey hayırlı uğurlu olsun bebeğin:))2 gün sonra 3 e katlar inşşşşş

değerim 0,09 olmadı malesef zaten olduguna hiç inanmadım hyırlısı

sırada teselli sözleri yazılcak benmişim ben daha gitmeyi düşünmüyorum uzun süre rapordu işti izindi araba bulmaktı merkeze gt geldi bıktım işi bırakıp öle başlarım bidaha oda ramazandan snra
canım rabbim sabır versin hayırlısı olsun her şeyin şuan san bunu yazarken ezan okunuyor dua ettim senin için bir dahaki sefere inşallah yavrunu kucagına alırsın

canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin bir çok kişinin bu değerle hamileliği devam ediyo pekte düşük sayılmaz 12.günmüydü bugün kaçıncı gün embriyosu idi.canım geçte dönlenme olabiliyor bazen

canım bence bence git yüz yüze görüş yapılması gereken tahliler v.s vardır belki .en azından bu süre zarfında onları yaptırısın .benden mesela kanda pıhtılaşma testi istedi ben dün zeynep kamilde yaptırdım sonucun çıkması 2.5 ayı bulur dediler o yüzden bence gidip konuşmada fayda var.

kızlar sabah umuttaydım kontrolum vardı yumişler güzel büyüyorlar dedi ulun bey pazartesi sabah yine kontrolum var çarşambada opu yaparız dedi dua edin lütfen

Ulun Bey alanında iyi bir doktor. Bu kesin. Sana ümit bağladıysa vardır bir bildiği. Ama senin ruh halini derinlemesine bilemez. Eşinle de konuş, bu senin kadar onu da ilgilendiriyor çünkü. İkiniz de hazır hissediyorsanız, her ihtimale hazırlıklı olarak yola çıkabilecekseniz elbette başlayın. En azından Ulun Bey, aradan geçen zamanda senin tedavinin detaylarını unutmaz. Bedenin zaten ilaca aşina, daha çabuk tepki verir. Üstelik dondurulmuşların var...

kızlar sabah umuttaydım kontrolum vardı yumişler güzel büyüyorlar dedi ulun bey pazartesi sabah yine kontrolum var çarşambada opu yaparız dedi dua edin lütfen

Yolu yarılamışsın bile neredeyse. Çarşamba opu olursa Pazartesi de transfer planlar büyük ihtimalle. Hadi hayırlı olsun. Sonu bebekli olsun inşallah

Yolu yarılamışsın bile neredeyse. Çarşamba opu olursa Pazartesi de transfer planlar büyük ihtimalle. Hadi hayırlı olsun. Sonu bebekli olsun inşallah

çok sağol canım allah razı olsun.ama transferi erteliycez doktorum öyle söyledi diğer denememde oshh olmuştum .bunda hemen transfer yapmıyalım dedi.

Allahın izniyle yükselir cnm umutlu arkadaşımız 30 küsür çıkmıştı çok şükür yükseldi
Seninkide 58 çıkmış bence çok düşük değil güzel bi sonuç inşallahh kat kat artarr

İkimizde napcamızı bilmioz açıkçası böle ortada kaldık gbi kocam zaten hala şaşkın bn içimde gtmek istiyom ama işe başlıcam tekrar izin al gt gel eşimde izin al gt gel bide maddi olarak bizi ne beklio onuda bilmiyoruz altındanda klkabiilirmiyiz bilmioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…