Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

çok sağol canım allah razı olsun.ama transferi erteliycez doktorum öyle söyledi diğer denememde oshh olmuştum .bunda hemen transfer yapmıyalım dedi.

Hayırlısı olsun. Sayılı gün çabuk geçer. Sonunda bebeğini kucağına al da...

kızlar bişi sorcam benm için şimdiki süreç ne olabilir

Kusura bakma cnm ama sen çok şanslısın tekrar yazıyorum yaşın genç sizde problem yok bide en önemlisi donmuş embriyon var allaha ne kadar şükretsen az psikolojin bozuk biliyorum daha acın taze seni kırdıysam özür dilerim ama daha kötü durumda olan arkadaşlarımız var
Kendini toparlandığın an ulun beye git donmuşları dene inan çok rahat oluyor sadece hap içiyorsun ben ikinci donmuşları denicem eğer bu seferde olmazsa sıfırdan başlıcam ve sıfırdan başlamak hiç istemiyorum allah yardımcımız olsun

kırılmıyorum tabiki aksine ii geliyor konuşmak iyiym ben sadece neyapmam gerekli yada nası düşünmem gerekli onu bilmedğimden size sürekli soru soruyorum hatta neden tutmadı bile demedim yani olmadıktan snra sebep yokken sebep bile aramadım

Valla ben kendi kendime hep soruyorum hiç bi problemim olmadığı halde niye bebeğim olmuyor diye ama sonra birgün benimde olacak diyip kendimi rahatlatıyorum
Eğer para açısından bi sıkıntı yoksa en kısa zamanda tedaviye başla derim hiç bi zorluğu yok
cnm kaç tane donmuş emriyon var belki iki tane transfer yaparlar çifte mutluluk yaşarsın kim bilir

Son düzenleme:

Şimdi eşinin gelmesine gerek var mı? Sen izinlisin değil mi? Kendin git görüş. İsteyeceği bir şey var mı öğren. Çok fazla yükün altına girecekseniz bir süre bekleyin ama o arada da istediği bilgileri toparlayın. Gördüğüm kadarıyla hemen tekrar denemek istiyorsun. Ama hem maddi, hem manevi biraz bekle. Yaşınız genç. Yükünüzü biraz hafifletin, önünüzü görecek duruma gelin, ondan sonra tekrar başlayın. Tek düşüneceğiniz bu olsun. Doktor ilaç derken siz bilmem ne borcunun günü geldi derdinde olursanız işiniz iyice zorlaşır. Gerekirse bir yıl ara ver. Sorun değil. Yeter ki her yönden hazır ol.
Bu arada toparlayabildiğim bilgileri aktarayım: Raporun üzerinde belli bir süre yazmıyorsa iki yıl geçerliymiş. Fakat tek tedavi için. Yani yenilemen gerekiyor. Raporu veren kuruma göre yenileme süresi değişiyor. 1 günde yenileyen de var 1 ayda yenileyen de. Eski dosyan zaten duruyordur. Elindeki raporun fotokopisini, tedavi süresince sana verilen ilaç çizelgesi, opu sonucu, test sonucu vs. evraklarla birlikte götürürsen işin hızlanır. Aslında test sonucu yeterli ama bırak onlar bu evraklar fazla desin. Bir de evrakların fotokopisini kullan. Aslı sende kalsın. Geçen hafta negatif alıp Mayıs - Haziran gibi tedaviye başlayacak bir arkadaş, bu hafta başında raporunu aldı.

Ayyyyy ne güzelll cnm hep böyle güzel haberler alırsın inşallahhhhh

Canim nasilsin ben kac gundur giremedim sifremde hep hata verdi sonunda problemi hallttim sifremi degistirmisler neyse artik girebiliyorum topige.ben de hem heyecan hem ozlem var bebisleri ozledim bu ay kendimi cok hazir hissediyorum bakalim nasip olucak mi baslamak ben haftaya cuma adet olurum cumartesi de nasipse merkezde olurum sen ne zaman adet olucan bu tedavi ikimiz icin de hayirli olsun :))

adet ol gel dedi hemşire ondan gidemedim bide test sonucumu almadım hastaneden telde sordum bugünonu alırım raporum 1 kere tedavi karlılıyomuş zeynep kamilden öğrenmişeşim tekrar yenilemem gerekiomuş oda başlıcam zaman yapılıyomuş bnde borçu harcı içimitemizleyip yapmayı istiyom sakin normal bihalde bakalım nasip nezamnsa ozaman yapılcak

Cnmm hep aklımdasın hatta geçen sana laf bile attım
Bende de çok heyecan var kalbim çok hızlı atıyor ilk defa böyle oldum
Allahın izniyle bu pazar adet olurum bak sende bende heyecanlıyız içimizdeki heyecan hiç bitemediği sürece allahın izniyle bebişimiz sıkı sıkı tutunur hep böyle pozitif olalım tamam mı fıstık

Canim sanirim sende benim gibi olumsuz sonuc alanlardansin inan insan zamanla alisiyo bu durumu atlatiyo ben de olumsuz sonucumu 6 ocakta aldim ama neyseki atlattim ve simdi kendimi hazir hissediyorum hem dondurulmuslarin da varmis ne guzel bu ay bile baslayabilirsin bana ulun bey bi sonraki ay baslayalim demisti ama ben kendimi hazir hissetmedigim icin baslamadim hemen 3 ay ara verdim cunku cok zor zamanlar gecirdim ohhss diye bi durum oldu vucudum balon gibi sisti surekli kusma siddetli agri Rabbim bi daha bana ve bu durumda olan kimseye yasatmasin napalim bazi arkadaslar hemen bebegine kavusuyo bazilarimizda daha sonra artik Rabbim nasil bi kader ve vakit verdiyse insaallah bizde kavusuruz yavrularimiza zor biliyorum yasadiklarimiz ama birbirimizin dualari buyuk sen de kendini hazir hissettiginde ve inandiginda basla derim buarada ben de raporlu tedavi oldum ve nasipse dondurulmuslarla tekrardan basliycam rapor gecerli degil dediler bana 2450 imis tedavim.kendine iyi bak canim

Olur canim olumsuz olmak yok:))ben digerine hic inanmadim cunku 2 tane dondurulmus cozuldu ve biri transfer oldu digeri dondurulcak kalite de degil denince ben de bu da kaliteli degildir diye hep olumsuz dusundum hep ama bu sefer olumsuzluk yok ikimizede. sen hangi ilaclari kullandin bazi arkadaslar oksapar kan sulandirici kullznmis bana ulun bey onu vermedi acaba neye gore veriyo biliyomusun?Sen benden once basliycaksin desene canim aramizda bes gun olur herhalde hadi hayirlisi ikimiz icinde...

Hayırlısı olsun. Sayılı gün çabuk geçer. Sonunda bebeğini kucağına al da...

Canim transferin hayirli olsun en tez zamanda guzel haberlerini aliriz insallah bebegin cok sansli olucak nasip olursa cunku cok guclu ve pozitif bi annesi var senden cok sey ogrenmemiz lagzim hersey gonlunce ve olumlu olmasi dilegiyle

Hemen hemen aynı seyleri yaşamışız cnm bende ilk tedavimde çok olumsuzdum hep negatif düşündüm ve korktuğum başıma geldi Neyse ikimizde tertemiz sayfa açtık allahın izniyle bizde anne olacağız
Cnm ben de pıhtılaşma var aspirin kullanayım mı dedim kullanma dedi :26: b12 ve folibolu mutlaka hergün iç dedi Sende içiyormusun :26:

a
Sağolasın canım ya bir bakayım ben oraya. Bir bakayım ben,geç tutunması ile ilgili mi böyle düşük çıkma olasılığı var. Ayy bu sonucu hiç düşünmediğim için ne yapacağımı şaşırdım sabahtan beri ama pozitif düşünmeye calismaya çalışıyorum :18::18:

İnşallah ya rabbim tamamına erdirsin :18:
Benim ki 5.gün embriyosu idi bugün de 12.gün idi

Hayırlısı olsun. Kendinle de ilgilenmeyi unutma. Doğan Cüceloğlu' nun kitaplarını okuyun. İnternette de bulursunuz birşeyler, araştırın. Önce neler yapacağınızı belirleyin. Borç ödenecek, tamirat yapılacak, vs. Sonra, bunlar için mantıklı süreler belirleyin. 5 ayda borçlar bitecek, 3 ayda falanca yapılacak... Üstüne bir miktar birikim yapın. Ekstra masraflar olabilir, düşünüp sıkılmayın. Sadece tüp bebekle iş bitmiyor malum. Bunun doğumu var, eşyaları var vs. 9 ay hepsine yetmeyecektir. Olabildiğince ona da hazırlık yapın. Dondurma işleminin fiyatını öğrendin mi? Eğer 1 yıldan uzun sürecekse programınız, ona da pay ayırmanız gerek. Korkma, hepsi oluyor. Allah olduracaksa ne yapıp edip veriyor. Bir de eşin de sen de Meryem Suresini 41 gün, günde 1 kere okuyun. Sen ara vermek zorunda kalacaksın ya. O arada, bilgisayardan dinleyebilirsin. Eşin ayrı okuyacak ama. İhmal etmeyin, gün kaçırmayın. Hayırlısıyla sen de alacaksın evladını kucağına. Öptüm güzel yanaklarından...

Beta HCG testi gebelik tayininde kullanılan, güvenilir ve hızlı sonuç veren bir hormon testidir. Gebeliğin olduğu durumlarda, döllenme sonrası 8. günden sonra Beta HCG hormonu kanda hızla yükselmeye başlar. Gebelik oluştuğunda yükselmeye başlayan Beta HCG seviyeleri ikiye katlanmaktadır. Ancak gebeliğin ilerlemesiyle birlikte Beta HCG hormonu düzeyindeki bu hızlı yükseliş,hız kesmekte ve yavaşlamaktadır.
Normal gebeliklerde Beta HCG hormonu kabaca gebelik haftası hakkında fikir vermektedir.Aşağıda son adet tarihinden sonra gebeliğin haftasına göre Beta HCG değerleri hakkında bilgiler verilmiştir.
Asla göz ardı edilmemesi gereken bir nokta vardır ki gebeliğin kesin haftasını söylemek için, jinekolojik ultrason ehil ellerce yapıldığında çok daha güvenilirdir.
Beta HCG testi gebelik durumunda bebeğin sağlığını değerlendirmek için de bir kriter değildir.Gebelikte bebeğin kaybedildiği yani bebeğin ölü olduğu durumlarda da annenin plasentasından düşük miktarda da olsa HCG hormonu salgılanmaya devam edebilmektedir.
Bu konuda da ultrason kesin tanı koydurucudur.

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Son düzenleme:

bu transferden önce bi hatim 41 meryem 41 yasin okuduk annem tayzelerim eşim bilmiyor okumasını malesef ben haziran benm için uygun gibi gelir diyorum belki cumartesi giderim görüşmeye ertlicemi söylerim donrulmşlar ücretsiz galiba bir yıl saklanıyo falan yazıyodu imzalanan kağıtta nasip etcekse o yoluda açıcaktır Allah napalım vardır bi hayır şimdilik çalışmaya devam :)) bende öpüyom kocaamn

Canim transferin hayirli olsun en tez zamanda guzel haberlerini aliriz insallah bebegin cok sansli olucak nasip olursa cunku cok guclu ve pozitif bi annesi var senden cok sey ogrenmemiz lagzim hersey gonlunce ve olumlu olmasi dilegiyle

Teşekkür ederim. Bildiğim, dilimin döndüğü her konuda her zaman yardımcı olmak isterim. Şanslı mı bilmem ama annesinin onu çok seveceği kesin
Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepimizin evine mutluluk, neşe, bereket, evlat göndersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…