Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben geldim ama tek basina bebegimi biraktim buz gibi odada tir tir titredim sonunda birakti beni :( cok zormus kizlar hepinize o an cok dua ettim rabbim bunlari kimselere yasatmasin elim ayagim titredi canim yandi ve bebegim artik yok :(

canım zaman her şeyin ilacı buda gecicek neler geçmediki hayatımızdan inşallah bu kötü günleri unutturacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

kızlar merkezden aradılar 7 tane 8 hücereli yumişlerimi dondurmuşlar maşallah sonra bebişlerim bana sımsıkı tutunsunlar inşallah:nazar:

İnşallah sende 2. denemende mutlu sona ulasırsın canım. Raporlu merkeze 2100 TL ilave muayene ücreti 250 TL ilaçlar 700 TL civari tuttu. İlave transfer öncesi sonraası vitaminler, iğneler, kapsül ilaçlar var. Aile hekimine yazdirarak aldım. Normal alsam ortalama 300 TL de onlar tutuyor. Rabbim herkese güç versin maddi manevi, mutlu sonuçlara ulaşmayi nasip etsin inşalah,.

inş. cnmm cok sagol ben bugün merkezi aradım cnm bana farklı fiyat verdi senin verdigin fiyat çok uygunmuş merkeze 3.086 İlaclar 400,800 arası degisiyormus bide 250 lira muayene ücreti dediler raporsuzda 6.750 fiyat verdiler sizinki neden bu kadar uygun fiyatlar artmışmı acaba cnmm

Ahh kuzum ya cok acimistir tahmin edebiliyorum ama gecti bitti bosverrrr esini kandirr polenezkoye gidin yarin mis gibi oralar yemyesil.polina diye bir yer var kahvaltisi pastalari harika. Yada eminonunde namli gurme var orasi guzel acibademde ceviz agaci var acik bufe kahvalti oda cok guzel ama umuta yakin oraya gitme :) benim esimde almanyada yarin aksam gelcek kocissizlik cok zorrrr annemle takiliyom bende :)

Zavallı kocamda beni disarivcikarmaya calisiyo da eve kapattım kendimi gecmis olsuna geliyolar simdi ananemler teyzemler Cok zormus Rabbim yardım etsin unuturum..is için mi gudiyo canim Cok mu kalcak bosver annenle takil :)

arkadaşlar bir kaç gündür giremedim mesaj atan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..doktoruma gittim çarşmaba günü kontrol etti miniklerimin kalp atışını dinledik...ilaçları tekrar düzenledi rapor verdi 20 gün evde istrahatte olacaksın dedi cuma günü yani dün sabah simsiyah bir pıhtı geldi eşim işe gitmek için evden çıkmıştı hemen aradım...koşa koşa doktora gittik tekrar çok şükür kuşlarım duruyordu...dün geceyi hastane geçirdim...dokturum pıhtılaşma sorunundan süphelendi..hafta içi genetik testlerimi yaptıcağım...eğer öle bir durum var 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacağım..hayırlısı şimdilik durum böle iiler bebişlerim boktor keselerde bozulma yok dedi bu gun...kalp atışları da ii hakkımızda hayırlısı....

inş. cnmm cok sagol ben bugün merkezi aradım cnm bana farklı fiyat verdi senin verdigin fiyat çok uygunmuş merkeze 3.086 İlaclar 400,800 arası degisiyormus bide 250 lira muayene ücreti dediler raporsuzda 6.750 fiyat verdiler sizinki neden bu kadar uygun fiyatlar artmışmı acaba cnmm

Canım sana verdikleri fiyata ilaçlar dahil olabilirmi? Zam geleceğini söylemişlerdi ama bu kadar fark olacağını sanmıyorum. raporsuz eski fiyatları 6100 tl idi. Yanlış anlaşılma olabilir belki.

arkadaşlar bir kaç gündür giremedim mesaj atan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..doktoruma gittim çarşmaba günü kontrol etti miniklerimin kalp atışını dinledik...ilaçları tekrar düzenledi rapor verdi 20 gün evde istrahatte olacaksın dedi cuma günü yani dün sabah simsiyah bir pıhtı geldi eşim işe gitmek için evden çıkmıştı hemen aradım...koşa koşa doktora gittik tekrar çok şükür kuşlarım duruyordu...dün geceyi hastane geçirdim...dokturum pıhtılaşma sorunundan süphelendi..hafta içi genetik testlerimi yaptıcağım...eğer öle bir durum var 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacağım..hayırlısı şimdilik durum böle iiler bebişlerim boktor keselerde bozulma yok dedi bu gun...kalp atışları da ii hakkımızda hayırlısı....

çok geçmiş olsun canım, bundan sonrası sıkıntısız geçirirsin inşallah, sağlıcaklada bebişlerini kucağına alırsın. Tedavi sırasında kam sulandırıcı oksapar iğneyi kullanmışmıydın.. Ben şuan kullanıyorum, bende pırtılaşma problemi yoktu kese görmeye gidene kadar kullanmamı istediler.

canım rabbim bir daha yaşatmasın kuşların hep seninle kalsın

Canım sana verdikleri fiyata ilaçlar dahil olabilirmi? Zam geleceğini söylemişlerdi ama bu kadar fark olacağını sanmıyorum. raporsuz eski fiyatları 6100 tl idi. Yanlış anlaşılma olabilir belki.
ben sordum cnmm ilaclar hariç dedi ama belkide yanlış anlamış olabilirim rapor çıkartma işi iyice aklıma yatttı benim eski doktorum derince egitim araştırmaya gecmiş inş. yardımcı olur cnm önce adet olmadan gidecem konuşacam bakalım ne diyecek raporlu gidince merkeze ilgi alaka nasıl cnmm çok soru soruyorum kusura bakma tatlım tedavi sürecini iyi biliyosun insan ister istemez yıpranıyo

ben sordum cnmm ilaclar hariç dedi ama belkide yanlış anlamış olabilirim rapor çıkartma işi iyice aklıma yatttı benim eski doktorum derince egitim araştırmaya gecmiş inş. yardımcı olur cnm önce adet olmadan gidecem konuşacam bakalım ne diyecek raporlu gidince merkeze ilgi alaka nasıl cnmm çok soru soruyorum kusura bakma tatlım tedavi sürecini iyi biliyosun insan ister istemez yıpranıyo

Yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana. İlgi ile ilgili raporlu raporsuz hic farketmiyo ilgi aynı. Rapor aşamalarında yardımcı bile oldular bana. İnşallah sende kolaylıkla raporu alirsin canim.

Cok gecmis olsun canim....benim lekelenmeler siklasti korkuyorum....bugun proluotun depot diye bir igne yaptirdik artik hayirlisi....cok zor seyler bunlar ...rabbim yavrularimizi korusun....

Kızlar bgun görüşmeye gttim ulun bey hiçbişi istemicem dedi ama anti TPO yüksek die tekrar bi tahlil yptır endokronlji bölümne gt dedi ona göre dondrlşmlarla tedavi başlarsak ilaç takviyesi yaparız dedi bu sürede çalışın dedi belki olur dedi sadece ilaç olarak folik asit folbiol yarım iç dedi nezamn istersen gel dedi hazır oldgunda başlarız dedi ben şimdilik rafa kaldırdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok geçmiş olsun canım, bundan sonrası sıkıntısız geçirirsin inşallah, sağlıcaklada bebişlerini kucağına alırsın. Tedavi sırasında kam sulandırıcı oksapar iğneyi kullanmışmıydın.. Ben şuan kullanıyorum, bende pırtılaşma problemi yoktu kese görmeye gidene kadar kullanmamı istediler.

yok canım iğne kullanmadım koraspin kullanıyordum şimdi doktorum kan sulandırıcı iğne verdi....genetik testlerimi yapacam hafta içi bakalım

Canım mrb hoşgeldin aramıza. Ben 2 defa raporlu yaptırdım. Hiç farketmiyor. Raporlu raporsuz. İlgi alaka gayet iyi zaten o kadar yoğun bi merkez olmasına rağmen . Neticede nasip zaten bu işer ilgi alaka da bi yerekadar:)

kızlar benm DHEAS04 hormonum yüksek Anti TPO yüksek Total Testosteron yüksek bunlar neye sebep oluyo ulun bey endkronojıye gt dedi:(

Ben simdilik sadece 1ADET kullandim zaten en fazla 3gunde bir yapiliyormus belki yarin yada sali gunu ulun beye giderim..cok korkuyorum insallah bisey olmaz...sen ne kadar kullanacakmissin igneyi...

canım 2 günde bir kullanıyorum 6 tane yazdı doktor.senin kanaman nasıl oluyor canım benım çok hafif peçeteye geliyor....çok açık pembe ama yinede korkuyorum...

Back
X