Nerelere kayboldun canim yaaa.....
burdayım canım sürekli yatıyorum ondan pek giremiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerelere kayboldun canim yaaa.....
ben sordum cnmm ilaclar hariç dedi ama belkide yanlış anlamış olabilirim rapor çıkartma işi iyice aklıma yatttı benim eski doktorum derince egitim araştırmaya gecmiş inş. yardımcı olur cnm önce adet olmadan gidecem konuşacam bakalım ne diyecek raporlu gidince merkeze ilgi alaka nasıl cnmm çok soru soruyorum kusura bakma tatlım tedavi sürecini iyi biliyosun insan ister istemez yıpranıyo
kızlar benm DHEAS04 hormonum yüksek Anti TPO yüksek Total Testosteron yüksek bunlar neye sebep oluyo ulun bey endkronojıye gt dedi![]()
kızlar merkezden aradılar 7 yumurta dondurmuşlar.hayırlısı ile gelsin temmuz ayı
Anti tpo yüksekliği guater ile ilgili. Bende de yüksekti. Tedavi öncesi Ulun bey benden 2 defa tahlil istedi. Tedaviyi etkileyecek yükseklikte olmadıginı söylemişti. İlaçla tedavisi var. Endişelenme canim ilaçla normal seviyeye geliyor. İlk tedavide hormon tahlillerin arasında bunlar yokmuydu?
Maşallah canim. Okuduğum bir yazida rahim dinlendiği için dondurulmuş embriyolarin tutunmasinin daha kolay olduğunu okumuştum. Hayirlisi ile temmuzda seninde mutlu haberlerini alacagiz inşallah.
canım 2 günde bir kullanıyorum 6 tane yazdı doktor.senin kanaman nasıl oluyor canım benım çok hafif peçeteye geliyor....çok açık pembe ama yinede korkuyorum...
Yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana. İlgi ile ilgili raporlu raporsuz hic farketmiyo ilgi aynı. Rapor aşamalarında yardımcı bile oldular bana. İnşallah sende kolaylıkla raporu alirsin canim.
canım ilgileri değişmiyor ben de raporluydum sıkıntı yok....
benım çarşamba günü ilk oldu yine pembe ve peçeteye geldi cuma günü de peçeteye baya büyük bir pıhtı geldi simsiyah çok korktum...gittik kalp atışı vardı ikisininde ama yinede korkuyorumIlk 17.gunde geldi cok acik pembe peceteye surundu ertesi gece yine ayni sekilde oldu sabah coraspirini biraktirdi..5 gun sonra az daha geldi sonra hergun peceteye surunuyodu az ama rengi az koyulasinca tekrar aradim korkma normal dedi ama icim rahat etmedi...sıklasinca igneyi yap dedi...dun igne yaptirdim bugun hic gelmedi ama yinede korkuyorum tekrar olursa ulun beye gidicem...
anladım cnmm raporlu tedavin ne kadar tuttu cnm
Vardı ama süleym ulun karşıkşığı olmştu bnm tpo 760 zaten bişi ypmıcm en sonunda boşanıp rahatlıcm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnmm fazlasıyla oldun çok sagol son bişey soracam ben son aşılamamı ocak ayında oldum rahim filmimde 2011de çekildim rapor alırken herşeye sil baştanmı başlanılıyo yoksa bunlar gecerlimi biyerde okumuştum aşılama 6 ayı gecmemişse tekrar ysptırmaya gerk yok diye öyle bişey varmı
canım benım baya tuttu çünkü uzaktan geldim..merkeze 2100 verdik ilaçlarım 800 tuttu ama öncesinde ve sonrasında baya ilaç parası verdik dışarıdan gelmiştik diye ilaçları yazdıramadık...ilaç yaklaşık 2500 tuttu 2100 de merkeze verdik..5000 bine yakın tuttu ama dediğim gibi bizim uçak masrafları taksiydi şuydu buydu derken 8000 masraf gitti ama ben taa gaziantepten geldim eşim 4 defa geldi yanıma görümcemle geldik...sürekli taksi kullandık tedavi esnasında bol bol gezdik...hakkında hayırlısı
Bizde eşimde problem olduğundan aşılama yaptirmamıstık. Aşılamada zaten sonuç alamamışsın rapor için sorun çıkarmazlar bence. Kan tahlili isterler elinde son 6 aya ait yok ise. Hangi hastaneden çıkarmayı düsünüyosun canim.
umutta değil mi tedavin..umutta ise 2100 veriyorsun ilaçları kendin temin ediyorsun zaten...ama tabiki hesapta olmayan şeyler çıkıyor..artık hakkımızda hayırlısı bebişlerimin kalp atışalrını duydum ama bu aralar lekelenmelerim var korkuyorum inşallah sonuna kadar kalırlar benımle...baya uzaktan gelmişsin sen cnm ben dün merkezi aradım 3.086 merkeze verecekmişim ilaclar 400.800 arası dedi 250de muayeneymiş yani 4000lirayı bulacak bende izmitten gidecem yani 5000 tutar gibi ben yarın tekrar aracam belki ben fiyat konusunda yanlış anlamış olabilirim cnm sen test sonucunu aldınmı
umutta değil mi tedavin..umutta ise 2100 veriyorsun ilaçları kendin temin ediyorsun zaten...ama tabiki hesapta olmayan şeyler çıkıyor..artık hakkımızda hayırlısı bebişlerimin kalp atışalrını duydum ama bu aralar lekelenmelerim var korkuyorum inşallah sonuna kadar kalırlar benımle...
sanmıyorum çünkü biz ilk muayeneye ocakte gittik ve o zaman yeni gelmişti zam..bence neslihan hanımla tekrar görüş yanlış anlamış olabilirsin..canım yolun acık olsun bu uğurda...cnm inş. bi sorun çıkmaz bebeklerini saglıkla kucagına alırsın Allahın izniyle ben daha tedaviye başlamadım cnmm aslında mayısta düsünüyorduk kayınvalidenin ve eşimin rahatsızlıgı yüzünden erteliyebiliriz bende bu arada rapor cıkartmaya çalışacagım belki zam gelmiştir umutta bilmiyorum