Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

sanmıyorum çünkü biz ilk muayeneye ocakte gittik ve o zaman yeni gelmişti zam..bence neslihan hanımla tekrar görüş yanlış anlamış olabilirsin..canım yolun acık olsun bu uğurda...

aminnnn cnm Rabbim kimsenin emegini boşa çıkartmasım önce şu rapor isimi halledeyim tekrar ararım sonra

Kızlar bgun görüşmeye gttim ulun bey hiçbişi istemicem dedi ama anti TPO yüksek die tekrar bi tahlil yptır endokronlji bölümne gt dedi ona göre dondrlşmlarla tedavi başlarsak ilaç takviyesi yaparız dedi bu sürede çalışın dedi belki olur dedi sadece ilaç olarak folik asit folbiol yarım iç dedi nezamn istersen gel dedi hazır oldgunda başlarız dedi ben şimdilik rafa kaldırdım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duygu bu anti Tipo dediğin değerin yüksek olduğunu nerden biliyordu Ulun bey , tedavi öncesi testler falan mı yaptırmıştiniz ?..

cnmm fazlasıyla oldun çok sagol son bişey soracam ben son aşılamamı ocak ayında oldum rahim filmimde 2011de çekildim rapor alırken herşeye sil baştanmı başlanılıyo yoksa bunlar gecerlimi biyerde okumuştum aşılama 6 ayı gecmemişse tekrar ysptırmaya gerk yok diye öyle bişey varmı

rahim filmi için 5 sene geçerli dediler bana

Duygu bu anti Tipo dediğin değerin yüksek olduğunu nerden biliyordu Ulun bey , tedavi öncesi testler falan mı yaptırmıştiniz ?..

rapor için yapılan tahlillerde zaten vardı ama ilk süleymana gittik oda iki ay erteledi o arada kaçtı ulun beye başaldık direk tedaviye şimdi olumsuz olunca bi baktır dedi okdar iice sıkldım zaten oraya gt buna baktır bunu yaptrır

Canım öyle deme, sonuçları ulun a da gönder. Hormonları ilaçla düzeltiyolar. Dondurulmuşların seni bekliyor. Herşey güzel olacak

sıkıldım cok hatta iiyce bunaldım gtmeyi ve hiçbişi yapmayı düşünmyorum artık nezaman gtmemek beni korkutursa ozaman

kızlar herkese merabalar eşim emre bakırcıoglunun hastası morfolojisi 0 ile 4 arasında değişiyor. haziran ayında kısmetse tüp bebek denemeyi düşünüyoruz ama merkez konusunda kararsız kaldık. medical park bahçelievler/umut tüp bebek
erkek infertilitesinde nereyi önerirsiniz. deneyimleri benimle paylaşırsanız çok sevinirim:49::49::49::49:

rapor için yapılan tahlillerde zaten vardı ama ilk süleymana gittik oda iki ay erteledi o arada kaçtı ulun beye başaldık direk tedaviye şimdi olumsuz olunca bi baktır dedi okdar iice sıkldım zaten oraya gt buna baktır bunu yaptrır

Ayyy evet ya sıkıc ı işler de neyse güzel sonuçlar almamıza vesile olsun da ;) buarada e peki yüksekmis madem nie tedavi öncesinde de istese imiş , Niye tutunamamis olabilirle ilgili hicbirsey demedi mi ?..

Bende bu hafta gidecem bakalım bana ne diyecek?..

Ayyy evet ya sıkıc ı işler de neyse güzel sonuçlar almamıza vesile olsun da ;) buarada e peki yüksekmis madem nie tedavi öncesinde de istese imiş , Niye tutunamamis olabilirle ilgili hicbirsey demedi mi ?..

Bende bu hafta gidecem bakalım bana ne diyecek?..

eninde sonunda gebe kalcan dedi tutnmama ihtimaliyle ilgili pek bişi demedi önce şu tahlil sonuçlarını halletcem göndercem sonrada endokrjiye gtcem zaten haziran adetimle tekrar dencem fakat bnm bu ay sol kasıgım ayagımı rahatsız etcek kadar ağrıyo ve alt kısmımda biyer sanki yara mı desem tahrişmi desem sızım sızım sızlıyo oturamıyorum bugün aradım görüştrmyolar bana ulunun teli lazım ya bide adam beni ara kesinlkle dedi cumartesi

kızlar ulunun cebi varsa verirmisiniz merkez olayı uzatıyo vermiyo görüştürmüyo yok mail verelim arayalım falan ediolar

eninde sonunda gebe kalcan dedi tutnmama ihtimaliyle ilgili pek bişi demedi önce şu tahlil sonuçlarını halletcem göndercem sonrada endokrjiye gtcem zaten haziran adetimle tekrar dencem fakat bnm bu ay sol kasıgım ayagımı rahatsız etcek kadar ağrıyo ve alt kısmımda biyer sanki yara mı desem tahrişmi desem sızım sızım sızlıyo oturamıyorum bugün aradım görüştrmyolar bana ulunun teli lazım ya bide adam beni ara kesinlkle dedi cumartesi
Allah allah acaba tedavi sırasında ki kapsüllerden falan mı tahriş oldu vajinan,aradığında onu da söyle hemi,hastane bağlamıyorSa cepten ara sen

Bizde bi görüşelim de temmuz-ağustos gibi düşünüyoruz dondurulmuşlarla,hayırlısı artık

allah allah acaba tedavi sırasında ki kapsüllerden falan mı tahriş oldu vajinan,aradığında onu da söyle hemi,hastane bağlamıyorsa cepten ara sen

bizde bi görüşelim de temmuz-ağustos gibi düşünüyoruz dondurulmuşlarla,hayırlısı artık

ya belki ayıp olcak ama sol taraf giriş kısmında sanki biyara nebilim bişi var ve o okadar sızlıyoki anlatamam delircem

baya uzaktan gelmişsin sen cnm ben dün merkezi aradım 3.086 merkeze verecekmişim ilaclar 400.800 arası dedi 250de muayeneymiş yani 4000lirayı bulacak bende izmitten gidecem yani 5000 tutar gibi ben yarın tekrar aracam belki ben fiyat konusunda yanlış anlamış olabilirim cnm sen test sonucunu aldınmı
Banada ayni rakami verdiler bir kac gun knce merkezdeydim

Back
X