Ben Haziran gibi düşünüyorum canım ama önceden bi muayene ve görüşmeye gidicem.benim durumum çokkk daha zor bi çok ark göre benim eşimden kaynaklı. Eşimde ilkten hiç sperm yoktu sonradan mucizevi bi şekilde tek Tük çıkış oldu ve donduruldu. 3. Denememde büyük ihtimal bunlarla olucak inş son olur.
Kızlar bu merkezde bayan doktor varmı siz kimi önerirsiniz
Kızlar bu merkezde bayan doktor varmı siz kimi önerirsiniz
canım genetik ve kanda pıhtılaşma ben daha yeni yaptırdım zeynep kamil hastaneside sonucu normalde 1.5 ayda cıkması gerekiyodu ama benim sonuc almam 2.5 ayı bulur dediler cünkü hastanede yenileme yaptıkları için diğer hastanelre gönderiyorlarmış kan sonularını dışarda özelde sordum 900 dediler
Soruna gore değişiyor canım. Eşinde problem var ise aşılama şarti aranmıyor. Ben 2 defa rapor çıkardım. Hiç aşılama yaptırmadik, doktorlar önermedi. Dırek tüp bebek ile başladik. İnşallah sende bebişinle dönersin tokatimiza.
Cnm süleyman beyin yerine bayan doktor geldi ismini unuttum :26:
Gelen bayan daha öncede umutta çalışmış
selen hanim var
Sagolun kızlar acaba topikte selen hanımın hastası varmı bide kızlar tüpe başlarsam selen hanımla ulun beyle paslaşıyorlarmı tedavi süresi boyunca
gecmıs olsunoncelıkle evde rapor yüzünden stres topu oldum bana yardımcı olursan cok sevınırım bızde rapor çıkartmaya çalışıyoruz ancak capadan benım esımde varıkosel var amelıyat oldu morofolojı %1 sayı 12 mılyon hareketıde eh ıste merak edıyorum kı bızden asılma ısterlermı senın esının problemı neydı canım lütfen bana yardımcı ol bılen kımse yok soruyorum ama bende umuta gıtmek ıstıyorum 1 ay oldu daha henüz bana bakıldı bende sorun çıkmadı esımden hormon tahlılı 2 cı sperm tahlılını ıstedıler bundan sonrakı adım nedır bılmıyorum cavap verırde bırazda olsa kafamdakilere cevap bulabılırsem cok memnun olurum
Ooo kadar sürüyor mu sonucun çıkması yaw ulun bey sanki 3 hafta falan sürer dedi,ben biran once randevu alayım o zaman ,kadın hastalıkları bölümünden mi
randevu almam gerek?.. Bende kartal devlet yada Haydarpaşa Numune yada fsm hastanesine falan gitmeyi düşünüyorum ama inşallah vardır oralarda bu testler
Ooo kadar sürüyor mu sonucun çıkması yaw ulun bey sanki 3 hafta falan sürer dedi,ben biran once randevu alayım o zaman ,kadın hastalıkları bölümünden mi
randevu almam gerek?.. Bende kartal devlet yada Haydarpaşa Numune yada fsm hastanesine falan gitmeyi düşünüyorum ama inşallah vardır oralarda bu testler
canım devlet hastanesindeki bana 1,5 ayı bulur ama hastanemiz tadilatta oldugu için işlemler bıraz uzun sürüyo dedi.belki özelde daha erken sonuç alman mümkün olabilir canım ben direk 182 arayıp hastanenin tıbbı birimler bölümünden randevu aldım gidince ordan sana bir form doldurtuyorlar niçin istiyosun ,geçmişte yaşadığınız ailevi bir hastalık varmı vs. bunu gibi sorular . ordan sonra sana 2-3 gün içinde gün veriyorlar o gün kan veriyosun inşallah sana yardımcı olabilmişimdir
Cnm sen genetik testi yaptıracaksın Marmara eğitim araştırma hastanesinde yaptır derim 1 ayda sonucu aldım sigortan varsa 1 kuruş bile ödemezsin
Nasıl yani internet ten randevu almadan gittin orda mısın verdiler randevuyu gidince?.. kusura bakma ya çok kafanı ağrıttim galiba ama :44:
Nerde bu marmara eğitim araştırma ?.. oraya gideyim o zaman.....peki arkadaşım sen internetten randevu alıp mi gittin o süreç nasıl işledi,randevu aldı isen de hangi bölüme aldin? ..
kızlar bugün soğan kürüne başladım bakalım faydası olcakmı :)
Soğan kürü şifa olur inşallahhhhh cnm
inşallah içimi temizlese yeter cok ilaç kullandım cünkü bakalım :) yarında dahliyeye gdip endokronoljye sevk isticem bklaım
İyi araştrdın dimi soğan kürünü benim pek fikrim yok burdan okuduğum kadarıyla herkeze yaramıyormuş gerçi benimkide laf sen araştırmışsındır bile
Nasıl yani internet ten randevu almadan gittin orda mısın verdiler randevuyu gidince?.. kusura bakma ya çok kafanı ağrıttim galiba ama :44:
Nerde bu marmara eğitim araştırma ?.. oraya gideyim o zaman.....peki arkadaşım sen internetten randevu alıp mi gittin o süreç nasıl işledi,randevu aldı isen de hangi bölüme aldin? ..
ibrahim saraçoğlu na mail attım onlarda yazmış yollmış bakalım tam bende bilmiom bikere adetimin yedinci gnü yaptım 3.gnü kan işedim ama adetin 14. günü başlanıomuş bnde busefer öle yaptım ilk gün bugün akşamda içicem 4 gün sonra bi atar yapar heralde vücudumda :)) pko iiçin iimiş bnde onun için yapım dedim iltihapa falan ii geliomş bi umut ya napalım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?