Ayy bugünki haberi izledinizmi kızlar çokk moralim bozulduAntalya'da piknikte havuzuda vefat eden çocuk tüp bebekmiş 15 yıldan sonra olmuş tedaviyle.Rabbim ailesine sabır versin
rapor çıkartacaklar varsa bılgısı olsun capadan rapor almaya çalışıyordum ama maalesef alamadım %1 morfolojiyle bızden ınsafsız dr asılama ıstedı cok bunaldım ben 2 basarısız asılamaya hazır degılım kucuk bır ıhtımal belkı tutar ama ezıyetı zaten her turlu bız cekıyoruz hıc olmazsa 1 kere tup bebek olsun dıye düşünüyorum daha doğrusu neyın doğru neyın yanlış oldugunuda bılmıyorum anlaşılan 8 mılyarı bırsekılde bır araya getırıcem bır dahakı ay ıns bende tup bebeğe baslıycam bunca zaman gıt gel capaya ezıyet cek sonuç hüsran ıste
rapor çıkartacaklar varsa bılgısı olsun capadan rapor almaya çalışıyordum ama maalesef alamadım %1 morfolojiyle bızden ınsafsız dr asılama ıstedı cok bunaldım ben 2 basarısız asılamaya hazır degılım kucuk bır ıhtımal belkı tutar ama ezıyetı zaten her turlu bız cekıyoruz hıc olmazsa 1 kere tup bebek olsun dıye düşünüyorum daha doğrusu neyın doğru neyın yanlış oldugunuda bılmıyorum anlaşılan 8 mılyarı bırsekılde bır araya getırıcem bır dahakı ay ıns bende tup bebeğe baslıycam bunca zaman gıt gel capaya ezıyet cek sonuç hüsran ıste
Canim bizi dusunup dua ettigin icin tesekkur ederim insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cunku insan cok istiyo anne olabilmeyi ben her bebek magazasinin yanindan gecerken bigun bende buralarda alisveris yapabilicem mi diye dua ediyorum sans bizimle ve bekleyen tum arkadaslarimla olsunsizi takip ediyorum ve dua ediyorum canlarım benimyalnız değilsiniz yani,eeee büyük bi ara vereceğim için yazmıyor okumakla yetiniyorum inş ikinizin de güzel haberlerini alıcam burdan CUPCAKELOVEEEEEEE yarın gelir gelmez yaz buraya merak ederim:18:
Bence de arkadaşım başka bi hastaneye başvur. Bazı hastaneler sorun çıkarmıyor.
cupcakelove ve asilseksendört arkadaşlarım sizler de hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar. Bu aralar tedavide olan çok arkadaş yok. Herkes yazı bekliyor benim gibi heralde.
Buaralar burası çok sessiz neredesiniz kızlar sonuç bekleyen ne bilim yumyum toplama gününü bekleyen yok mu :26:
Ben yarın ulun beye gidicem büyük bi ihtimal transfer günü belli olur
ASİLSEKSENDÖRT sen ne durumdasın fıstık pek gelmiyorsun buraya çalışıyormusun cnm işlerinmi yoğun :82:
Canim nasilsin ? Seni merak ediyorum hayirlisiyla bebislerin annesiyle bulusma gunu ne zaman?sans bizimle olsun.....
Tesekkur ederim canim utandirdin beni.heyacan vardir sende simdi benim bile bazen kalbim kut kut atiyo fazla aklima getirmemek icin surekli farkli seylerle ugrasiyorum ozellikle de hoplayip zipliyom:))) sonrasi hareketlerimiz kisitlanicak biliyosun ben oburki transferde 3 gun hareketsiz yattim resmen insan korkuyo hareket ederken bile gerci ona ragmen sonucum negatif oldu simdi Rabbimin takdirine biraktim artik hayirlisi ikimiz icinde ben de kac gundur topik cok sessiz diyodum bizim transferde ikimiz olucaz sadece birbirimize yazariz artik gine gelismeleri senin gecenki transferin kacinci gun olmustu canim benim 19.gun olmus ama o zaman estrofeme 2.gun baslamistim simdi 3.gun basladim bakalim bu sefer nasipse hangi gun yapilicak transferim benimde en gec cuma gunu olur diye dusunuyorum bu arada sen kan sulandirici kullanmadin mi gecenkinde?
Bulusma isini nasil ayarlariz bilemiyorum ki ben zonguldaktayim ya pazartesi gelicem sonrada transfer gunu gelip ordu evinde kalicam bi kac gun ordanda annemin yanina gidicem insallah bi zaman bakarsin tanismak ta nasip olur kader arkadasim benim insallah bu sefer anne olmak kaderimizde vardir cooooooooooooooooooooook istiyorum cunku seninde ayni duygularda oldunu biliyorum Rabbim bu sinavda hayirlisi ile gecmemizi nasip eder insallah..........
sizi takip ediyorum ve dua ediyorum canlarım benimyalnız değilsiniz yani,eeee büyük bi ara vereceğim için yazmıyor okumakla yetiniyorum inş ikinizin de güzel haberlerini alıcam burdan CUPCAKELOVEEEEEEE yarın gelir gelmez yaz buraya merak ederim:18:
Cnm sabahtan çıktım yola daha yeni geldim sayılır çok acıkmıştım bişiler yedim senin mesajını görür görmez geldim
Çok şükür fıstık iyiyim bu cumartesi bebişlerim güzel çözülürse transfer olacak
Bence de arkadaşım başka bi hastaneye başvur. Bazı hastaneler sorun çıkarmıyor.
cupcakelove ve asilseksendört arkadaşlarım sizler de hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar. Bu aralar tedavide olan çok arkadaş yok. Herkes yazı bekliyor benim gibi heralde.
Canim hadi hayirlisi olsun cok sevindim dedigim gibi cumartesi oluyo transferin demekki ulun bey genellikle 19.gun yapiyo transferi bakalim benimki ne zaman olucak sana ne dedi ulun bey seninde 2 embriyo mu transfer olucak?Rabbim hayirlisini versin bize...bu arada muayeneyi gobekten mi yapti yoksa alttan mi gine ben cok sıķılıyorum da ilaclardan da bahsetti mi canim seni de soru yagmuruna tuttum kusura bakma
canım Allah yardımcın olsun,iyi sonuçlar alacaksın inş ve sonrasında da BEBİŞGünaydın kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş. Bnde bu ayın 22 sinde endokronolojiye gtcm randevumu aldm bakalım su troıt başıma neişler açmş öğrencm snrada hazranda bebek denemsi tekrar hakkımzda hayırlısı olsn inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
düşünmez miyim canım,hepimiz bu yolun yolcusuyuzcanim bizi dusunup dua ettigin icin tesekkur ederim insallah rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cunku insan cok istiyo anne olabilmeyi ben her bebek magazasinin yanindan gecerken bigun bende buralarda alisveris yapabilicem mi diye dua ediyorum sans bizimle ve bekleyen tum arkadaslarimla olsun
cumartesi büyük gün desene:18:gönlün o kadar güzel ve temiz ki biliyorum iyi sonuçlar alacaksın allahın izniyle,bunu çok fazla hakediyosun çünkügüzel gözlü arkadaşım allah senden razı olsun biliyorsun sende benim dualarımdasın
Canım bu cumartesi allah kısmet ederse transferim olacak
Aşk olsun cnm istediğin kadar sor rahat ol burdaki amaç birbirimize yardım etmek değilmi
Cnm ulun beye 2 tane embriyo istediğimi söyledim o da iki tane kalitli çözülürse neden olmasın dedi ama büyük bi ihtimal 1 tane olur çünkü ilk tedavimdede 5 tane embriyodan sadece 1 tane çözülmüştü :85: Olsun ben 1 taneye bile razıyım
muayene niyazikki alttan oluyor her defasında geriliyorum hemşireye doktor odaya girer girmez ışığı kapa diyorum
İlaçlarıda 5 gün boyunca progestan iğne vurulucam estrofem günde iki tane, monodoks da günde 2 tane , prednol ve coraspirin de günde 1 tanecik içicem b12 ve folibiolu içmeye devam dedi
ya uzuldum gerçekten sende başka bir yere gidip almayi denesen
sayi olarak kacti peki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?