Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

sizi takip ediyorum ve dua ediyorum canlarım benimyalnız değilsiniz yani,eeee büyük bi ara vereceğim için yazmıyor okumakla yetiniyoruminş ikinizin de güzel haberlerini alıcam burdanCUPCAKELOVEEEEEEE yarın gelir gelmez yaz buraya merak ederim:18:

Günaydın kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş. Bnde bu ayın 22 sinde endokronolojiye gtcm randevumu aldm bakalım su troıt başıma neişler açmş öğrencm snrada hazranda bebek denemsi tekrar hakkımzda hayırlısı olsn inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy bugünki haberi izledinizmi kızlar çokk moralim bozuldu Antalya'da piknikte havuzuda vefat eden çocuk tüp bebekmiş 15 yıldan sonra olmuş tedaviyle.Rabbim ailesine sabır versin

evet bende ızledım cok buyuk acı allah kımseyı evlatacısıyla ve hasretiyle sınavyapmasın rabbım o anneye evlat sevgısını 2 5 yıl tattırmış demekkı zaten emanet bıze bebeklerımız bır gun gerı alınacaktır tabı oyuzden rabbım hayırlısını versın dıye dua edıcez

rapor çıkartacaklar varsa bılgısı olsun capadan rapor almaya çalışıyordum ama maalesef alamadım %1 morfolojiyle bızden ınsafsız dr asılama ıstedı cok bunaldım ben 2 basarısız asılamaya hazır degılım kucuk bır ıhtımal belkı tutar ama ezıyetı zaten her turlu bız cekıyoruz hıc olmazsa 1 kere tup bebek olsun dıye düşünüyorum daha doğrusu neyın doğru neyın yanlış oldugunuda bılmıyorum anlaşılan 8 mılyarı bırsekılde bır araya getırıcem bır dahakı ay ıns bende tup bebeğe baslıycam bunca zaman gıt gel capaya ezıyet cek sonuç hüsran ıste

ya uzuldum gerçekten sende başka bir yere gidip almayi denesen
sayi olarak kacti peki ??

Bence de arkadaşım başka bi hastaneye başvur. Bazı hastaneler sorun çıkarmıyor.

cupcakelove ve asilseksendört arkadaşlarım sizler de hayırlı mutlu sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşlar. Bu aralar tedavide olan çok arkadaş yok. Herkes yazı bekliyor benim gibi heralde.

Canim bizi dusunup dua ettigin icin tesekkur ederim insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cunku insan cok istiyo anne olabilmeyi ben her bebek magazasinin yanindan gecerken bigun bende buralarda alisveris yapabilicem mi diye dua ediyorum sans bizimle ve bekleyen tum arkadaslarimla olsun

Canim bizi dusundugun icin tesekkur ederim Rabbim hepimize fazla aratmadan anne olmayi nasip etsin insallah....

Canim nasilsin ? Seni merak ediyorum hayirlisiyla bebislerin annesiyle bulusma gunu ne zaman?sans bizimle olsun.....

Canim nasilsin ? Seni merak ediyorum hayirlisiyla bebislerin annesiyle bulusma gunu ne zaman?sans bizimle olsun.....

Cnm sabahtan çıktım yola daha yeni geldim sayılır çok acıkmıştım bişiler yedim senin mesajını görür görmez geldim
Çok şükür fıstık iyiyim bu cumartesi bebişlerim güzel çözülürse transfer olacak

Bende transfer gününe kadar bol bol çay ve kahve içemeyi düşümüyorum birde aklıma geldikce esniyorum
Kuzum ben iilk tedavimi pek hatırlamıyorum Sanırım benimde 18.gün olmuştu:44: Gerçi süleyman beyle ulun beyin tedavisi farklı
ulun bey kan sulandırıcı (aspirini) bugün verdi hergün 1 tane iç dedi
buarada ben senin uzakta oturduğunu unutmuşum:26: İnşallahh merkezde denk geliriz özellikle bebişlerimiz karnımızdayken

Güzel gözlü arkadaşım allah senden razı olsun biliyorsun sende benim dualarımdasın
Canım bu cumartesi allah kısmet ederse transferim olacak

Canim hadi hayirlisi olsun cok sevindim dedigim gibi cumartesi oluyo transferin demekki ulun bey genellikle 19.gun yapiyo transferi bakalim benimki ne zaman olucak sana ne dedi ulun bey seninde 2 embriyo mu transfer olucak?Rabbim hayirlisini versin bize...bu arada muayeneyi gobekten mi yapti yoksa alttan mi gine ben cok sıķılıyorum da ilaclardan da bahsetti mi canim seni de soru yagmuruna tuttum kusura bakma

Hepimizin yüzü bebek haberleriyle güler inşallahh cnm
Nasılsın cnm allah kızmet ederse hangi ay düşünüyorsun tedavi :26:

Aşk olsun cnm istediğin kadar sor rahat ol burdaki amaç birbirimize yardım etmek değilmi
Cnm ulun beye 2 tane embriyo istediğimi söyledim o da iki tane kalitli çözülürse neden olmasın dedi ama büyük bi ihtimal 1 tane olur çünkü ilk tedavimdede 5 tane embriyodan sadece 1 tane çözülmüştü :85: Olsun ben 1 taneye bile razıyım
muayene niyazikki alttan oluyor her defasında geriliyorum hemşireye doktor odaya girer girmez ışığı kapa diyorum
İlaçlarıda 5 gün boyunca progestan iğne vurulucam estrofem günde iki tane, monodoks da günde 2 tane , prednol ve coraspirin de günde 1 tanecik içicem b12 ve folibiolu içmeye devam dedi

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun,iyi sonuçlar alacaksın inş ve sonrasında da BEBİŞ

düşünmez miyim canım,hepimiz bu yolun yolcusuyuz Hepimiz er yada geç anne olucaz buna inanıyorum,ben ikinci denemeden sonra iyice psikopata bağladım,çocukla ilgili olan hiçbişeye tahammül edemiyorum resmen,bebek mağazası,hamile kadın vs.tabii burdaki arkadaşlar hariç,çünkü bizlerin hikayesi farklı

güzel gözlü arkadaşım allah senden razı olsun biliyorsun sende benim dualarımdasın
Canım bu cumartesi allah kısmet ederse transferim olacak
cumartesi büyük gün desene:18:gönlün o kadar güzel ve temiz ki biliyorum iyi sonuçlar alacaksın allahın izniyle,bunu çok fazla hakediyosun çünkü

Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde bana da bunları vermişti ulun bey aynı işleme devam desene fitilden bahsettimi peki?sen ilk tedavinde kan sulandirici kullanmadin mi?(Bu arada senden bi ricam olabilir mi senin monodoks fazladan bi tane kaliyosa benim icin merkeze birakabilirmisin benim son bi tane yetmiyo onun icinde bi kutu almayim diyorum)insallah bebislerimiz de saglikli bi sekilde cozulur onlari heyecanla bekleyen anneleri var:)))bende de bolca coraspirin vardi kullanicani bilseydim sana verirdim bende 3 kutu var ondan ihtiyaci olan arkadaslar icin merkeze birakabilirim cunku insan tedavi sonrasi hicbir ilaci gormek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…