canım allah yardımcın olsun,iyi sonuçlar alacaksın inş ve sonrasında da bebiş
arkadaşlar ben sımdı raporsuz ne kadar ucretodeyecegım merkezın soyledıgı degıl sızın tam olarak harcadığınızı öğrenmek ıstıyorum ona gore paramızı ayarlayalım muayene ne kadar ben sımdı gorusmeye gıdıcem ulun beye ılk görüşmede tahlıller ıstıycekmı adetın 2gunumu başlanıyor tup bebeğe bu sorularıma lütfen cevap verın bende azıcık stresımı atayım
Aşk olsun cnm istediğin kadar sor rahat ol burdaki amaç birbirimize yardım etmek değilmi
Cnm ulun beye 2 tane embriyo istediğimi söyledim o da iki tane kalitli çözülürse neden olmasın dedi ama büyük bi ihtimal 1 tane olur çünkü ilk tedavimdede 5 tane embriyodan sadece 1 tane çözülmüştü :85: Olsun ben 1 taneye bile razıyım
muayene niyazikki alttan oluyor her defasında geriliyorum hemşireye doktor odaya girer girmez ışığı kapa diyorum
İlaçlarıda 5 gün boyunca progestan iğne vurulucam estrofem günde iki tane, monodoks da günde 2 tane , prednol ve coraspirin de günde 1 tanecik içicem b12 ve folibiolu içmeye devam dedi
rapor çıkartacaklar varsa bılgısı olsun capadan rapor almaya çalışıyordum ama maalesef alamadım %1 morfolojiyle bızden ınsafsız dr asılama ıstedı cok bunaldım ben 2 basarısız asılamaya hazır degılım kucuk bır ıhtımal belkı tutar ama ezıyetı zaten her turlu bız cekıyoruz hıc olmazsa 1 kere tup bebek olsun dıye düşünüyorum daha doğrusu neyın doğru neyın yanlış oldugunuda bılmıyorum anlaşılan 8 mılyarı bırsekılde bır araya getırıcem bır dahakı ay ıns bende tup bebeğe baslıycam bunca zaman gıt gel capaya ezıyet cek sonuç hüsran ıste
sayı 11 mılyon ama hareketlılık .%30 morfolojı %1 bunaldım ıyıce zaman kaybettım zaten 7 yıl oldu borca gırıcez artık ıns bır keredeolur da yıkılmam
canım amh testi yaptır istersen amh sonucun 1.5 altı çıkarsa Süleymaniye Devlet Hastanesi yumurta rezerv azlığından hemen tüp raporu veriyor.. çapa rapor konusunda çok oyalayıcı Süleymaniye Devlet Hastanesinin sistemi çok güzel oturmuş ben 3 haftada 3 defa giderek ilk raporumu aldım.. ikinci raporumuda 3 günde aldım.. benim eşiminde sperm sayısı 2 milyonla 10 milyon arasıydı hareketlilik %30 du benim amh sayımıda dikkate alıp raporu verdiler..
Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde bana da bunları vermişti ulun bey aynı işleme devam desene fitilden bahsettimi peki?sen ilk tedavinde kan sulandirici kullanmadin mi?(Bu arada senden bi ricam olabilir mi senin monodoks fazladan bi tane kaliyosa benim icin merkeze birakabilirmisin benim son bi tane yetmiyo onun icinde bi kutu almayim diyorum)insallah bebislerimiz de saglikli bi sekilde cozulur onlari heyecanla bekleyen anneleri var:)))bende de bolca coraspirin vardi kullanicani bilseydim sana verirdim bende 3 kutu var ondan ihtiyaci olan arkadaslar icin merkeze birakabilirim cunku insan tedavi sonrasi hicbir ilaci gormek istemiyo
CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞ ALLAH SONUYLA MUTLU ETSİN SENİDE HEPİMİZDEGÜSEL HABERLER BEKLİYOZ
zeynep kamil hiç sorun yapmıyo ama sadece calışan bankodakiler mal birazvalla bizde suleymaniye gittik ilk
ordaki doktor 3 yil sarti aradi ki 5 milyonun altinda ise direkt veriyorlar bunu dahi bilmiyor
tam bir sorunlu doktora gelmişiz yani
suan Zeynep kamilden almaya calisiyoruzzz işlemler uzun ve yorucuuu ama :S
Sağolasın canım benimm
İnşallah hepimiz buraya güzel haberler veririz
bakalım ben sanki yeniden başlıo gibiyim önce endokrını hallet öle gel dedi ulun bey
zeynep kamil hiç sorun yapmıyo ama sadece calışan bankodakiler mal biraz
Kuzum inşallahhh herşey temiz çıkar da biran önce tedaviye başlarsın inan donmuşlar çok rahat oluyor
Az kaldı cnm sık dişini sende bak gör en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine
:)) ay sesli guldumm yaa
bir tanesi tatli da diğeri siyrik bence :)
inşallah ama bende anti tpo testestron bide dheos4 mü ne yeterince yüksek(
hhahahahhasıyrık olan tombul olan dimi ağızlarından laf zor cıkıo ya delirtmişlerdi beni :))))
Yazdıklarının ne olduğunu bilmiyorum
İlaçlarla düzelebilirmi :26:
banada diğeri siyrik geldiii :))
tombulu sevdimm simdilikk
daha sonra bana yamuk yaparsa onu da o kategoriye koyarimmm :)
bilmiorum yüksekliği normal gebeliğe engel gibi şeyler yazıo nette zaten kalmadımda hiç gebe rapor cıkartırken yüksekti z.kamilde dahiliyeci endokronolojiye gt demişti hormonlarla troıtle ilgili gebe kalırsan yükselir tsh bebeğe zararı olur dedi hatta raporumdada riskli gebelik troıdızm yazıoudu ama gözden kaçtı ilk denemede heycan doktor değişimi derken hüsran oldu ulun beyde fark etmiş git hallet son sözü desin bende kortizon veririm büyük ihtimal dedi bakalım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?