Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım hamile kalan arkadaşımla aynı gün evlenmiştik yani yaklaşık 5 yıl oldu evleneli onlar evlendiklerinden beri korunmuyolardı nasip bu zamanaymış demekki bizimkilerde Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak insallah sende problem yok ya o yüzden rahat ol diye yazıyorum sana bunları sen nasılsın heyecan var mı bebişleri almana az kaldı:))))topik sessiz bugün de ben başlatayım dedim konuyu hamile arkadaşlar da yok olsalardı dua isterdik onlardan transfer öncesi hamilenin duası kabul olurmuş ya onlar da bizim gibi yollardan geçtiği için bizi en iyi anlayan onlar olur diye düşünüyorum.

İyi kalpli arkadaşım benim inan rahatlattın beni :54:
Canımcım ben bugün annemlere abimlere gittim kısacası hep dışardaydım
yarın kendimi fazla yormadan temizlik yaparım sonra akşama doğruda kayınvalidemlere giderim transferden sonra gidemem aradan çıksın diyorum:1:
Şimdilik bi heyecan yok :50: Herhalde heyecandan çok korku var:26: İnşallahh heyecanım en kısa zamanda gelir :1:
Evet buaralar topik çok sessiz herkezin sıkıntısı var bişide demek istemiyorum ama arada da olsa yazsalar çok iyi olur ben olabildiğince hergün yazmaya çalışıyorum negatif sonuç aldığımdada burayı terk etmedim 3 ay tedaviye ara verdim yinede arkadaşlarımı yalnız bırakmadım diye düşünüyorum:26: ikimizde ne yalan söylim yalnız kaldık:85:

Selam kizlar. Bugun ben de on gorusme randevumu aldim, kimetse 6 mayista merkezde olacagim. Hersey yolundaysa 15 mayis gibi tedaviye baslamak istiyorum. Simdiden heyecan basladi, biran once gecsin gunler...

Hoşgeldin cnm az kalmış tedavinede heyecanın olması çok normal:1:
Doktorun kim ulun beymi :26:

Canım hamile kalan arkadaşımla aynı gün evlenmiştik yani yaklaşık 5 yıl oldu evleneli onlar evlendiklerinden beri korunmuyolardı nasip bu zamanaymış demekki bizimkilerde Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olucak insallah sende problem yok ya o yüzden rahat ol diye yazıyorum sana bunları sen nasılsın heyecan var mı bebişleri almana az kaldı:))))topik sessiz bugün de ben başlatayım dedim konuyu hamile arkadaşlar da yok olsalardı dua isterdik onlardan transfer öncesi hamilenin duası kabul olurmuş ya onlar da bizim gibi yollardan geçtiği için bizi en iyi anlayan onlar olur diye düşünüyorum.

yarın kendimi fazla yormadan temizlik yaparım sonra akşama doğruda kayınvalidemlere giderim transferden sonra gidemem aradan çıksın diyorum:1:
Şimdilik bi heyecan yok :50: Herhalde heyecandan çok korku var:26: İnşallahh heyecanım en kısa zamanda gelir :1:
Evet buaralar topik çok sessiz herkezin sıkıntısı var bişide demek istemiyorum ama arada da olsa yazsalar çok iyi olur ben olabildiğince hergün yazmaya çalışıyorum negatif sonuç aldığımdada burayı terk etmedim 3 ay tedaviye ara verdim yinede arkadaşlarımı yalnız bırakmadım diye düşünüyorum:26: ikimizde ne yalan söylim yalnız kaldık:85:

canlarim allah ikinizinde yardimcisi olsun insallah guzel haberlerinize hep beraber sevinelim rabbim kimseyi aratmasin insallah hayirlisiyla herkesin evi evlat sevinciyle dolsun

Kader arkadaşlarım can arkadaşlarım Allah ikinizinde yarımcısı olsn hakkınzda hayırlısı olsn inşallah gönlünüz bu mutluluğa bu denemyle ersin cupkaklove asilseksendört dualarım sizle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Tedavide olan arkadaşlar kolaylıklar diliyorum, inşallah güzel sonuçlarla dönecekler. Topiğe çok fazla giremesemde arada bakıyorum. Her zaman dualarıma sizleri de katıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Benden haberlere gelince keseciğimizi gördük, bir hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Beklemek çok heyecanlı vakitte geçmek bilmiyor. İnşallah kalp atışlarını da duyar rahat ederiz. Rabbim bu duyguyu bebek isteyen herkese yaşatsın. İnanıyorum da birgün herkes anne olacak. Stresden uzak durun inanın. BU mübarek günde Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin, dualarımızı geri çevirmesin. Hayırlı ve bereketli cumalar cümlenize....

Hoşgeldin cnm az kalmış tedavinede heyecanın olması çok normal:1:
Doktorun kim ulun beymi :26:

Hosbulduk canim. Ben bir suredir buradayim ama cok "konuskan" degilim cunku fazla bir deneyimim yok. Ilk denemem olacak insallah son da olur, hayirlisi. Evet, Ulun beye aldim randevumu, sizin tecrubenize dayanarak direkt onun adini verdim.

Insallah en kisa bir zamanda hepimize hamilelik haberi nasip olur ve burdaki arkadaslarla mutlu sonucu paylasiriz.

Napiyosunuz bakalim kizlar biz iyiyiz kizimla:nazar::nazar:.kizimla diyorum bugun kesinlesti kizimiz olacakmis artik hareketlerinide hissediyorum pit pit atiyo :46::46:Rabbim hepinize bu güzel duygulari yasatsin insallah her zaman dua ediyorum Allahima sizin icin.ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi bakalim cupcakelove ve asilseksendort kizima arkadas lazim :16::16:

valla bizde suleymaniye gittik ilk
ordaki doktor 3 yil sarti aradi ki 5 milyonun altinda ise direkt veriyorlar bunu dahi bilmiyor
tam bir sorunlu doktora gelmişiz yani
suan Zeynep kamilden almaya calisiyoruzzz işlemler uzun ve yorucuuu ama :S

Merhaba canım 5 milyonun üstündeyse ne oluyor biliyormusun.Vermiyorlarmı.Bizde rapor çıkarmak istiyoruz ama benim eşimin değerleri 5milyonun üstünde.

Canlar ara ara takip ediyorum da yasamıyorum bu ara yogunum gezmelerdeydim Bursa ziyareti yaptım hepinizi dualarımda bulundurdum insallah ikinizin transferide Cok Cok guzel gecer hayirlisiyla bebis haberleri alicaz yarında Ankara yolcusuyum yogun olmam rahatlatti beni acım hafifledi bi nebzede olsa.Aysecikim hadi gözün Aydın kiz istiyodun Rabbim gönlüne göre verdi banada dua et benimde insallah bicir bicir bitane meleğim olsun :) Kizlar bu arada bilgisi olan varsa söylesin benim karnım felaket sis sanki dört aylık hamileyim niye böyle oldu acaba vücudum Cok sis sanki Cok rahatsız hissediyorum :(

Canım tabiki birbirimize destek olucaz ki elimizde olmadan yaptımız stresi yenelim malesef ki olumsuz düşünceler sana da arada bi geliyodur çünkü ikimizinde bi denemesi var insan korkuyo dimi ne güzelki yalnız değiliz ve inşallah başta Allahın ve tüm arkadaşlarımızın dualarıyla hayırlı transferler ve olumlu sonuç alırız......biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri anne adayları olarak yavrularımızı bekliyoruz dimi canım :)))

Canlar ara ara takip ediyorum da yasamıyorum bu ara yogunum gezmelerdeydim Bursa ziyareti yaptım hepinizi dualarımda bulundurdum insallah ikinizin transferide Cok Cok guzel gecer hayirlisiyla bebis haberleri alicaz yarında Ankara yolcusuyum yogun olmam rahatlatti beni acım hafifledi bi nebzede olsa.Aysecikim hadi gözün Aydın kiz istiyodun Rabbim gönlüne göre verdi banada dua et benimde insallah bicir bicir bitane meleğim olsun :) Kizlar bu arada bilgisi olan varsa söylesin benim karnım felaket sis sanki dört aylık hamileyim niye böyle oldu acaba vücudum Cok sis sanki Cok rahatsız hissediyorum :(

Canım biliyorum neler yaşadını oyüzden yazıpta seni rahatsız etmek istemedim insan olumsuzluk yaşayınca yalnız kalıp ruhunu dinlendirmek istiyo bu durumda bile bizi düşünüp dualarına kattığın için Allah razı olsun Rabbim tez zamanda hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah....bu arada karın şişliği kullandığın ilaçlardan olabilir ben dee kilo aldımı hissediyorum şişlik ben de ohss olduğumda olmuştu seninki de muhtemelen tedaviden olabilir.canım en iyisini yapıyosun bizim yerimize de gez ve sonrada hazır olduğunda tedavinde Rabbim hayırlı evlat versin inşallah kendine iyi bak tatlım

Napiyosunuz bakalim kizlar biz iyiyiz kizimla:nazar::nazar:.kizimla diyorum bugun kesinlesti kizimiz olacakmis artik hareketlerinide hissediyorum pit pit atiyo :46::46:Rabbim hepinize bu güzel duygulari yasatsin insallah her zaman dua ediyorum Allahima sizin icin.ne kadar zor oldugunu en iyi bilenlerdenim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi bakalim cupcakelove ve asilseksendort kizima arkadas lazim :16::16:

Canım duaların için teşekkür ederim hamilenin duası kabul olurmuş ya oyüzden tüm arkadaşlardan dua istemiştim teşekkür ederim seninde meleğinin cinsiyeti kesinleşmiş hayırlı olsun.sen transferden sonra neler yaptın hareket olayına çok dikkat ettin mi benim en büyük sorunum tuvalete gidememem psikolojik olarak kendimi kastım geçenkinde kabızlık problemim olmuştu sanki tuvalete gidince meleğim aşağı kaycak gibi geliyo inşallah bu sefer bu korkumu yenicem kendine ve meleğine dikkat canım....

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar. Tedavide olan arkadaşlar kolaylıklar diliyorum, inşallah güzel sonuçlarla dönecekler. Topiğe çok fazla giremesemde arada bakıyorum. Her zaman dualarıma sizleri de katıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Benden haberlere gelince keseciğimizi gördük, bir hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Beklemek çok heyecanlı vakitte geçmek bilmiyor. İnşallah kalp atışlarını da duyar rahat ederiz. Rabbim bu duyguyu bebek isteyen herkese yaşatsın. İnanıyorum da birgün herkes anne olacak. Stresden uzak durun inanın. BU mübarek günde Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin, dualarımızı geri çevirmesin. Hayırlı ve bereketli cumalar cümlenize....

Öncelikle duaların için çok sağol canım yeni tedavide fitil kullanılıyomuş ben ilkinde jel kullanmıştım fitil nasıl acaba uygulaması falan kolay mı sen hala devam ediyomusun ilaçlara?
Canım seninde meleğinin kesesini görmüşsün hayırlısı olsun meleğine ve kendine diikkat et birbirimizin dualarıyla herşeyin güzel sonuçlanması dileğiyle.....

Canım biliyorum neler yaşadını oyüzden yazıpta seni rahatsız etmek istemedim insan olumsuzluk yaşayınca yalnız kalıp ruhunu dinlendirmek istiyo bu durumda bile bizi düşünüp dualarına kattığın için Allah razı olsun Rabbim tez zamanda hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah....bu arada karın şişliği kullandığın ilaçlardan olabilir ben dee kilo aldımı hissediyorum şişlik ben de ohss olduğumda olmuştu seninki de muhtemelen tedaviden olabilir.canım en iyisini yapıyosun bizim yerimize de gez ve sonrada hazır olduğunda tedavinde Rabbim hayırlı evlat versin inşallah kendine iyi bak tatlım

Evet canim zor gunlerdi Rabbim kimselere yaşatmasın o duyguları insallah kac gündür geziyorum kafa dağıtıyorum evde dursan kafayı yiyorum sizde transferden once iyice gezin de kafa dağıtın sonra bi yere çıkamazsınız :) hep aklimdasiniz hep dualarimdasiniz insallah tüm çabalayan herkesin bir an once olsun insallah

Arkadaşlar bizi düşünüp dualarından eksik etmeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız böylece insan kendini yalnız hissetmiyo CANLAR..........

Yogunluk iyi gelir canim kafani dagitirsin azcik.dua etmezmiyim canim herzaman dilimdesiniz insallah kabul olacak bigun

Canım duaların için teşekkür ederim hamilenin duası kabul olurmuş ya oyüzden tüm arkadaşlardan dua istemiştim teşekkür ederim seninde meleğinin cinsiyeti kesinleşmiş hayırlı olsun.sen transferden sonra neler yaptın hareket olayına çok dikkat ettin mi benim en büyük sorunum tuvalete gidememem psikolojik olarak kendimi kastım geçenkinde kabızlık problemim olmuştu sanki tuvalete gidince meleğim aşağı kaycak gibi geliyo inşallah bu sefer bu korkumu yenicem kendine ve meleğine dikkat canım....
Sagol canim kizlari cok seviyodum zaten gonlume gore verdi Rabbim.transferden 2 gun once ananas yemeye basladim 1hafta falan devam ettim protein agirlikli beslendim et tavuk süt gibi.bide benim uzerine meryem suresi okunmus hurmalarim vardi hergun bi tanede onlardan yedim.harekete gelince jelden sonraki yürüyüşlerimi yaptim evde.genelde yatarak ayaklarimi uzatarak gecirdim ama 2saatten fazla yatmadim aralarda evin icinde tur atiyodum ev isi hic yapmadim .Hic korkma canim tuvalete gidince dusecek diye rahim kasli bi yermis bebisi oraya birakinca kapanip onu korumaya aliyomus Rabbimin mucizeleri iste.sen sadece dua et olacaksa Allah korur onu olmicaksa yerinden kalkmasanda olmaz Rabbim gonlune gore versin insallah bu defa olur

kızlar CUPCAKELOVE(CANIMIN İÇİ) transfere girdi,Allah rızası için ona bol bol dua edip sureler okuyun,içime doğuyo tutcak bebiş_bebişleri Allahın izniyle.dedi dersiniz:nazar::emir_bebek::49:

Back
X