Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm benimde bi sorum olacak ulun bey bize bi liste verdi yaa 1.günden 19.güne kadar içmemiz gereken ilaçlar yazıyordu
şimdi benim 19.gün transferim oldu son iğnem ve bi kaç içmem gereken ilaçlarım vardı onlarda monodoks ,prednol dü ben transfer olacağım zaman bana ilaç içemeyin dediker transfer olduktan sonrada hemşireye sormayı unuttum monodoks ve prednolu içemem gerekiyormu diye :26: Arayacaktım geç oldu arayamadım ama ben içtim inşallahh bi sakıncası yoktur
buarada cnm yarın son iğneni olacaksın ya kalçadan onu merkezde yaptır ben öyle yaptırdım transfer olmadan önce sağolsun ordaki kızlar son iğnemi yaptı

Inşallah canım, temiz çıkar da ben de bir an önce başlarım artık tedavime. Beklemek sıkıcı oluyor artık, bebeğime kavuşmak istiyorum 😔😔

Ahhh şu beklemek yokmu ömrümüzden ömür gidiyor :106:
Ama yapacak bişi yok sınavımız büyük inancımızı kaybetmediğimiz sürece beklemek vız gelir tırs gider:116:

Ahhh şu beklemek yokmu ömrümüzden ömür gidiyor :106:
Ama yapacak bişi yok sınavımız büyük inancımızı kaybetmediğimiz sürece beklemek vız gelir tırs gider:116:

Aynen canım , büyük bir sınav içindeyiz. Allah herşeyin sabrını veriyor. Derdi veren Rabbim dermanını da verecektir. İnancımız artarak yolumuza devam ediyoruz Allah'ın izniyle.

Yok canım merak etme onlar transfer günü içiliyo bi sakincasi yok yani bende monodoks bi tane yetmiyodu oyuzden bi kutu daha aldim bu ikisi ve igne transfer gunude kullanilip bırakılacak yani bi hata yapmamissin icin rahat olsun tatlım :)) sen neler yapıyosun günler daha çabuk geçiyo dimi bu sefer.Ben de heyecanliyim ve bi an once transfer olsun istiyorum insan transferde cok utaniyo biraz kasiyorum oyuzden kendimi

Kuzum ben unuttum merkeze hapı bırakmayı çok özür dilerim:85:
O zaman sende monodoks transferden sonra 2 tane içeceksin:26: Ohhh be içim rahatladı valla
Yaaa hiç sorma bende çok utanıyorumDoktor odaya girince yüzümü kapadım Ordaki kızlara bile hakkınıı helal edin dedim
Ben bütün gün yalnız olduğum için biraz zaman zor geçiyor ama senin bak gör zaman güzel gececek 3 gün sonra anneciğinin yanına gideceksin ohhh misler gibi bakar sana ve bebişlerine
Buarada senin iki bebişinde duruyor dimi :26:

Allah yardımcın olsun canım, hayırlı ve mutlu sonuç alırsın inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün, senin ve diğer tedavide tüm umut kader arkadaşlarımızın. Çok heyecanlısındır şimdi, tatlı telaşlar. Bende heyecanlıyım yarın merkezde olacağım,kalp atışlarını duyacağız inşallah. Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın.

kizlar yalniz sanmayin hergun takip ediyorum sizi ama zirt pirt yazipta rahatsiz etmek istemiyorum bana hep sizin bu sefer olacak gibi geliyo cunku diyorum ya masallah cok pozitifsiniz karamsarlik iyi degil kotuyu çağırmak gibi geliyo bana insallah ikinizden de guzel haberler aliriz

Ee az kalmış, hayırlısıyla mutlu bebek haberini alırız inşallah 6 gün sonra. Rabbim hayırlısını versin. Bekleyişler bitmiyor ama, 12 gün sonuç için, 10 gün kese görmek için 15 gün kalp atışları için... Rabbim sana asilseksendört ve tedavi olacak tüm dostlara bu tatlı bekleyişleri nasip etsinn. Aminnn

Yok canım önemli değil onca stresle o aklına gelmez zaten evet tatlim nasipse iki embriyo transfer edicem sana dedi ulun bey zaten benim 2dondurulmus embriyom kaldi senin var mi geride embriyolarin?evet ben de gecen transferimde ilk 5gun yalnizdim sonra annemler gelmisti bu sefer de esim izin aldi onunla birlikte gidicem bana enerji olucak bi nevi memlekete gitmek senkn ailen istanbulda mi canim?gine arada gidip aileden birileriyle konusmak seni rahatlatir:))

Sağolasın cnm benim ne güzel yazmışsın kese ,kalp atışı bi garip oldum
İnşallahhhh o günleride görmek nasip olurrrr
Buarada sen nasılsın cnm meleğin nasıl iyimi annesi :))

Son düzenleme:

maşallahhh cnm embriyoların baya iyi benim 5 taneden anca ikisi çözülebilmiş tabi bunada şükür
Benim annemle babam beraber çalışıyorlar işleri çook yoğun oluyor aslında bana çok uzakta oturmuyorlar avrupa yakasında oturuyorlar sadace arada deniz var
Babamın sağlık sorunu olduğu için bütün yükler annemin üzerine kaldı dükkanla o ilgileniyor o yüzden bana gelmeleri imkansızzz
Birde şu var kimse benim tüp bebek tedavisi yaptırdığımı bilmiyor eşimin tarafı vede benim tarafım bilmiyor

İnşallahh cnm inşallahh bebişlerimiz bu sefer tutunur bize
Arada dua ederken bizleride içinden 1 kerede olsa geçirirsen çok mutlu oluruz

kızlar bende tüp bebek düşünüyorum çok karasızım dr.erbil yağmur ile görüştüm ama bilmiyorum ben ikiz istiyorum birde .. sayfaları tek tek okuyamadım dr. erbil yağmurda tedavi olan varmı???

Geçmiş olsun canım Rabbim babana acil sifalar versin. sananada iki embriyo mu transfer edildi ben de bilmiyorum benim embriyolari ulun bey iki embriyo transfer edicem ama cozulurken %10 bozulma ihtimali var dedi bana bakalım hayırlısı Rabbim ne derse o oluyo bizde birbirimizin destegi ve dualarimizla sonucumuzu bekliyoruz insallah seninle bi ara tanısmakta nasip olur.bizde de aileler dışında kimse bilmiyo ama annem böle şeyler saklanmaz diyo ne bileyim anneme gidince herkes beni ozledigi icin ben memleket disina evliyim de muhakkak ziyaretime gelir nasil saklayacam bilemiyorum acikcasi bende kimsenin bilmesini istemiyorum gereksiz yorumlar yapan olabilir diye(

Amin cnm benim tüm hastalara allahım acil şifalar versin
Evet cnm iki tane transfer yaptılar korkma seninkiler iyi allah korusun iyi olmasalarda kesin söylerlerdi sizi arayan kesin olmuştur bizi iki kere aramışlardı
inşallah cnm bende çok isterim tanışmak instagram kullanıyormusun :26:
Cnm karışmak gibi olmasında anneciğine rica etsen kimseye söylemese bence güzel olur benim söylememe nedenim negatif sonuç aldığımda kimseye dert anlatmamak birde bana acımasınlar diye söylemedim insanlar çünkü çok acımasız oluyor
cnm sen şimdi güzel güzel oyu sabahta güzelca kahvaltını yap güne pozitif başla ben güle oynaya transfere gittim hatta transfer olacağı zaman bile güldüm

Canım beni yarın sabah ararlar herhalde gecenki tedavimde öyle olmuştu beni uyku tutmuyo suan bakalım erken uyumaya calısicam.dogru soyluyosun insanlar cok acimasiz bende hangi ortama girsem bi bebek muhabbeti oluyo annem de kimseye söylemedi ben istemedigim icin bakalim hayirlisiyla bi sonucumuzu alalim o zaman soylerim belki.sen de de çifte bayram var desene bi de ikiz olursa süper olur tatlim:))Rabbim hayırlısını versin.....bende instagram yok canım insallah bi ara merkezde tanışabiliriz

Kuzumm günaydın bugün senin için çoook güzel bi gün inci tanelerini alacaksın dualarımda olacaksın cnm bak gör herşey çook güzel olacak allahın izniylee

Kuzumm günaydın bugün senin için çoook güzel bi gün inci tanelerini alacaksın dualarımda olacaksın cnm bak gör herşey çook güzel olacak allahın izniylee

Canım beni duygulandırdın güzel temennilerin duaların ve benim yanımda oldugun icin tesekkür ederim evet bugün benim için çok güzel bigün inci tanelerime kavusucam nasipse:)))heyecan yok şuan bakalım transfer için aradıklarında naparim bilmem. inşallah birlikte hayırlı sonuclar alırız tatlım annelik duggusunu Rabbim hepimize yaşatması dileğiyle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…