Canım beni duygulandırdın güzel temennilerin duaların ve benim yanımda oldugun icin tesekkür ederim evet bugün benim için çok güzel bigün inci tanelerime kavusucam nasipse:)))heyecan yok şuan bakalım transfer için aradıklarında naparim bilmem. inşallah birlikte hayırlı sonuclar alırız tatlım annelik duggusunu Rabbim hepimize yaşatması dileğiyle.....
Canım beni duygulandırdın güzel temennilerin duaların ve benim yanımda oldugun icin tesekkür ederim evet bugün benim için çok güzel bigün inci tanelerime kavusucam nasipse:)))heyecan yok şuan bakalım transfer için aradıklarında naparim bilmem. inşallah birlikte hayırlı sonuclar alırız tatlım annelik duggusunu Rabbim hepimize yaşatması dileğiyle.....
Test günüm 30 nisan cnm inşallahh güzel haberler alırım
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnm :26:
valla canım çok zor geçiyor kötü günler geçirdim pıhtılaşma sorunum varmış kanamam oldu düşükten çok korktum..allahtan ii bir doktora gitmişim ki adam hemen farketti ben önceden bilmiyordum bu durumu şimdilik kusmalar dışında ii yim umarım sen de güzel hber verirsin az kalmışşş...tek mi çift mi embriyo transfer edildi canım
Bendede pıhtılaşma sorunu var cnm :85:
Tüpp bebek tedavisine başlamadan önce genetik test yaptırmıştım pıhtı sorunu çıkmıştı hemetolojiye gittiğimde ordakiler gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsan doktor kontrolünde olman lazım demişti acaba sen hangi doktora gittin cnm :26:
Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim[/QUOTE
tatlım ben antepteyim istanbulda değilim şuan clenax die bir iğne var onu doğuma kadar kullanmam gerek.iste bende tedaviden önce yapılmamıştı bu genetik testler kanamam olunca hemen doktoruma gittim iğne verdi iki gün sonrada simsiyah bir pıhtı geldi peçeteye hemen doktora tekrar gittim hastanede yatırdı testler yaptırdı hepsi temiz çıkınca genetik bir problemden süpheleniyorum dedi yazdı testleri üniversite hastanesinde yaptırdım hepsini o zaman testler çıkmadan clenaxı verdi hemen kullanmaya başla dedi sonra zaten haklı çıktı...yarın kontrolüm var artık bakalım nasıllar kuzularım...inşallah seninde meleklerin seninledir...
öncelikle rabbime şükürler olsun rabbim ulun beyden razı olsun ilgisinden samimiyetinden dolayı sayesinde ilk denemem ve 9 haftalık hamileyim son zamanlarda kanamalarım oldu sürekli telden yardım etti sagolsun ve hep beni sakinleştirdi suan bebeğim ve ben cok iyiyiz Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar cok zor bi süreç yasayan bilir
Bendede pıhtılaşma sorunu var cnm :85:
Tüpp bebek tedavisine başlamadan önce genetik test yaptırmıştım pıhtı sorunu çıkmıştı hemetolojiye gittiğimde ordakiler gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsan doktor kontrolünde olman lazım demişti acaba sen hangi doktora gittin cnm :26:
Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim
Canımm benim seninde transferin hayırlı olsun inş takip ediyorum hepinizi zaten her dua ettiğimde sizlerede dua ediorum. İyice dinlen bence sonra ikizler inş çokk yorucak seni:))
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım inş bizede nasip olur senin sorunun neydi?
Arkadaşlar merhaba,
Benim şubat ayında başka bi ilde negatif bir tüp bebek denememiz var..
Şimdide taşındık istanbuldayız . Ve tekrar tüp bebek denemek istiyoruz.
Kadıköyde bahçeci umut tüp bebek merkezi dikkatimi çekti. Buraya gitmek istiyorum. Hangi doktoru önerirsiniz ve güncel tüp benek fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim ? Yeni yaptıranlardan...
Şimdiden teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım. Haırlıs olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin canım. Allah bizede nasip etsin.
Bayağı tutuyormuş ama...
Cevabın için teşekkür ederim bişi daha sorucaktım ama unuttum neyse hatırlarsam yazarım :))
Canim oncelikle hayirli olur tedavin insallah eger raporun varsa umut bahcecide rapor geciyo tabikifiyatta dusuyo haberin olsun bende ulun beyin hastasiydim simdi 10haftalik gebeyim
Anladım canım. Haırlıs olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin canım. Allah bizede nasip etsin.
Bayağı tutuyormuş ama...
Cevabın için teşekkür ederim bişi daha sorucaktım ama unuttum neyse hatırlarsam yazarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?