Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ben raporun sartlarini bilmiyorum ama buradaki arkadaslar sana yardimci olur yada istersen bahceciyi ara onlar seni yonlerdirir....pihtilasmayi igne ile tedavi ediyorlar diye duydum....insallah rabbim emeklerinizi b osa cikarmaz...

Sağolasın cnm benim ne güzel yazmışsın kese ,kalp atışı bi garip oldum
İnşallahhhh o günleride görmek nasip olurrrr
Buarada sen nasılsın cnm meleğin nasıl iyimi annesi :))

Büyük güne 2 gün kalmış, Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Bende meleğimde çok iyiyiz. Cuma günü kalp atışlarını duyduk, o kadar güzel bir duyguki ilk duyduğumda kalbim duracak gibi oldum. Rabbim bu duyguyu yaşamayı sana ve tedavi gören bütün arkadaşlara nasip etsin.

Ben raporun sartlarini bilmiyorum ama buradaki arkadaslar sana yardimci olur yada istersen bahceciyi ara onlar seni yonlerdirir....pihtilasmayi igne ile tedavi ediyorlar diye duydum....insallah rabbim emeklerinizi b osa cikarmaz...

mrb cnaım Allah evladını bağışlasın.. sendemi umut tüp bebekte yaptırdın.. nekadara mal oldu canım ?

Kuzumm nasılsın ?
Herşey yolundadır inşallahhhh

Canım nasılsın?ben bi kaçgündür nete giremedim merak etmiştir dedim kader arkadaşım ben iğneleri yapmak dışında bi zorluk yaşamadım bugün yola çıkıcam ulun bey 3gün sonra normal hayatına dönebilirsin dedi sen neler yapıyosun bebislerle:))) var mi bi belirti?

Canlarım bu dònemde yanımızda olup dualarını ben ve cupcakelove arkadasimdan esirgemeyen túm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız:)))

Cnm çok şükür iyiyim hiç bi belirtim yok dün biraz kan gördüm ama moralimi bozmadım hatta idrar testi yaptım çok silik ikinci cizgi gördüm ama tabiii asıl önemli gün çarşamba günü
Kuzum göbkten yapılan iğnemi zor geldi :26:
Buarada senin keyfin nasıl lütfen olabildiğince pozitif olmaya çalış ben inan öyle yapıyorum sadece 7.gün bi patlama yaşadım ama hemen kendimi toparladım kek çırparak

Amin cnm benimmmm

Çok sevindim cañım morel oldun bana süper silik çizgi çıkması hamilelik oldunun kesinlestiriyo simdiden hayırlısı olsun inşallah birlikte halay çekeriz ulun bey de bana hamile kalmadan gelme dedi o guzel habere ikimizin de çok ihtiyacı var dimievet göbekten iğne biraz yakıyo sen de hic bi değişiklik olmadi mi goguslerde ve kasiklarda batma falan benim 2.gun bi 10dk bel agrim oldu korktum neyseki gecti suan yok benim de jelle beraber kahverengi geliyo icerde birikenler hemsireyi aradim kan gelmedigi muddetce bi sıkıntı olmaz dedi onu jel ve coraspirin yapabiliyomus hakkimizda hayiisi olsun tatlım....

Cnm bel ağrısı aslında iyi kiminde belirti oluyor kimin olmuyor benim hiç ama hiç belirtim olmadı ne göğsümde acı nede kasıklarımda batma olmadı
İnşallahh kuzum inşallahh burda halay çekicez
Sen şimdi anneciğine gidiyorsun dimi cnm zaman su gibi geçecek bak gör yanında birinin olması çook iyi

Evet canım memleketime gidiyorum nasipse benim için çok iyi olucak kafami dağitirim biraz insan elinde olmadan düsünüyo çünkü teyzesi sen bebişlerin haberini hayırlisi l
İle al tam bir hafta sonrada biz gelelim arkandan arkadas olsunlar hem birbirlerine belirti olmayabilir dedi bana hemsire sahi jeli sordum oburunden memnun kalmamislar senin transfer nasildi ben cok sıkışık girdim oyuzden transfer biraz zor oldu benim kendimi kasmisim fitil verdiler hemen bi tane öle yani insallah çifte bayram yaparız burdan:)))

Kuzum ben çok sıkışık girmedim ne kadar yatabildin cnm :26:
İnşallahhhh cnm 1 hafta sonra bebişlerimizden konuşuruz

Kuzum ben çok sıkışık girmedim ne kadar yatabildin cnm :26:
İnşallahhhh cnm 1 hafta sonra bebişlerimizden konuşuruz
Ben yarım saat dayanabildim sonra sürgü istedim bi bucuk saat yattım sanırım zaten cuma günü merkezde 3transfer vardı en son beni aldılar inşallah tatlım Rabbim hakkimızda güzel sonuclar yazmıstir sen rahat ol bence kesin hamilesin hem idrarda kackisi olumlu sonuc aldi simdiden halay cekelim senin icin bu arada senin gobegin de morluk olustu mu?

Transferin hayırlı olsun canım sonu bebekli olsun. 2 tane embriyo transfer edildi sanırım. Seninde mutlu haberlerini alırız inşallah.

Göbekten bende iğne yapıyorum hala da devam ediyorum. İğneyi uygularken yavaş yavaş deriye enjekte edersen morluk oluşmuyor. Bitince de iğneyi hızlıca çıkar. Allah yardımcın olsun. İyi bak kendine can tanelerine

Rapor alınca kaca mal oluyor acaba. Umut bana yakın aslında. Tekrar allah bağışlasin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…