Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Âmin canım. Sen nerde çektirdin ? Ben Anadolu yakasında oturuyorum bu tarafta biyer araştırıyorum bide ücretler hakkında bilgisi olan varmı?

Kadıköy'de sonomedde çektirdim Ocak ayında 430 liraya geçen gün arkadaşıma tavsiye ettim randevu almak için aradı fiyat 950 demişler bizi merkez yönlerdiği için indirim uyguluyorlarmış . Memnun kaldım tavsiye ederim

Kadıköy daha iyi olur benim için peki acı oldumu canım? Umuttan geldiğimizi söyleyincemi indirim oluyormuş?

Canım biraz önce aradım banada aynı fiyatı verdiler ulun beyin hastası olduğum için 500 tl dediler normalde 945 tl dedi. Bayana ağrı oluyomu diye sordum kişiden kişiye göre değişiyor dedi korktum şimdi ya

Merkezin adı olan kaşeli bir kağıt vermişlerdi umuttan geldiğimi belirttim ağrı olmuyor bende korkarak gitmiştim hatta anestezi bile istedim ama vajinal muayenede sıkıntı yaşamıyorsanız gerek yok dediler spekulum denilen aleti yerleştiriyorlar onun acısı oluyor birde ilacı verince anlık bir yanma o kadar zaten çok kısa sürüyor sakın korkma canım önemli olan sonucun iyi çıkması ayrıca sonomed Kadıköy evlendirme dairesinin karşısında ulaşımı rahat

Eskiden evet zormuş ama şimdiki aletler dijitalmiş ağrı falan olmuyor. O anki ağrı spekulumun takılması ve onuda diğer muayenelerden biliyorsundur. İçini ferah tut canım bende korkuyordum çektireceğim gün kendime kızdım daha önce 2 kere tüp bebek denemiştim ve o kadar şeyi atlattıysam Buda bir şekilde geçecekti sonuca odaklanmıştım ağrıyı falan bırakıp iyi çıkması için dua ettim ve korktuğum gibi olmadı çok şükür sorunda çıkmadı. Sende düşünmemeye çalış vajinal muayene gibi düşün ekstra birşey yok canım

Canim ben Ocak ayında çektirdim Şişli'de Echomar merkez yönlendirmişti 300 liraya çektirdim ağrı filan olmadı hafif bi sancı oldu bende korkarak gitmiştim aynı muayene gibi tavsiye ederim fiyat olarakta senin araştırdıklarına göre iyi.sonuçta hemen cikiyo Hic beklemedik

Canım teşekkür ederim şimdi görüştüm echomarla ulun beyin hastası olduğum için 300 tl dedi büyük ihtimal haftaya cuma burda çektiricem

kızlar az önce echomarı aradım merkez ismini vermeden fiyat sorum 300 tl dediler,merkez ismini verdim indirim yapmıyo musunuz dediğimde normalde 600 ama 300 olur dediler,anlamadım?:44:

kızlar az önce echomarı aradım merkez ismini vermeden fiyat sorum 300 tl dediler,merkez ismini verdim indirim yapmıyo musunuz dediğimde normalde 600 ama 300 olur dediler,anlamadım?:44:

Canım bende cuma günü randevu aldım fiyat nedir dedim 600 tl dediler doktorunuz kim dedi ulun bey deyince 300 tl dedi

Âmin canım. Sen nerde çektirdin ? Ben Anadolu yakasında oturuyorum bu tarafta biyer araştırıyorum bide ücretler hakkında bilgisi olan varmı?

echomar da (ismini yanlış yazmış olabilirim) geçen yıl çektirdim ücretini hatırlamıyorum bildiğim tek bişey var oda hiç canın yanmıyor ben çektirdikten sonra memleketime döndüm bu yüzden korkmayın

İnş canım Şişli echomarda çektiricem cuma günü kısmetse . Heyecanlıyım açıkçası

teşekkür ederim canım ben de cumaya randevu aldım ne tesadüf

Ben de yarın çektirecektim işten ancak izin aldım ama geç kalmışım. Adet bitiminin 2. ya da 3. günü olacakmış, benim beş gün oldu. Off yaa bir dahaki ayı bekleyeceğim. 😧😧😧 Evlattt ayni zamanda başlayacağız diyorduk.
Demeydemay ve Evlattt ikinize de hayırlısıyla bebeğinize kavuşmanızı diliyorum. Ins. bu sefer herşey olumlu gider.

hsg yi adet bitimi istiyorlar ki gebelik söz konusu olmasın! ama ilişki olmadıysa çektirebilirsin problem olmaz.genetiklerimi yaptırdım,pıhtılaşma testim temiz çıktı çok şükür,ama kromozomlar çıkmadı henüz,onlarda temiz çıkarsa ulun bey de ok derse haziran ortası başlıcam canım daha belli değil yani,güzel dileklerin için çok teşekkürler,hepimiz kavuşalım bebişlerimize hepimizzzzz

İnş canım Şişli echomarda çektiricem cuma günü kısmetse . Heyecanlıyım açıkçası

merak etme canım normelde benim canım çok azdır hemen yanar dediğim gibi korkmana gerek yok pozitif düşün hayırlısıyla bebeğini yada bebeklerini kucaklayacağın zamanları düşün olumlu sonuçlar gelsin. gelsin ki banada umut olsun .

Vallahi canım üç yeri aradım üçü de şimdi çekemeyiz dediler. Haziran'ı bekliyorum mecburen. Inşallah diğer testlerin de olumlu sonuçlanır. Ben de yaptırdım genetik-kromozom hiçbir sıkıntı çıkmadı. 😄�😄😄😄
Hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur inşallahhhhh.😇😇😇

Canım benimde salı günü bitti adetim randevu alırkende kimse sormadı açıkcası gebelik riski için diyorlar o ilk 3 günü bence olabilirmiş seninde ama neyse geç olsun güç olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…