- 21 Şubat 2014
- 528
- 108
- 63
- 35
ilginç:44: ben echomarı aradığımda bana sormadılar kaçıncı günü diye,adetim biteli 3 gün olacak yarın ama,geç olsun da güç olmasın canım,ohh çok şükür senin genetikler temiz çıkmışVallahi canım üç yeri aradım üçü de şimdi çekemeyiz dediler. Haziran'ı bekliyorum mecburen. Inşallah diğer testlerin de olumlu sonuçlanır. Ben de yaptırdım genetik-kromozom hiçbir sıkıntı çıkmadı. 😄�😄😄😄
Hayırlısıyla kucağımıza almak da nasip olur inşallahhhhh.😇😇😇
benim ki de 16:00Canım saat kaça aldın? Benimki 13.00 de
Kuzum nasılsın merak ettim seni :26:
canım benimde 2tedavim negatifÖncelikle tedaviye başlıyacak arkadaşlarıma hayırlısı olsun.Şans ve Rabbim yanınızda olsun benim de 2 tedavimde olumsuz sonuçlandı her tedavi bi yıkım oldu genetik testlerimi yaptırdım bi ay sonra nasipse sonucumu alıcam bizde sorun eş kaynaklı bende de çikolata kisti var ama benden rahim filmi istenmedi sizlerde sorun ne sizin kaçıncı denemeniz olucak açıkçası rahim filmi istiyorum çünkü koyulan embriyolar hep çok kaliteliydi ulun bey hamile kalmadan gelme dedi ama olmayınca olmuyo demekki inşallah bigün bende annelik haberini veririm burdan insan bu duyguyu yaşamayı çok istiyo şimdi sil baştan aynı ilaçlar iğneler bunlar kolay da benim tedaviye vücudum çok ağır reaksiyon veriyo ohsss oluyorum çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın.....
canım benimde 2tedavim negatifgenetiklerimi yaptırdım bi kaç güne çıkacak sonuçlar:18: bizde de sorun benim çikolata kistlerim muhtemelen,tam bilmiyoruz amaa:44:rahim filmi benden de istememişti ulun bey ama arayıp yapmak istediğimi söyledim o da kabul etti,bakalım yarın yaptırıcam,Allah ta nasip ederse haziran ortası gibi başlıcam,bana sorarsan yaptır rahim filmini,zararı yok faydası çok her tedavi sonrası tam bir yıkım hepimiz için,2 tedavide de yapmıcam artık pes demiştim,ama evlat sevgisi çok ağır basıyo ve sil baştan tekrar tekrarrrr ama bu son olur umarım senin için de,benim için de isteyen herkes için de
Sağol canım annemin yanındaydım yeni geldim orda hiç anlamadım ama olumsuz sonuç yalnız kalınca insanın canını yakıyo napalım nasip değilmiş sen nasılsın taze anne:))) nasıl gidiyo hamilelik nasıl bi duygu insan çok merak ediyo transferden sonra sen neler yaptın canım ben sürekli kasıyorum kendimi uyurken bile rahat değildim sen çok rahattın dimi benden ulun bey genetik test istedi bakalım sonuca göre tekrardan tedaviye başlıycam tek korkum ohss olmak bu durumu sende yaşadığın için beni çok iyi anlarsın tatlım kendine ve bebişe iyi bak:)))
Canım nerelerdesin,nasılsın? Hiç sesin çıkmıyor merak ettim seni.
Canımmmmm mesajını yeni gördüm çok şükür iyiyim cnm sizler tedaviye başlayın güzel sonuçlar alın ben dahada iyi olucam
sen nasılsın cnm benim
ilginç:44: ben echomarı aradığımda bana sormadılar kaçıncı günü diye,adetim biteli 3 gün olacak yarın ama,geç olsun da güç olmasın canım,ohh çok şükür senin genetikler temiz çıkmışdarısı başımaaaaaa
Canım benimde salı günü bitti adetim randevu alırkende kimse sormadı açıkcası gebelik riski için diyorlar o ilk 3 günü bence olabilirmiş seninde ama neyse geç olsun güç olmasın:)
Iyiyim ben de canım çok şükür. Rahim filmi çektirecektim geç kalmışım Haziran'a kaldı artık, bir ay geç başlayacak tedavi ama hayırlısı olsun. Allah sana sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin inş. canım. 2015 bebek yılı olsun bize ve bizim gibi bebek bekleyen herkese. 😉😉
Canım geç başlayacaksın diye üzülme bundada vardır bi hayır bende ikinci tedaviye başlayacağım zaman aksilik çıkmıştı tedavim ertelenmişti
Allah'ın izniyle 2015 hepimizin yılı olacak cnm :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlatırım tabi canım,bende merak ediyorum açıkçası,kistlerden dolayı muayene ve ilişkide bile ağrım oluyo,bakalımmm:18: histereskopi bende mi olsam acaba gıııı,bak aklımı çelmeeeCanım yarın film sonrası neler yaşadını nasıl oldunu anlatabilirmisin? Bende bi sorayım o zaman rahim filmi dışında histeroskopi varmış o daha iyi diyolar rahime kamerayla bakılıyomuş seninde çikolata kistinden dolayı kasık ağrın oluyo mu benim çok oluyo sol tarafta 4cm kistim senin kaç embriyo oluştu canım ben de ulun bey sürekli kist önemli değil dedi benim embriyolarda kaliteiydi niye olmadı diyorum senin sorun sebepsiz infilite o zaman dimi?kist tüp bebekte önemli değil diyo ulun bey çünkü
saol canım inş,zaman zor geçiyo biliyorum ama maddi açı çok önemli,aslında hem maddi hem manevi rahatlayınca boş kafayla tedaviye başlamak daha iyi,hakkımızda hayırlısı olsunInşallah canım senin de testler olumlu sonuçlanır. Bir ay geç başlayacak benim tedavim ama maddi yönden benim için daha uygun oldu aslında.😯 Hayırlısı olsun da ne yapayım bir ay geç olsun.
saol canım inş,zaman zor geçiyo biliyorum ama maddi açı çok önemli,aslında hem maddi hem manevi rahatlayınca boş kafayla tedaviye başlamak daha iyi,hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar rahim filmi çektirdim bugün. Beni zorlayan sadece spatulumun takılma aşaması oldu onun dışında ilaç verilirken hiç bi ağrım olmadı antibiyotik yazdılar 5 gün ,filmimde temiz çıktı çok şükür
Maşallah canım darısı bizimkilere inş.
bende çektirdimmmmKızlar rahim filmi çektirdim bugün. Beni zorlayan sadece spatulumun takılma aşaması oldu onun dışında ilaç verilirken hiç bi ağrım olmadı antibiyotik yazdılar 5 gün ,filmimde temiz çıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?