Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet canım sordum oradaki bayana:) banada verdi antibiyotik ama 5 gün benimki 5 tane var içinde. Bu arada akşam benim biraz ateşim çıktı bide yumurta toplamadaki gibi hafif bi ağrı oldu

Ya ne dicem benim hsg cekilirken ne acımıştı varya ölmüştüm yaa çeken doktor cekerken temiz çıkcak acıyosa demişti temiz dedi sonra kendi doktoruma da filmi bide sonucu verdim oda temiz dedi ama 2012 yılı subat ayında cekldim filmi ulun bey görmedi sadce sonuc yazısı vardı ben onu bidaha cekinemem bana negatf tüp bebek sonucta bikes filmi görsem ii olur demişti bnde filmi kaybettim sonuc kagıdını cıkartırdım sistemde film yenilndi yok demişlerdi ulun beyde neyse şimdilik kalsın aklını buna takma dedi tedaviye başlayınca istermi acaba ya😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ilaç verilirken hiçççç ağrım olmadı ama spaklum takılırken öldüm resmen çok acıdı akşamda hafif bi ateş ve ağrım oldu ama yinede korktuğum gibi olmadı . Senin filmin çekileli çok oldumu canım ? Belki birkaç sene geçtiyse tekrar isteyebilir

Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah isteyen herkes tez zamanda annelik duygusunu tatsın ....

Arkadaşım tedavin hayırlı olsun senin kaçıncı denemen olucak ben iki kez denedim nasip değilmişki ikisi de negatif sonuçlandı sizde problem neydi benim de şimdi genetik testlerim yapıldı sonuç bekliyorum ulun bey benden rahim filmi istemedi bu spekulum ne oluyo acaba

Iyi olmana sevindim canim ikiz olunca gebelik daha zorlasiyo tabi...cinziyetlerini merak ettim ozel olmassa...ikiside ayni mi kacinci haftandasin...

canım kusura bakma çoktandır giremedim şifremi unutmuştum...bu gün hatırladım...bir kısım bir oğlum olacakmış kısmetse şuan 15. haftadayım...sen kaçıncı haftadasın sen de artık cinsiyet öğrenmişsindir.umarım iyisiniz..

Canım Allah tamamını erdirsin ne güzel bi kiz bi erkek bebislerin olucak bi gun bana ve isteyen tum arkadaslarima da nasip olur insallah bizleri dualarindan eksik etme olur mu sen nadilsin nasil gidiyo hamilelik bebislere ve kendine dikkat et tatlim:13:

Canım spekulum rahimi açmak için takılıyor transfer esnasındada takılan o herhalde o yüzden zaten ben transferdede zorlanıyorum. Bende 2 kez negatif sonuç aldım . Benim eşimden kaynaklı çok az spermi var kısmetse 3. Denemeyi haziranda yapıcam bakalım tiroid testlerimi yaptırıcam çünkü bende hipotiroid var.

Canım seninle problemimiz aynıymış sizde de genetik test istedi mi ulun bey sen ne kadar aralıklarla yaptındın transferlerini benim ilk tedavim 2013 kasım ayında baslandı ve bir embriyo transfer edildi kala nlar donduruldu ikinci tedavimde kalan dondurulmuş 2 embriyom bu yılın nisan ayında transfer edildi sonuç negatif şimdi tekrardan sil baştan tedavi olucam yani sen de raporlu mu tedabi olucaksın tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun.....

Canım genetik test bende yaptırmıştım ilk tedavimden sonra kan pıhtılaşması çıktı bende. İlk tedavim 2013 Nisan ayında oldu ikinciside Ağustos'ta olmuştu ikisindede hiç gebelik olmadı maalesef. Benimde dondurulmuş embriyom yok sil baştan yani. Ben raporsuz deniyorum eşim ben uğraşmam bide rapor için dedi. Hepimiz çok emek veriyoruz ve istiyoruz canım inş Allah emeklerimizin karşılığını verir.

Cok sevindim canim yaaa...rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bende 14 haftalik olcam benimkini kiza benzetti ama kesin degil benim oglumda da once kiz demislerdi sonraki ay erkek....onlar saglikli olsun da kiz erkek hic onemli degil....benim dogum kismetse kasimin sonu gibi seninki nezaman...

inan canım her zaman dua ediyorum...inşallah herkes gönlündekine kavuşur inşallah..hepimiz bu yollardan geçiyoruz....herkes bir sürü sıkıntı çekiyor..benim olumlu olmasına rağmen ben çok çok sıkıntı çektim inanın hala daha hamile olduğuma inanamadım..ki zaten daha göbeğim şişmedi....bakalım 5 ay geçsin herhalde o zaman inanırım çünkü çok sıkıntılı geçti ilk 3 ay

benım be kısmetse 15 kasım gibi bitiyor günlerim fakat hem tüp bebek hem ikiz bir de trombofil (pıhtılaşma)sorunu olduğundan erken alır die düşünüyorum bilemiyorum tabi daha o günlere çok var....hayırlısı....canım senin oğlun var çok şükür...inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder veee hem burada hemde çocuk hasreti çeken tüm insanlara rabbim nasip etsin bu güzel duyguları....

demaydemay nasılsın canım çok oldu görüşemedik...neler yaptın hangi aşamalardasın....iyisin umarım

Aminnn canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun Rabbim inş banada ikiz nasip eder sağlıklı bi şekilde:)))

Kızlar ben sizi tam 3 yıldır takip ediyorum hemede tek tek ve bugüne nasipmiş ben sizleri görmeden duymadan konuşmadan sevdim ve bende 7 yıldır o hasreti çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…