Yok kuzum kalmadı sıfırdan başlıcam :85:
Canım beni daha aramadılar ama öğlenden sonra demişlerdi ama bilmiyorum meraktan çatlıycam
Canim benimde bu nisan sonunda olmustu tramsferim senin gibi cuma gunu olmustu seni yarin sabah 11 gibi ararlar benim transferim3 gibi oldu hakkinda hayirlisi olsun en onemlisi sonu bebisli olsun her zaman takildini sorabilirsin benim trasferde de cok sessizdi buralar cupcake ve ben vvardi transferi olan sans seninle olsun
Canim benimde bu nisan sonunda olmustu tramsferim senin gibi cuma gunu olmustu seni yarin sabah 11 gibi ararlar benim transferim3 gibi oldu hakkinda hayirlisi olsun en onemlisi sonu bebisli olsun her zaman takildini sorabilirsin benim trasferde de cok sessizdi buralar cupcake ve ben vvardi transferi olan sans seninle olsun
kızlarrrrr bana msj ve bildirim gelmiyo,bi tek bende mi var sorun merak ettim:44:sansligun:canım şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun,bebişin tutunsun inşallah,dualarım seninlebu arada kızlarr,eşimin 12.kromozomu problemliydi yaa gidip görüştüm bu gün pgd yapılacak,çok masraflı,çok üzün sürecek vs,nasıl dayanıcam bilmiyorum bu arada haziran ortası gibi başlıyorum tekrar nasipse...
Bu ananası aç karnınamı yiyordunuz tok karnınamı kızlar cvp bekliyorum
Yok kuzum kalmadı sıfırdan başlıcam :85:
Oncelikle hayirli cumalar canim trnferinde iyi gecer insallah rabbim yavrularini sana bagislasin....ben transferden donerken aldim onun yanida kabakr cekirdegi ve activia yogurrt almistik kabiz olmamak gerekiyo cunku...3gun yatarak gecirdim yemek ve tuvalet icin kalkip birkac dakika yuruyordum kan dolasimi icin elimden geleni yaptim gerisi rabbimin isi....iki embriyo transfer edilmisti biri tuttu...rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun...
Kızlar bugün tiroid testlerini yaptırmıştım pek iyi çıkmadıgaliba tiroid ilacımın dozunu biraz yükseltmiştim o yüzden oldu t4 2,01 tsh 0,02 anti tpo 537 çıktı. Ama anti tpo ilk kez yaptırdım o baya yüksek çıkmış bende haftaya tedaviye başlamayı düşünmüştüm ama bidahaki aya kalacak anlaşılan
Bnm anti tpo 760 civarındaydı ve tek sorunlu tahlilim o çıktı endokrine gttim oda bi kaç tahlil yaptı bide ilaç verdi gece içtim sabh kan verdim kortizol bakıldı hiçbişi cıkmadı doktr bnden yana gebeliğe engl bi durum yok sadece anti tpo düşük riski oluşturur dedi ama takip edikirsn dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oncelikle hayirli cumalar canim trnferinde iyi gecer insallah rabbim yavrularini sana bagislasin....ben transferden donerken aldim onun yanida kabakr cekirdegi ve activia yogurrt almistik kabiz olmamak gerekiyo cunku...3gun yatarak gecirdim yemek ve tuvalet icin kalkip birkac dakika yuruyordum kan dolasimi icin elimden geleni yaptim gerisi rabbimin isi....iki embriyo transfer edilmisti biri tuttu...rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun...
Aynen cnm zamanı değilmiş
bari sizler güzel haberler verinde sevinelim
Cnm sen ne yaptın geldinmi ne yaptın
Merkezdeyim cnm ağlamaklı olan surat benim
Merkezdeyim cnm ağlamaklı olan surat benim
Sanada hayırlı cumalar Allah razı olsun şimdi Yoldayım! Gidiyorum rabim senin yavrunuzda tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?