Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selam kizlar...uzun zamandir girememistim, bu ay tedaviye baslayacaktim, Ulun beyle gorusmustum ve tum tahlilleri gostermistim. Ama ne yazikki babam rahatsizlandi ve Istanbula gelemedim...kalp ameliyati oldu simdi cok sukur iyi, haftaya tedaviye baslayacagima umuyorum. Bu aralar topik pek sessiz, keske eskisi gibi olsa...ben yazmaya calisacagim artik, paylasirim merak eden arkadaslarla.

Bu arada, progestan ignesi yaptiran arkadaslar, size bir sirrim var. Asilama yaptigimda cok yagli igne yaptirdim. Acisini hissetmemek icin ilac ampulunu cok sicak suya koyun biraz bekletin. Sonra sogumadan siringaya cektirin hemen yaptirin. Yagi hafiflemis oluyor, kolayca kayip gidiyor ve geri gelmiyor. Hatta ben arkadasa yaptiriyordum igneyi batirmadan bir kucuk saplak atmasini istiyordum ignenin girisini bile hissetmiyordum :) eski komunist ulkede igne yaptirirsaniz hep saplak atarak yapiyorlar :) yada imkaniniz varsa igne yapilacak yere buz koyun uyusturun, igne girince hic hissetmeyin

Kızlar bugün tiroid testlerini yaptırmıştım pek iyi çıkmadı galiba tiroid ilacımın dozunu biraz yükseltmiştim o yüzden oldu t4 2,01 tsh 0,02 anti tpo 537 çıktı. Ama anti tpo ilk kez yaptırdım o baya yüksek çıkmış bende haftaya tedaviye başlamayı düşünmüştüm ama bidahaki aya kalacak anlaşılan

Yok kuzum kalmadı sıfırdan başlıcam :85:

Canim benim cok gecmis olsun umalim ki yarin bebisin seninle kalsin cok zor yasadimiz seyler Rabbim hakkimizda hayirlisini eylesin benim kader arkadasim bende kendimi yeni yeni toparladim genetik test verdik esimle sonucu bekliyorum pes etmek yok Allahin izniyle saglimiz yerinde olsun hersey cozulur insallah bizi tedavi de bi ohss yoruyo dimi tatlim bende onun stresi var

Canım beni daha aramadılar ama öğlenden sonra demişlerdi ama bilmiyorum meraktan çatlıycam

Canim benimde bu nisan sonunda olmustu tramsferim senin gibi cuma gunu olmustu seni yarin sabah 11 gibi ararlar benim transferim3 gibi oldu hakkinda hayirlisi olsun en onemlisi sonu bebisli olsun her zaman takildini sorabilirsin benim trasferde de cok sessizdi buralar cupcake ve ben vvardi transferi olan sans seninle olsun

Ay canım benim inşallah bir gün hepimîz anne olacağımızı biliyorum allahım sanada hayırlı evlatlara doldursun kucağını amin

Yarın bana bol dua edin olurmu ne olur çok korkuyorum:18:

kızlarrrrr bana msj ve bildirim gelmiyo,bi tek bende mi var sorun merak ettim:44:sansligun:canım şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun,bebişin tutunsun inşallah,dualarım seninle bu arada kızlarr,eşimin 12.kromozomu problemliydi yaa gidip görüştüm bu gün pgd yapılacak,çok masraflı,çok üzün sürecek vs,nasıl dayanıcam bilmiyorum bu arada haziran ortası gibi başlıyorum tekrar nasipse...

Amin canım inşallah Allah razı olsun dualar karşılıklı rabim sizede kolaylık versin tez zamanda sizde yavrunuza kavuşun inşallah aminnn

Bu ananası aç karnınamı yiyordunuz tok karnınamı kızlar cvp bekliyorum

Oncelikle hayirli cumalar canim trnferinde iyi gecer insallah rabbim yavrularini sana bagislasin....ben transferden donerken aldim onun yanida kabakr cekirdegi ve activia yogurrt almistik kabiz olmamak gerekiyo cunku...3gun yatarak gecirdim yemek ve tuvalet icin kalkip birkac dakika yuruyordum kan dolasimi icin elimden geleni yaptim gerisi rabbimin isi....iki embriyo transfer edilmisti biri tuttu...rabbim senin ve isteyen herkesin yuzunu guldursun...

Sanada hayırlı cumalar Allah razı olsun şimdi Yoldayım! Gidiyorum rabim senin yavrunuzda tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin

Bnm anti tpo 760 civarındaydı ve tek sorunlu tahlilim o çıktı endokrine gttim oda bi kaç tahlil yaptı bide ilaç verdi gece içtim sabh kan verdim kortizol bakıldı hiçbişi cıkmadı doktr bnden yana gebeliğe engl bi durum yok sadece anti tpo düşük riski oluşturur dedi ama takip edikirsn dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anti tpo yüksekliği için bi ilaç yok diyolar ya biz ne yapıcaz o zaman hep stres hep stres(

Aynen cnm zamanı değilmiş
bari sizler güzel haberler verinde sevinelim

Cnm sen ne yaptın geldinmi ne yaptın

Merkezdeyim cnm ağlamaklı olan surat benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim güçlü olmaya çalış Allah beterinden saklasın. Bak ben geçen tedavimde bi kadınla tanışmıştım 3. Denemem demişti 2. Tedavisinde hamile kalmış hatta 9 ay tamamlayıp doğum yapmış. Bebeğinde kalp sorunu gelişmiş doğumdan 2 saat sonra ölmüş. Onu dinleyince içim cızz etmişti. Rabbim sağlıklı evlat nasip eder hepimize inşş biraz sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…