Sen sağol cnm allahın izniyle bu sefer olacak dondurulmuşların tutunma şansı yüksek diyorlar
İnşallh rabim hepimizin yüzünü güldürsün ben tam 8 yıldır bugünü bekliyorum
Sen sağol cnm allahın izniyle bu sefer olacak dondurulmuşların tutunma şansı yüksek diyorlar
aminm cnm
kaç yaşındasın :26: Ben 28 yaşındayım ağustosta 29 olucam :85:
aminm cnm
kaç yaşındasın :26: Ben 28 yaşındayım ağustosta 29 olucam :85:
Kuzum sen de çok genç yaşta yaşamışsın üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın :85:
Kan testi yaptırdım çook az sonuc yükselmiş zaten kan sonucu herşeye anlatıyor o yüzden kürtaj kesin olacak cnm
ama kendimi herşeye hazırladım pes etmek yok allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak
sende yalnız kaldın eskiden yazan yardım eden çoktu şimdi tek tük arkadaş giriyor arada yazıyor keşke daha dolu bi topik olsaydı birbirimize destek olmak lazım ama herkez işin de gücünde neyse sen güzel haberler alda burası neşelensin
Ben iki tane istediğimi daha önceden belirtmiştim ulun bey genelde 1 tane trasnferden yana büyük bi ihtimal 1 tane transfer yapar olsun tek çift farketmez tutunsunda allahtan başka ne isteriz biz
Sende çok gençsin canım yarın saat kaçta orda olacaksın belki karşılaşırız
Bu orogestan iğne yaptırdığınızda geri çıkıyormuydu benim bugün kıyafetime bulaşmıştı korktum
Canımmmm bende seni merak etmiştim pek görünmüyordun geçmiş olsun canım benim bu sefer zamanı değilmiş demekki ama en azından hamile kalabiliyosun Buda çok önemli.biz seninle yaşıtmışız ya bende 28 yaşındayım:))
Aynen cnm zamanı değilmiş
bari sizler güzel haberler verinde sevinelim
Canım 13:30 orda olucam sen kaçta gideceksin:26:
Ah canım inş kısmet tabi ama ben hiç umutlu olamıyorum 2 negatif ve elimizde parmakla sayılacak kadar sperm olunca insan olumlu olamıyor işte
Canım beni daha aramadılar ama öğlenden sonra demişlerdi ama bilmiyorum meraktan çatlıycam
kızlar 2,5 ay önce pıhtılaşma için kan vermiştim malesef pıhtılaşma problemim çıktı demekki o yüzden hamileliklerim devam etmiyordu
Canım 13:30 orda olucam sen kaçta gideceksin:26:
Çokmu çıktı cnm aslında uzun süre yapanlarda çıkar birde iğneyi olduktan sonra bastırıyormusun
Ben yarın siyah giyicem belki karşılaşırız :26:
Haklısın cnm nedesen haklısın allahın izniyle olacakkk bizlerinde bebişi olacak pes etmek yok bak ben yeni kaybettim bebişimi şimdiden üçüncü tedaviyi düşüyorım biz elimizden geleni yapalım inancımızı kaybetmeyelim
İnşallh karşıkaşırız senin transfer kaaçta yapılmıştı
Dondurulmuşun varmıydı canım?sadece dua edip halime şükrediyorum elimden gelen bu
Ben yarın siyah giyicem belki karşılaşırız :26:
Bir gibiydi sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?