Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canımmmm bende seni merak etmiştim pek görünmüyordun geçmiş olsun canım benim bu sefer zamanı değilmiş demekki ama en azından hamile kalabiliyosun Buda çok önemli.biz seninle yaşıtmışız ya bende 28 yaşındayım:))

Aynen cnm zamanı değilmiş
bari sizler güzel haberler verinde sevinelim

Ah canım inş kısmet tabi ama ben hiç umutlu olamıyorum 2 negatif ve elimizde parmakla sayılacak kadar sperm olunca insan olumlu olamıyor işte

Haklısın cnm nedesen haklısın allahın izniyle olacakkk bizlerinde bebişi olacak pes etmek yok bak ben yeni kaybettim bebişimi şimdiden üçüncü tedaviyi düşüyorım biz elimizden geleni yapalım inancımızı kaybetmeyelim

kızlar 2,5 ay önce pıhtılaşma için kan vermiştim malesef pıhtılaşma problemim çıktı demekki o yüzden hamileliklerim devam etmiyordu

Canım geçmiş olsun pıhtılaşma bendede çıktı 2 negatifim var ama bende hiç gebelik oluşmadı en azından sorunu buldun bundan sonra işin daha kolay olur canım iğne var çözümü var en azından .çevremde bi çok insan var bu şekilde olupta sağlıklı şekilde doğum yapan

Dondurulmuşun varmıydı canım?sadece dua edip halime şükrediyorum elimden gelen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…