harika az kalmış umutta mı tedavin senin de...doktorun ulun mu..korkacak bişey yok bu defa olaca anladığım kadarıyla dondurulmuşun var..değil miSağol cnm iyki varsın evet cuma günü transfer
harika az kalmış umutta mı tedavin senin de...doktorun ulun mu..korkacak bişey yok bu defa olaca anladığım kadarıyla dondurulmuşun var..değil mi
yanlış hatırlamıyosam 2 denemede dondurulmuş tedavimde,transferden önce kullanmıştım 5 gün, canım yanıyodu evet hatta son iğnemde bi beze olmuştu,ama geçip gidiyo hepsi,sonu bebişli olsun da olacak o kadar
yanlış hatırlamıyosam 2 denemede dondurulmuş tedavimde,transferden önce kullanmıştım 5 gün, canım yanıyodu evet hatta son iğnemde bi beze olmuştu,ama geçip gidiyo hepsi,sonu bebişli olsun da olacak o kadar
Aynen cnm tanımadığın birine anlatmak süper bende daha önce gitmiştim ne yalan söylim iyi gelmişti
Cnm meraba nasılsın ben yeni üye oldum ama uzun zamandır buradayım ve senî çok iyi tanıyorum burdan buranın en çok konuşNı sendin şimdi ben geldim sen yoksun ama olsun bebişin nasıl sen nasılsın bakalım
Canım benim geçen ay opu oldum 23 tane yumurta toplandı 17 tanesi dölendi 15 tane dondurdular şimdi transfer olacak ve doktorum ulun bey bir tane tüp bebek denemem var acaba kaçtane transfer olur sence
Bence 2 tane transfer yapar daha önceden söylemedinmi kaçtane bebiş istediğini:26:
aycencim bende de aynı problem çıktı biliyorsun ikizlerime hamileyim kanamam oldu doktor şüphelendi hemen clexan iğneye başla dedi bu tahlilleri yaptır dedi üniversitede çalıştığım için acelesinden sonuçları aldım ve heterozigot çıktı pıhtılaşma sorununun en kötüsü imiş sonra doktoz dozajı yükseltti çok şükür ki doktor sonuçlarımı beklemeden tedaviyi başlattı yoksa bebişlerim beni bırakırmış..sen de korkma önlem alınırsa bir tehlikesi yok sadece hamilelik boyunca iğne kullanacaksın hergün...ama tedavideki iğneler gibi göbekten alıyorsun kendin bile yapabilirsin..bunu öğrenmen ii oldu canım
Canım sen transferden sonra neler yaptın birde dondurulmuş emiriyoları çözdükleri zaman kaçtane gidiyo acabaBence 2 tane transfer yapar daha önceden söylemedinmi kaçtane bebiş istediğini:26:
Hoş bulduk canım benim ay hiç üzülme ben yaşadım o durumu hemde 17 yaşında ama sakın ümütsüzlüğe kapılma Allah büyüktür bebeğin gelişimi biraz geç olşa bilir sana tek tafsiyem eyer ki öyle bir durum da olursa sakın acele etme tamamı ay benim cicî annemi üzmüşler sen buranın neşesi idin sen burda herkeze destek oldun oyüzden kalbinin güzelliğini rabim biliyor evladını sana bağışlayacak ben inanıyorum bana gelince ulun bey hiç birşey demedi bilmiyorum ama ne yapar peki o sorduğunda ne desem acba
Canım sen transferden sonra neler yaptın birde dondurulmuş emiriyoları çözdükleri zaman kaçtane gidiyo acaba
Kuzum sen de çok genç yaşta yaşamışsın üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın :85:
Kan testi yaptırdım çook az sonuc yükselmiş zaten kan sonucu herşeye anlatıyor o yüzden kürtaj kesin olacak cnm
ama kendimi herşeye hazırladım pes etmek yok allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak
sende yalnız kaldın eskiden yazan yardım eden çoktu şimdi tek tük arkadaş giriyor arada yazıyor keşke daha dolu bi topik olsaydı birbirimize destek olmak lazım ama herkez işin de gücünde neyse sen güzel haberler alda burası neşelensin
Ben iki tane istediğimi daha önceden belirtmiştim ulun bey genelde 1 tane trasnferden yana büyük bi ihtimal 1 tane transfer yapar olsun tek çift farketmez tutunsunda allahtan başka ne isteriz biz
Üzülme tamamı canım Buda bir imtihan geçecek sende yavruna kavuşacaksın ben inanıyorum bu uğurda emek harcay herkez anne olmayı hak ediyor evet burası çok sessiz ben üç yıldır burayı takip ediyorum hiç bu kadar sessiz olmamıştı Buda benim şansım oldun napalım ben hiç konuşmadım ulun beyle oda hiç birşey demedi ama yarın konuşucam inşallah
Kuzum sen de çok genç yaşta yaşamışsın üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın :85:
Kan testi yaptırdım çook az sonuc yükselmiş zaten kan sonucu herşeye anlatıyor o yüzden kürtaj kesin olacak cnm
ama kendimi herşeye hazırladım pes etmek yok allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak
sende yalnız kaldın eskiden yazan yardım eden çoktu şimdi tek tük arkadaş giriyor arada yazıyor keşke daha dolu bi topik olsaydı birbirimize destek olmak lazım ama herkez işin de gücünde neyse sen güzel haberler alda burası neşelensin
Ben iki tane istediğimi daha önceden belirtmiştim ulun bey genelde 1 tane trasnferden yana büyük bi ihtimal 1 tane transfer yapar olsun tek çift farketmez tutunsunda allahtan başka ne isteriz biz
Tamam canım verdiğin güzel bilgiler için çok teşekkür ederim çok tatlısın sağolCanm ben yediğime içtiğime çoook dikkat etmiştim her sabah yumurtamı doğal sütümü peynirimi yemiştim ara öğünlerde kendi yaptığım yoğurdu yiyordum içine meyve doğrayıp transferden sonra 1 hafta boyınca 2 dilim taze ananas yedim akşamları sebzemi etimi arada cevizimi bademimi fındığımı da yedim benimde dondurululmış olduğu için sabah akşam jel kullanıyordum jel yayılsın diye en az yarım saat yürüyordum şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm senin sormak istediğin soru varsa lütfen sor
buarada kahve hiç içmedim çayıda çok az içtim o da açık
Tamam canım verdiğin güzel bilgiler için çok teşekkür ederim çok tatlısın sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?