Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım benim geçen ay opu oldum 23 tane yumurta toplandı 17 tanesi dölendi 15 tane dondurdular şimdi transfer olacak ve doktorum ulun bey bir tane tüp bebek denemem var acaba kaçtane transfer olur sence

Aynen cnm tanımadığın birine anlatmak süper bende daha önce gitmiştim ne yalan söylim iyi gelmişti

Cnm meraba nasılsın ben yeni üye oldum ama uzun zamandır buradayım ve senî çok iyi tanıyorum burdan buranın en çok konuşNı sendin şimdi ben geldim sen yoksun ama olsun bebişin nasıl sen nasılsın bakalım

Ya birşey söyliyimi ben galiba yazarken biraz karıştırıyorum galiba mj şimdi de
Demaydemay da gitti hay Allah inşallah öğrenirimi bunuda ne olur kusura bakmayın

hoşgeldin cnm cuma günü transferin varmış çoook sevindim inşallahh son tedavin olur
benimm buaralar pek keyfim yok cnm bebeğimin kalp atışını duyamadım geçen başkaa bi doktora gittim o da pek iyi bişi demedi
Yarın ulun beye gidicem bakalım ne diyecek gerçi sonuç belli bebeğimi kaybettim :85:

Bence 2 tane transfer yapar daha önceden söylemedinmi kaçtane bebiş istediğini:26:

Hoş bulduk canım benim ay hiç üzülme ben yaşadım o durumu hemde 17 yaşında ama sakın ümütsüzlüğe kapılma Allah büyüktür bebeğin gelişimi biraz geç olşa bilir sana tek tafsiyem eyer ki öyle bir durum da olursa sakın acele etme tamamı ay benim cicî annemi üzmüşler sen buranın neşesi idin sen burda herkeze destek oldun oyüzden kalbinin güzelliğini rabim biliyor evladını sana bağışlayacak ben inanıyorum bana gelince ulun bey hiç birşey demedi bilmiyorum ama ne yapar peki o sorduğunda ne desem acba

canım evet biliyorum çok geçmiş olsun . rabbim bebeişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsim . bu aralar pek giremiyorum girsem bile üstün görü bakıp gidiyorum ben öğretmenim bu aralar çok yoğunum 15-20 güne yoğunluğum biter ondan sonra burdayım nasipse .benim sonuçum çok geç çıktı zeynep kamilde yaptırdım ben .tam 2.5 ay sürdü sonucun çıkması.benimkide homozigot çıktı .benim üzüldüğüm bu tedaviye başlamadan bütün ne kadar test varsa hepsini yaptırsalar doktorlar o kadar şey yaşamamış ve o kadar sıkıntıları çekmemiş olurduk .ama şunuda düşünüyorum bunların hepsi sebep .doktorumda hamile kalırsan hamilelik esnasında iğne kullanacaksın dedi .zaten ben kendim yapıyorum iğnelerimi sorunum yok o yönden

Kuzum sen de çok genç yaşta yaşamışsın üzüldüm allahım kimseye yaşatmasın :85:
Kan testi yaptırdım çook az sonuc yükselmiş zaten kan sonucu herşeye anlatıyor o yüzden kürtaj kesin olacak cnm
ama kendimi herşeye hazırladım pes etmek yok allahım ne zaman kısmet ederse o zaman olacak
sende yalnız kaldın eskiden yazan yardım eden çoktu şimdi tek tük arkadaş giriyor arada yazıyor keşke daha dolu bi topik olsaydı birbirimize destek olmak lazım ama herkez işin de gücünde neyse sen güzel haberler alda burası neşelensin
Ben iki tane istediğimi daha önceden belirtmiştim ulun bey genelde 1 tane trasnferden yana büyük bi ihtimal 1 tane transfer yapar olsun tek çift farketmez tutunsunda allahtan başka ne isteriz biz

Canım sen transferden sonra neler yaptın birde dondurulmuş emiriyoları çözdükleri zaman kaçtane gidiyo acaba

Canm ben yediğime içtiğime çoook dikkat etmiştim her sabah yumurtamı doğal sütümü peynirimi yemiştim ara öğünlerde kendi yaptığım yoğurdu yiyordum içine meyve doğrayıp transferden sonra 1 hafta boyınca 2 dilim taze ananas yedim akşamları sebzemi etimi arada cevizimi bademimi fındığımı da yedim benimde dondurululmış olduğu için sabah akşam jel kullanıyordum jel yayılsın diye en az yarım saat yürüyordum şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm senin sormak istediğin soru varsa lütfen sor
buarada kahve hiç içmedim çayıda çok az içtim o da açık

Son düzenleme:

Üzülme tamamı canım Buda bir imtihan geçecek sende yavruna kavuşacaksın ben inanıyorum bu uğurda emek harcay herkez anne olmayı hak ediyor evet burası çok sessiz ben üç yıldır burayı takip ediyorum hiç bu kadar sessiz olmamıştı Buda benim şansım oldun napalım ben hiç konuşmadım ulun beyle oda hiç birşey demedi ama yarın konuşucam inşallah

Ama sen yarın transfer olmayacakmıydın :26:
Desende bişi fayda etmezki cnm ama sen yinde şansını dene kaç tane çözdürdüler :44:

Tamam canım verdiğin güzel bilgiler için çok teşekkür ederim çok tatlısın sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…