Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Güzeller güzelli arkadaşlarım şanslıgün arkadaşımız daha yeni negatif sonuç aldı kötü niyetli yazmadığını aslında sizde biliyorsunuz biraz daha anlayışlı davranın lütfen

Benimde buaralar çok canım sıkkın:106: kötü haber okumak istemiyorum hatta tüp bebek muhabbeti bile beni geriyor herhalde biraz sinirlerim bozuk geçen eltimi gördüm hamile daha yeni evlendi allahım günah yazmasın çok ağladım anlayacağınız sinirlerim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum nasıl zaman geçecek ben ne zaman anne olucam bilmiyorum

Benim biraz kafamı dinlemem lazım bebek konusunu biraz kafamdan atmam lazım fazla burayı takip edemem ama özelden yazarsanız cvp yazarım telefonuma bildirim geliyor
sizi çoook seviyorummmmm inşallah tez zamanda kafamı toplarım :106:

Son düzenleme:

Kuzum buluşma olduğu zaman sizlere haber veririm inşallahhhh gelirsin

Ben biraz kafamı dinlicem ama perşembe günü özellikle sana bakıcam güzel haberlerini bekliyorummmmm

Son düzenleme:
canım şimdiden bebeğin vatana millete size hayırlı uğurlu olsun,sanırım epidural yapacaksın,çok rahat oluyormuş 5 dk içinde göreceksin bebişini benim yerime de kokla olur mu?

canım nasılsın,hep aklımdasın ama yazmıyorum sürekli,bebiş nasıl?pilisenin doğumuna az kalmış darısı sana eyolixe ve diğer hamiş arkadaşlarıma

canım şimdiden bebeğin vatana millete size hayırlı uğurlu olsun,sanırım epidural yapacaksın,çok rahat oluyormuş 5 dk içinde göreceksin bebişini benim yerime de kokla olur mu?

Evet canim darisi basiniza i sallah inan yurekten söylüyorum bunu cok tesekkur ederim

Kuzum buluşma olduğu zaman sizlere haber veririm inşallahhhh gelirsin

Ben biraz kafamı dinlicem ama perşembe günü özellikle sana bakıcam güzel haberlerini bekliyorummmmm

Insallah tatilin iyi gecer canim bi guzel dinlen kafani dinle eşinle zaman gecir bu surecte onlari da ihmal ediyoruz onlarda en az bizim kadar yipraniyoalr ama sanirim belli etmemeye calisiyolar insallah haber vercem canim

inşallah canım teşekkür ederim...şimdilik bebişlerimle iyiyiz artık hazırlıklara başladık inşallah size de nasip eder rabbim....

canım inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın...inan hamile kalınca sorunlar ortadan kalkmış olmuyor...ben de her gün geçiyor arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum..bir sürü sorunla karşı karşıya geldim 2 defa düşük tehlikesi geçirdim kaç defa hastanede yattım ve tam 3 aydır işe gitmiyorum sürekli dinlenmem gerek masaüstü bilgisayarda oturamıyorum sürekli....üstüme alınmadım ama bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım...yaşadığın gerçekten çok çok zor ama inan hepimiz bu yollardan geçtik zor günler geçirdik..inşallah sen de atlatacaksın..şuan bütün sıkıntılarlar tek başıma mücadele ediyorum yanımda sadece eşim var çok zor bir hamilelik geçiriyorum ve bütün gün evde tek başımayım...lütfen yanlış değerlendirmeyin...... emin ol ancak bizler birbirimiz anlar ve birbirimize karşı dürüst oluruz..etrafımızdaki bir çok insandan daha çok faydamız var birbirimize...

canım nasılsın,hep aklımdasın ama yazmıyorum sürekli,bebiş nasıl?pilisenin doğumuna az kalmış darısı sana eyolixe ve diğer hamiş arkadaşlarıma

teşekkür ederim canım doğum için darısı bize ve en kısa zamanda hamiş bayraklarınız sizlere teslim ederiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnn....

Iyiyim canim bebiste iyi cok sukur buyudu artik kizim teyzesi 1 kilo olmus boyle dogum haberlerini almak iyi geliyo piliseden sonra sira bana geliyor insallah hayirlisiyla kucağımıza aliriz hepimiz.sen nasilsin tedavin ne durumda

Ya gerçekten benim kimseye söylediğim bie şey yok sadece ben ve cupceklove arkadaşım bir süre girmek istemedim biraz gerilere dönüp okursan anlarsın neden herkez bu kadar üstüme geldiler anlamadım inanın burdaki herkezi çok seviyorum ben tam burayı 3 yıldır takip ediyordum sadece biraz burda yanlız kaldım ve bunu dile getirdim bu kadar şu an çok kötüyüm yani bütün yazılanlardan hiç beklemezdim neyse boşver rabîm senin evlatlarını sana bağışlasın inşallah sadece benim istediğim ufak bir destekti

Canımsın senin kalbin nekadar güzel Allahım tez zamanda senide yavruna kavuştursun asla kötü bir niyetle söylemem sadece o süreçte yanlız kaldım bunu dile getirdim inanki bu benim 4 üncü nagatifim o yüzden çok yıprandım çok ger seferinde bir çöküntü artık gayri gerisinde siz karar verin

bu ugurda büyük mücadele verdim son yazdıklarımı okuduysan en son dedi herkes oturup koysun sapkasını düşünsün dedi ve artık kendisi herseyin farkına vardı hoş daha önce hiç kalbimi kırmadı sadce tarafsız gbi duruyodu ama olumsuz tüp bebek denemsi ve ailesinin yaptıkları alenen olunca anladı die düşünüyom hakkımzda hayırlısını allah kolaylıkla nasip etsin inş.

bunlardan sonra olanları duyunca eşim senden ve senın yüreğinden korkuyom dedi kalbin cok tuhaf senın dedi sen haklısın sabırlısın dedi bana gerci ben beddua etmedim bnm için ne düşündülerse allah versin dedim okadar

bak güsel arkadaşım 25 yaşındayım ve bende bebek sahibi olmak için bazı evreleri tamamlayanlardanım burdaki herkesin gayesi aynı bu zamana kadar tüm yazdıklarını okudum fakat cvp vermedim cnkü tedavi basından beri cok fazla telaşlıydın ve abartılı seyler sordun ki anladıgım kadarıyla tüp bebekte tecrübende vardı herkes yasamış oldugu olumsuz sonuclardan biraz uzak kalıp huzur bulmak istiyor nası sen negatften sonra gelmicem dedin bunun gibi birsey kimseye neden yazmıyorsunuz yada neden benle ilgilenmiyorsunuz die sitem edilmez ki hele burda herkesin isteği bebekken gelelim hamile kardeşlerime eger takip ediorsanki ettini sölüyrsun herkesn nekadar zor bir gebelik gecrdiğini aslında birde bunun yanında sosyal ve normal bihayat sürdüğünü anlamışsındır bu uzun bir evre insan bazen herşeyi konuşcak yada anlatacak vakti bulaamaz bicok arkadaşımzda ya gebeliğinde sıkıntı yasadı bebeğini kaybetti yada sıkıntılı hamilelik gecrdi kimsenin kimseye ne eksiği ne fazlası yok hepimiz belli şeyler karşılığında bebek sahibi olmaya calışan kişileriz biribirimizn buranın dışında normal bir hayatı oldugunuda untmayalım Allah herkesin yardımcısı olsun ve gönlüne göre versin

Anladim canim ayrica cok haklisin da sadece esin seni yanlis anlamasin diye dedim yoksa kesinlikle haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…