Isim vermemissin ama hamile kalanlar deyip genelleme yapmissin ve butun hamilelere yazmis olmussun.demekki herkes giriyomus buraya ilgilendiren bisey olunca cevap veriyolarmis bunuda anlamis olduk
Sagol canim insallah atlatiriz bulusmaya bende katilmak isterim ama oncekine de katilamamistim sakaryadayim cunku
Bende daha once yazdim gayet aktif bi topiktik ama gitgide azaldi herkes ya tedavi telasina ya da hamileligin zorluklarina kapilip gidiyo ama bence kimse burayi birakmiyo nadir de olsa yazan arkadaslar var eskilerden
Birgün ayarlıyalım olurmu görüşmek için Ramazan gelmeden olurmu
canım hoşgeldin,herşey gönlüne göre olsun,nickin gibi herşey çok güzel olsun senin içinkimse yok mu
canım şimdiden bebeğin vatana millete size hayırlı uğurlu olsun,sanırım epidural yapacaksın,çok rahat oluyormuş 5 dk içinde göreceksin bebişiniSagol canim insallah atlatiriz bulusmaya bende katilmak isterim ama oncekine de katilamamistim sakaryadayim cunku
Bende daha once yazdim gayet aktif bi topiktik ama gitgide azaldi herkes ya tedavi telasina ya da hamileligin zorluklarina kapilip gidiyo ama bence kimse burayi birakmiyo nadir de olsa yazan arkadaslar var eskilerden
canım nasılsın,hep aklımdasın ama yazmıyorum sürekli,bebiş nasıl?pilisenin doğumuna az kalmışBence senin davul zurna dedigin burdakiler icin geçerli degil canim cunku burdaki herkes senin yasadiklarini yasadi ve ancak burdakiler seni anlayabilir yardimci olabilir.hemen hemen hergun girip bakiyorum asla burayi birakmadim bisey sorulursa bildigim bi konuysa yardim etmeye calisiyorum.gecenlerde asilseksendort ilaclarla ilgili bisey sordu ona cevap vermek icin esimin recetelerini aradim buldum yazdim.lutfen hamile kalinca isleri bitti girmiyolar diye dusunmeyin
canım şimdiden bebeğin vatana millete size hayırlı uğurlu olsun,sanırım epidural yapacaksın,çok rahat oluyormuş 5 dk içinde göreceksin bebişinibenim yerime de kokla olur mu?
Kuzum buluşma olduğu zaman sizlere haber veririm inşallahhhh gelirsin
Ben biraz kafamı dinlicem ama perşembe günü özellikle sana bakıcam güzel haberlerini bekliyorummmmm
:)) bende ilk tedavime basladim yumurtalarim toplandi e2 değerim yüksek cikinca
ikinci adetimi bekliyorum oda 1 temmuz gibi olacak
transferde temmuz ortalarini bulur herhâlde
allah yavrunu bagislasinn unutursun kotu gunleri yavrunu kucagina aldiginda
isteyen herkese versinnn yaarabbbimmm
Ay canım gerçekten bu mevzu çok uzadı bende o yüzden biraz kırıldım çünkü bizi bizden başka kimse anlamıyor ya biz isim vermedik neden herkez üzerine alındı anlamadım yani bir taraftanda söylemişim bir anda canlandı burası allahım sen bize yardım et bizi kimselere muhtaç etme ve çaresiz bırakma rabül alemin
canım nasılsın,hep aklımdasın ama yazmıyorum sürekli,bebiş nasıl?pilisenin doğumuna az kalmışdarısı sana eyolixe ve diğer hamiş arkadaşlarıma
Iyiyim canim bebiste iyi cok sukur buyudu artik kizim teyzesi 1 kilo olmuscanım nasılsın,hep aklımdasın ama yazmıyorum sürekli,bebiş nasıl?pilisenin doğumuna az kalmışdarısı sana eyolixe ve diğer hamiş arkadaşlarıma
İnşallah canım sen toparlanda iyi olda benim instagram yok canımSanırım bu cumartesi kayınvalidenin yazlığına gidicez 15 gün kalıcaz ama ben hiç istemiyorım kalmak:85:
Ramazana kadar buluşamazsak ramazandan sonra kesin buluşalım
Buarada sende instagram varmıydı :26:
canım inşallah sen de en kısa zamanda hamile kalırsın...inan hamile kalınca sorunlar ortadan kalkmış olmuyor...ben de her gün geçiyor arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum..bir sürü sorunla karşı karşıya geldim 2 defa düşük tehlikesi geçirdim kaç defa hastanede yattım ve tam 3 aydır işe gitmiyorum sürekli dinlenmem gerek masaüstü bilgisayarda oturamıyorum sürekli....üstüme alınmadım ama bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım...yaşadığın gerçekten çok çok zor ama inan hepimiz bu yollardan geçtik zor günler geçirdik..inşallah sen de atlatacaksın..şuan bütün sıkıntılarlar tek başıma mücadele ediyorum yanımda sadece eşim var çok zor bir hamilelik geçiriyorum ve bütün gün evde tek başımayım...lütfen yanlış değerlendirmeyin...... emin ol ancak bizler birbirimiz anlar ve birbirimize karşı dürüst oluruz..etrafımızdaki bir çok insandan daha çok faydamız var birbirimize...
Güzeller güzelli arkadaşlarım şanslıgün arkadaşımız daha yeni negatif sonuç aldı kötü niyetli yazmadığını aslında sizde biliyorsunuz biraz daha anlayışlı davranın lütfen
Benimde buaralar çok canım sıkkın:106: kötü haber okumak istemiyorum hatta tüp bebek muhabbeti bile beni geriyor herhalde biraz sinirlerim bozuk geçen eltimi gördüm hamile daha yeni evlendi allahım günah yazmasın çok ağladım anlayacağınız sinirlerim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum nasıl zaman geçecek ben ne zaman anne olucam bilmiyorum
Benim biraz kafamı dinlemem lazım bebek konusunu biraz kafamdan atmam lazım fazla burayı takip edemem ama özelden yazarsanız cvp yazarım telefonuma bildirim geliyor
sizi çoook seviyorummmmm inşallah tez zamanda kafamı toplarım :106:
Canım tanıyorum seni.Hepisinden haberim teker teker okudum hepinizi..Devamlı soru sormamak için sohbete geçelim diye.
Hepinizden ayrı ayrı bir sürü şey öğredim.
Bu yaşında yaşadıkalrın gerçekten zor.Kayınvalidenlerle aynı apartmanda yaşamak hepten zor senin için.
ama ukalalık olarak görmezsen bir şey diyeceğim kendi yaptığımda bir hataydı.
Erkekler aileleri ve naparsa yapsın öyle yormak istemez.Bizler bayan olduğumuz için daha çabuk hissederiz elbette.
Eşimizde anlayın diye bekleriz inan anlamazlar anlayamaz kafaları öyle çalışmıyor yapı b Allah böyle yaratmış.
ne yaşarsan yaşa eşini karşına almadan yaşa yoksa daha zor ve geçilmek olur bu süreç...
davanda haklısın elbette anlat konuş ama onunda ruhunu okyaşarak yap ki farklındağı artsın.
söylediğim gibi ukalık anlama sakın.naçizane kendimce...
bak sen yazdıkça yazışıp dururuz böyle
bu ugurda büyük mücadele verdim son yazdıklarımı okuduysan en son dedi herkes oturup koysun sapkasını düşünsün dedi ve artık kendisi herseyin farkına vardı hoş daha önce hiç kalbimi kırmadı sadce tarafsız gbi duruyodu ama olumsuz tüp bebek denemsi ve ailesinin yaptıkları alenen olunca anladı die düşünüyom hakkımzda hayırlısını allah kolaylıkla nasip etsin inş.
Merhaba Canım ;
Çok şükür iyiyim güzel bir güne uyandık çok şükür
Siz nasılsınız ana-kız ?
Cok zor canim yaa allah yardimcin olsun bence esinin yaninda soyleme o sana cephe almasin bak boyle diyosun bize dönüyo diyomus sabret napcan allah herkesi gonlune gore mukafatlandirsin zaten az gorusuyomussun en iyisi islerin yolunda gitsin insallah bi an evvel tekrar baslarsiniz tedaviye
Canımsın senin kalbin nekadar güzel Allahım tez zamanda senide yavruna kavuştursun asla kötü bir niyetle söylemem sadece o süreçte yanlız kaldım bunu dile getirdim inanki bu benim 4 üncü nagatifim o yüzden çok yıprandım çok ger seferinde bir çöküntü artık gayri gerisinde siz karar verin
bunlardan sonra olanları duyunca eşim senden ve senın yüreğinden korkuyom dedi kalbin cok tuhaf senın dedi sen haklısın sabırlısın dedi bana gerci ben beddua etmedim bnm için ne düşündülerse allah versin dedim okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?