Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bnm eşimden de parça aldılar ama bunu önlem amaçlı yapıyorlar tasalanma Allahon izniyle temiz çıkar inşallah. Benden 13 yumurta toplanmıştı 10 tanesini işleme aldılar ertesi güne 5 tanesi kalmıştı 5. Gün oldu transfer o güne de sadece iki tane kalmıştı orta kalite transfer ettiler . Şimdi bekliyoruz cnm Rabbim inşallah ol der , sen de nasıl durumlar?
Üzülme cnm inşallah onlar evini şenlendirecek evlatlarındır. Bizimde 3. Gün arayıp 5 nın de çok iyi olduklarını söylediler neden önün transfer edip kalanlarını dondurmadılar bilmiyorum ama bol bol dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkesi anne yapar. Neden 1 ay ertelediler transferi cnm onu anlayamadımAnladım canım. Benide aradılar 8 yumurtamdan sadece 3 döllenmişti moralim bozuldu ama iyiler dediler benim transferimde önümüzdeki ay olucak kısmetse. Yumurta kaynaklıymış üzüldümyine umutsuzluk kapladı içimi okadar vitamin ilaç boşa gitti
Vayyy canım ne güzel peşpeşeyiz burdan gün gün değişiklikleri konuşuruz ve inşallah güzel haberleri de peşpeşe vermek nasip olur
Senin kaçıncı denemen arkadaşım, kaç embriyo transfer edilecek ,kaçıncı gün embriyolarin?.. çok mu sordum ne :18:
Valla çok şükür ki doktorun erken tespit etmiş. Inşallah bebişlerini de (anladigim kadariyla ikiz bebişler?),sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım . .
Biz transfer öncesi başladık iğnelere ,demek gebelik olursa hamilelik boyunca devam edeceğiz biz :44:
Hamilelik takibini de ulun bey yapıyor eyolix ?..
Üzülme cnm inşallah onlar evini şenlendirecek evlatlarındır. Bizimde 3. Gün arayıp 5 nın de çok iyi olduklarını söylediler neden önün transfer edip kalanlarını dondurmadılar bilmiyorum ama bol bol dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkesi anne yapar. Neden 1 ay ertelediler transferi cnm onu anlayamadım
Ben uzun protokol oldum canım ulun bey rahim dinlenmeye alıcam dedi
Anladım cnm olsun geç olsun güç olmasın ..
Ben memnundum aslında biraz dinlenirdim ama elimde 5-6 embryo olur diye düşünüyordum zaten 2 tane transfer olacaktı ama bakalım dondurulacakmı çöp mü olucak
Benimkisi de 5.gün embriyosu şu dur heralde diye düşünüyorum çünkü bundan önceki tüp bebek denememız de 5 embriyo oluşmuştu ,2 transeksüellere edilmişti 5 .gün embriyosu demişlerdi. Kaç tane transfer edeceklerini bilmiyorum ama heralde minimum 2 tane ederler ,çdondurulmuş 3 tane var zaten . . Bende çok sormadım bilmiyorum soruyorum soruyorum bu sefer onları düşünüyorum en iyisi sürece odaklanmak aslında ,boşverinşallah canım.benim ilk denemem.tek embriyo transfer edilecek heralde.benim embriyolar 3.gün donduruldu.bu sefer hiç sormadım ama ilk dondurulacağını söylediklerinde 5.gün embriyosu olmayacak mı diye sormuştum.embriyoyu çözdürdükten sonra 5.güne ulaşmasını mı bekleyeceklermiş neymiş.valla pek de anlamadığım için şimdilik bilemiyorum.senin nasıl?
Muhtemelen devam edersiniz.ben g.antepteyip takibimi burada yaptiriyorum dogal olarak...evet ikizlerim olcak kismetse kizim ve oğlum bakalim hayirlisi...cok zor gecti simdiye kadar insallah bundan sonrasi iyi olur.6 ayda sadece 1 ay ise gittim şimdi evdeyim raporluyum....insallah siInde cinsiyetleri kalp atislarini dogum gunlerinizi konusaxagimiz gunler gelecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bunu yazarken bile ellerim titriyor sizlere büyük haberim var dün gece teravihde namzdayken bayıldımbeni apar topar hastaneye kaldırdılarbir çok kan testi yapmışlar kan değerim olduğunda fazla yüksek çıkmış veeee hamileeee olduğumu söylediler ben inanmadım çünkü regli günüm yarın ve değerim 215 çıkmış görünce hıçkırıklara boğuldum gerçekten büyük mucize çünkü hakikaten durumum kötüydü nasıl oldu anlamadım hala anlam veremiyorum arkadaşlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ben tüp bebekten bile ümidimi bile kaybetmiştim açıkcası eşim le ben hala ağlıyoruz
Kızlar bnm bebek serüveni bitmiştir allah isteyen herkese versin inşallah dualarım sizle olcak takip ediom merak etmeyn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cancağzım nerelerdesin annenlere geçtinmi
Agıstos 15 kadar calşmam lazm ihbar süresini dolduryom bni untmadna sevndim
Anladım canım. Benide aradılar 8 yumurtamdan sadece 3 döllenmişti moralim bozuldu ama iyiler dediler benim transferimde önümüzdeki ay olucak kısmetse. Yumurta kaynaklıymış üzüldümyine umutsuzluk kapladı içimi okadar vitamin ilaç boşa gitti
Slm kızla ya dondurulmuş embriyolarla transfer süreci ortalama kaç gün sürüyor ?.. bizde haziran da düşünüyorduk,adet olmadım. Ancak dün oldum ama haftayada şehir dışına çıkacaz eşimin memleketine gidecez ,bilemedim ağustos a kaldıokullar eylül de açılacağı için pek istemiyordum ama artık yapacak birşey yok ,hayırlısı böylesi imiş demek
bende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum
bir çocuğum olsun istiyorum
Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize
canım rabbim bu sefer yüzünü güldürürsün kucagını doldursun
Evet canım öğretmenim eylülde başlıycam bügün adet oldum .Bayrama denk geliyor benim transfer dondurulmuşlarım var .Bayram çarşamba bitiyor ulun bey perşembe mi göreve başlıyacak?
Canım 17.gün ile 21.günleri arası transfer yapılıyormuş transfer .evet geç olsun güç olmasın.hakkında hayırlısı
hayırlısı olsun canım inşh olur.
Canlarım hepinizi çooook özledim ben yaw
Ben biraz ara verdim kusura bakmayın ama iyikide ara verdim çoook iyi geldi 3. Tedaviye hazır gibiyim allah kısmet ederse eylül gübi tedaviye başlıcam varmı eylülde tedaviye başlamyı düşünen
Hamişler nasıl inşallahhhh hepsi iyidir allahım onları korusun
Hoşgeldin kuzum .....Yaşasın.
Çok teşekkür ederim canım benim samimiyetin için 😘 kuzum inşallah bu sefer olucak benim içime doğdu rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah canım sakın beni yanlış anlama ama eğer gebelik daha önce yaşanmışsa vucüt onu kodlarmış daha kolay olurmuş kuzum inşallah eylülde senden mutlu haberi alıcaz ben gazi eurofertil de dr ruşen atmacada tedavi olmayı düşünüyorum araştırma içerisindeyim bakalım nasıl olucak😇vala günler yaklaştıkça hem korkuyorum hayal kırıklığı olacak die hemde heyecanlanıyorum bakalım artık bizi neler bekliyor😉
hakkında hayırlsı olsun canım.hepimiz için inşh.
Kızlar geldik eve şimdilik iyiz güzel dilekleriniz için tşk ederim hepinizden Allah razı olsun ama tekrar böyle büyük bir kanama daha olursa gebeliği sonandıra bilirlermiş artık bakalım Allah büyük
Neler neler yaşamışsın canım iyimisin bebekler iyi mi?
dikkat et kendine.
Kizlar nasilsiniz bir süredir gecemiyorum raporluyum anneme gittim geldim evde de imternetim yok hala malum yeni tasindik....geriye dönük okuyamadim telefondan girince cok zor...bu arada tedavideki arkadaslara bol bol sans diliyorum inşallah yakin zamanda guzel haber alacağız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım nasılsın?bebişler nasıl?
herkese merhaba
uzun süredir forumu izliyorum, yaklaşık 3 yıldır tüp bebek konusunda epey bir hüsran yaşamış biri olarak bugün 4. transferimin 6. günü . Allah hepimizin bu yüce dileğini hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
Kızlar eşimin ameliyatı çok zor geçti Emre bey çok zorlandık dedi ama şükür 10 tane çıktı benimde zaten 10 yumurtam vardı hepsi işleme alınmış
Allah razı olsun kızlar bugünki yaşadığım sıkıntıyı hiç Bi zaman yaşamadım çokkkk zordu . Ilk sınavı geçtik çok şükür inş embryolarda kaliteli olur.
Cancağzım nerelerdesin annenlere geçtinmi
Merhaba
ilk olarak 2011 de eurofertil'e gittim. 3 yumurta oluştu, 1'i olgunmuş. Döllenmedi diye aradılar sonrasında.
Sonra Umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denemede hamile kaldım, her şey rüya gibiydi ense kalınlığında problem var denen 14. haftaya kadar. Perinatalogların birkaç detaylı muayenesinden sonra 14 ocak 2013 tarihinde bebek alındı .Bu bölümün bende yarattığı travmayi umarım hiçbir kadın yaşamaz. Hala ultrason görüntülerine bakıp dururum. Gerçek özlemi o ultrasonlara bakarken hissediyorum. Ve sonrasında geçtiğimiz yıl 2 seferde 4 çok iyi kaliteli embriyo transfer edildi. Sonuç negatif oldu ikisinde de . Şimdi ise elimde tek kalan embriyo transfer edildi. Ve bekliyoruz. Bana söylenen genelde kaliteli embriyo elde etmek bizi en çok zorlayan bölümdür. Sende bu bölümü çok kolay geçiriyoruz ama tutunmuyor ve bunun nedeni yok deniyor her seferinde. Testler mi ? Yaptırmadığımız kaldı mı bilemiyorum. 3 ay önce başka bir merkeze dosyam ile danışmaya gittiğimde artık başka test yaptırma çünkü hepsini yaptırmışsın dediler. Genetik tesler için aynı anda 11 tüp kan verdiğim zamanlardan geçtim. Pıhtılaşma dışında hiçbir problem yok. Onu da Clexane ile çözüyoruz.
Histereskopi, rahim filmi gibi detayları geçtim bile. Yolumuzun tüp bebeğe düşmesine neden olan her sorunun çok büyük olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Ancak bir düşünsenize doktora soruyorum ben bu sevdadan vazgeçeyim mi benim çocuğum olmuyor artık diyeyim mi doktorun cevabı hayır bu dosyanın sahibi kesinlikle bunu söyleyemez. Soruyorum peki o halde neden olmuyor ? Cevap kısmet. Çözüm ; Tüp bebek denemelerine devam... Dipsiz kuyu yani ...
İşte böyle sevgili kader dostları .
Herkese hayırlı haberler inşallah ...
Hüzünlerek okudum.Etkilendim.Neler yaşanmış.
Dilerim tez zaman bu mübarek gün çektiklerinizin karşılığı alırsınız..
Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bnm eşimden de parça aldılar ama bunu önlem amaçlı yapıyorlar tasalanma Allahon izniyle temiz çıkar inşallah. Benden 13 yumurta toplanmıştı 10 tanesini işleme aldılar ertesi güne 5 tanesi kalmıştı 5. Gün oldu transfer o güne de sadece iki tane kalmıştı orta kalite transfer ettiler . Şimdi bekliyoruz cnm Rabbim inşallah ol der , sen de nasıl durumlar?
Hyaırlı olsun canım inşh çektiğiniz sıkıntılara karşılık olur.
hayırıdır canım işten mi ayrılıyorsun sen?Agıstos 15 kadar calşmam lazm ihbar süresini dolduryom bni untmadna sevndim
Canim yasadiklarn az seyler degil umarim en kisa zamanda atlatir ve olumlu sonuclarini alirsin pıhtılaşma sorunu bende de var gunluk clexan kullanıyorum insallah pozitifini alirsin.her seyin guzel olacagina inanmakla başla.ben ole yaptim.pozitifimi aldim sonrasinda da cok zor gunler yasadim ama umudumu yitirmedim cok sukur rabbim bebislerimi bagisladi simdilik iyiyiz insallah ole devam ederiz..senden de guzel haberler alacagiz
Mübarek kadir gecesi hürmetine bu uğurda emek gösteren tüm kadınların istekleri gerçekleşsin inşallah. Sokakta çocuğuna bağıran insanları görünce hakikaten şöyle bir tutup sarsasım geliyor. Bugün transferin 6. günü . Umarım hepimiz er ya da geç pozitif sonuçlarımızı buradan paylaşmak nasip olur hepimize.
Ben merkezde Selen Hanım ile devam ettim . Gerçekten ciddi anlamda psikolojik destek oldu. Tavsiye edebilirim.
Benimkisi de 5.gün embriyosu şu dur heralde diye düşünüyorum çünkü bundan önceki tüp bebek denememız de 5 embriyo oluşmuştu ,2 transeksüellere edilmişti 5 .gün embriyosu demişlerdi. Kaç tane transfer edeceklerini bilmiyorum ama heralde minimum 2 tane ederler ,çdondurulmuş 3 tane var zaten . . Bende çok sormadım bilmiyorum soruyorum soruyorum bu sefer onları düşünüyorum en iyisi sürece odaklanmak aslında ,boşver
Ayy insallahhhh canım ya,tahmin edebiliyorum ne kadar zor olabileceğini de bebişlerini kucağına aldığında hepsi unutuluriş yerin iyi o kadar rapor kabul etmişler ,devlette mi çalışıyor sun ?..
hoşgeldin canım bende uzun zaman olmuştu girmeyeli...iyisin inşallah..KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......Gönlünüzden geçen hakkında hayırlı olcak her dua kabul olsun.
Kızlar çok okuyamadım ama inşh hepiniz iyisidir.
ben iyiyim çok şükür ramazan anne 2 ev ve iş peşinde koşturmaya devam giremedim.
iş yerinde çok stresliyim bu aralar tadım yok.
eve gidince ramazanla yemek telaşı yemek yapma ev topla yorgunluk uyku hali.
biraz ihmal ettim sizleri.....
okuyucam sırayla inşh.
inşh güzel haberler vardır.
tek hemen giriş yaptığım zaman okudum evlat arkadaşım dikkatimi çektin canım benim.
yumuoşlar olmuş çok şükür 1 ay sonra alır gelirsin yavrularını inşh...
AMAN Allahım neeeeeeeeeee
Çok şaşırdım hayırlı olsun canım çok sevindim.
Tebrik ederim.Allahım ol desin çok şükür.
darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına
Agıstos 15 kadar calşmam lazm ihbar süresini dolduryom bni untmadna sevndim
Canım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunki iyisin değilmi
Canım benim yenidenden hoş gellldinnnn bizde çok şaşırdık teyzesi üç yavrum geliyor ya rabim herkeze böyle mutluluk yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?