Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Anladım canım. Benide aradılar 8 yumurtamdan sadece 3 döllenmişti moralim bozuldu ama iyiler dediler benim transferimde önümüzdeki ay olucak kısmetse. Yumurta kaynaklıymış üzüldüm yine umutsuzluk kapladı içimi okadar vitamin ilaç boşa gitti

Üzülme cnm inşallah onlar evini şenlendirecek evlatlarındır. Bizimde 3. Gün arayıp 5 nın de çok iyi olduklarını söylediler neden önün transfer edip kalanlarını dondurmadılar bilmiyorum ama bol bol dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkesi anne yapar. Neden 1 ay ertelediler transferi cnm onu anlayamadım

Muhtemelen devam edersiniz.ben g.antepteyip takibimi burada yaptiriyorum dogal olarak...evet ikizlerim olcak kismetse kizim ve oğlum bakalim hayirlisi...cok zor gecti simdiye kadar insallah bundan sonrasi iyi olur.6 ayda sadece 1 ay ise gittim şimdi evdeyim raporluyum....insallah siInde cinsiyetleri kalp atislarini dogum gunlerinizi konusaxagimiz gunler gelecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben uzun protokol oldum canım ulun bey rahim dinlenmeye alıcam dedi

Benimkisi de 5.gün embriyosu şu dur heralde diye düşünüyorum çünkü bundan önceki tüp bebek denememız de 5 embriyo oluşmuştu ,2 transeksüellere edilmişti 5 .gün embriyosu demişlerdi. Kaç tane transfer edeceklerini bilmiyorum ama heralde minimum 2 tane ederler ,çdondurulmuş 3 tane var zaten . . Bende çok sormadım bilmiyorum soruyorum soruyorum bu sefer onları düşünüyorum en iyisi sürece odaklanmak aslında ,boşver

Ayy insallahhhh canım ya,tahmin edebiliyorum ne kadar zor olabileceğini de bebişlerini kucağına aldığında hepsi unutulur iş yerin iyi o kadar rapor kabul etmişler ,devlette mi çalışıyor sun ?..

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......Gönlünüzden geçen hakkında hayırlı olcak her dua kabul olsun.

Kızlar çok okuyamadım ama inşh hepiniz iyisidir.

ben iyiyim çok şükür ramazan anne 2 ev ve iş peşinde koşturmaya devam giremedim.

iş yerinde çok stresliyim bu aralar tadım yok.

eve gidince ramazanla yemek telaşı yemek yapma ev topla yorgunluk uyku hali.

biraz ihmal ettim sizleri.....

okuyucam sırayla inşh.

inşh güzel haberler vardır.

tek hemen giriş yaptığım zaman okudum evlat arkadaşım dikkatimi çektin canım benim.

yumuoşlar olmuş çok şükür 1 ay sonra alır gelirsin yavrularını inşh...

AMAN Allahım neeeeeeeeeee

Çok şaşırdım hayırlı olsun canım çok sevindim.

Tebrik ederim.Allahım ol desin çok şükür.

darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına

Uzun zamandir girmiyordum evlaat cnm .seni okuyunca biraz olsun moral verebilirim diye yazmak istedim.
Benimde maalesef 10 denemem var.sonuc alamadik hala ama henuz pes etmis degilim.cok zor gercekten olmek daha kolay geliyor bazen
Bunlari yasamaktansa ama oda olmuyor.cnm dollennen yumurtanin az olmasinin sebebi yumurta demissin n.
Sana kim dedi cnm bunu.neden kaynaklandigini kimse bilemezki
Kaldiki yumurta sayin gayet idael .fazlasi zaten kotu kalite oluyor.en ideal sayi 7-12 arasidir.ayrixa 3 tane dollenmis olmasida gayet iyi
Hic dollenmeyedebilirdi.sen icini rahat tut bak goreceksin yarin iyi kite dondurduk diye haber gelecek.bugun kadir gecesi
Dua et bol bol bak goreceksin yarin cok daha umutlu bir gun olacak.allah hepimize yardim etsin.

Hamile Arkadaşlarım nasılLar hepinizi alıntı yapamadım.KUSURA BAKMAYIN

Güzel anneler nasıllar bebekleri nasıl?

Özlemişim yahu.

Hayırlı olsun tedavin canım.Bir an önce bebeişlerini alırsın inşh.güzel sonuçlarını yazarsın.

bende polikistik over var daha önce 2 defa denedim en son 2009 da sonra pes ettim ama şimdi yine denemek istiyorum
bir çocuğum olsun istiyorum

Kizlar bizde bu ay dondurulmuş embriyolarımız la başlamaya karar verdik bugün ,bu yol çok yorucu bir yol ,ama inşallah allah hayirli sonuçlar almayi nasip etsin hepimize

evet canım devletteyim yoksa işim zordu...bu kadar masraftan sonra bir de işsiz kalırsam çok fena olurdu....üniversitese memurum....

hoşgeldin canım bende uzun zaman olmuştu girmeyeli...iyisin inşallah..

AMAN Allahım neeeeeeeeeee

Çok şaşırdım hayırlı olsun canım çok sevindim.

Tebrik ederim.Allahım ol desin çok şükür.

darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına

Canım benim yenidenden hoş gellldinnnn bizde çok şaşırdık teyzesi üç yavrum geliyor ya rabim herkeze böyle mutluluk yaşatsın inşallah

Canım benim yenidenden hoş gellldinnnn bizde çok şaşırdık teyzesi üç yavrum geliyor ya rabim herkeze böyle mutluluk yaşatsın inşallah

Süperr yaa Allahım bu nasıl güzel bi mutluluk kaybedilen yıllara , Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin 💕🐣🍼🍼🍼😃 ne zamandır tedavi görüyodun canım benim kaç yumoşun vardı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…