Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah razı olsun kızlar bugünki yaşadığım sıkıntıyı hiç Bi zaman yaşamadım çokkkk zordu . Ilk sınavı geçtik çok şükür inş embryolarda kaliteli olur.

inşallah canım

Biliyorum canım senin 5inde transfer olacağını,saat de uyuşursa ne güzel olur tanışırız

inşallah canım

Canım benim seninde az kalmış ay çok heyecanlı rabim çıktığınız bu yolda boş çevirmesin inşallah

amin cümlemizi o duyguyu hayırlısı ile yaşatsın rabbim

pıhtılaşma testini daha önce deneyip başarısız olanlara mı yapıyolar acaba?ben ilk kez deniyorum öyle bi test falan yapılmadı.bana da sadece estrofem verdi doktor

Canim biz de eşimde problem var ve 3 tüp bebek denemesin de 3'ü de başarısız olunca(sonuncu da kimyasal gebelik oldu) pıhtılaşma ile ilgili genetik test istedi ulun bey,sonuçta risk taşıdığım çıktı onun için estrofem +kan sulandirici iğne verdi galiba. .

Himmm Ayy hergün nasıl kullanıyorsun göbek çevresinde yer kaldı mı kuzum ya?.. gerçi bebekler için çekiliyor bir şekilde dimi

Merhaba
ilk olarak 2011 de eurofertil'e gittim. 3 yumurta oluştu, 1'i olgunmuş. Döllenmedi diye aradılar sonrasında.
Sonra Umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denemede hamile kaldım, her şey rüya gibiydi ense kalınlığında problem var denen 14. haftaya kadar. Perinatalogların birkaç detaylı muayenesinden sonra 14 ocak 2013 tarihinde bebek alındı .Bu bölümün bende yarattığı travmayi umarım hiçbir kadın yaşamaz. Hala ultrason görüntülerine bakıp dururum. Gerçek özlemi o ultrasonlara bakarken hissediyorum. Ve sonrasında geçtiğimiz yıl 2 seferde 4 çok iyi kaliteli embriyo transfer edildi. Sonuç negatif oldu ikisinde de . Şimdi ise elimde tek kalan embriyo transfer edildi. Ve bekliyoruz. Bana söylenen genelde kaliteli embriyo elde etmek bizi en çok zorlayan bölümdür. Sende bu bölümü çok kolay geçiriyoruz ama tutunmuyor ve bunun nedeni yok deniyor her seferinde. Testler mi ? Yaptırmadığımız kaldı mı bilemiyorum. 3 ay önce başka bir merkeze dosyam ile danışmaya gittiğimde artık başka test yaptırma çünkü hepsini yaptırmışsın dediler. Genetik tesler için aynı anda 11 tüp kan verdiğim zamanlardan geçtim. Pıhtılaşma dışında hiçbir problem yok. Onu da Clexane ile çözüyoruz.
Histereskopi, rahim filmi gibi detayları geçtim bile. Yolumuzun tüp bebeğe düşmesine neden olan her sorunun çok büyük olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Ancak bir düşünsenize doktora soruyorum ben bu sevdadan vazgeçeyim mi benim çocuğum olmuyor artık diyeyim mi doktorun cevabı hayır bu dosyanın sahibi kesinlikle bunu söyleyemez. Soruyorum peki o halde neden olmuyor ? Cevap kısmet. Çözüm ; Tüp bebek denemelerine devam... Dipsiz kuyu yani ...
İşte böyle sevgili kader dostları .
Herkese hayırlı haberler inşallah ...

canım öncelikle bebeğin için çok üzüldüm .inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun canım inan her şeyin vakti ve zamanı var nasip olmayınca olmuyo.belki bilmiyoruz bizim için hayırlı mı hayırsız mı oldugunu.bizim elimizden gelen sadece dua etmek

Anladım canım (ben nurcella-bundan sonra bu ismi kullanıcam) benim de doktorum ulun bey.aycenle yazışmalarınızdan biliyorum seni,4 ağustosta galiba transferin.benim de 9 unda.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin,arka arkaya güzel haberler alalım inşallah

çok teşekkür ederim. Çok haklısınız biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elbette. ama gönle, nefse dert anlatmak çok kolay olmuyor bilirsiniz...

çok teşekkür ederim. Çok haklısınız biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elbette. ama gönle, nefse dert anlatmak çok kolay olmuyor bilirsiniz...

canım koca 11 yıla neler sığdırmadım ki bir bilsen bazen beynim tamam diyor bir tek sen değilsin bu dünyada anne olmayan. vardır bundada bir hayır diyorum kendime teselli veriyorum ama bazen öyle bir an geliyoki nefesim daralıyo içim sıkılıyo beynim gönlüm nefsime söz geciremiyor bazen kendimi boş bir kuyunun içine düşmüş ordan cıkamıyacak kadar güçsüz hissediyorum ama elden başka bir şey gelmiyo rabbim sığınmaktan ve dua etmekten başka (hayırlısı ile hayırlı evlatlar dilemekten başka)

Son düzenleme:

11 yıldır uğraşıyor musunuz hep ? Kaç kez tüp bebek tedavisi gördünüz? Şu an geldiğiniz aşama peki ? Ard arda sordum sanırım . Kusura bakmayın lütfen. Transferimin 5. günü de bitti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorum çok erken ama korku işte...
Hakkımızda hayırlısı :)

Aaa canim ne güzel transferin olmus yedi gun sonra guzel haberini bizimle paylasacaksin inşallah. ...bir şeyler hissetmeyebilirsin kendini bosa telaşa verme tadini cikar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canim gobek cevrem mosmor ama insan katlaniyor...yinede cok şükür ki farketti doktor...ve erken basladi tedaviye bebişlerimi kaybederdim yoksa...bizler herşeyi cok emek vererek elde ediyoruz ama col liymetli oluyor...rabbim hepimizin emeklerimizin karsiligini versin inşallah

Canim yasadiklarn az seyler degil umarim en kisa zamanda atlatir ve olumlu sonuclarini alirsin pıhtılaşma sorunu bende de var gunluk clexan kullanıyorum insallah pozitifini alirsin.her seyin guzel olacagina inanmakla başla.ben ole yaptim.pozitifimi aldim sonrasinda da cok zor gunler yasadim ama umudumu yitirmedim cok sukur rabbim bebislerimi bagisladi simdilik iyiyiz insallah ole devam ederiz..senden de guzel haberler alacagiz

Jeli kullanıyor musunu crinonel jel o yapiyordu bende ama certodet kullanirken yumurta catlamaz ki zaten o igne yumurtalaron catlamasini emgellemek icin veriliyor korrkma canim bence normal bisi

Vayyy canım ne güzel peşpeşeyiz burdan gün gün değişiklikleri konuşuruz ve inşallah güzel haberleri de peşpeşe vermek nasip olur
Senin kaçıncı denemen arkadaşım, kaç embriyo transfer edilecek ,kaçıncı gün embriyolarin?.. çok mu sordum ne :18:

Valla çok şükür ki doktorun erken tespit etmiş. Inşallah bebişlerini de (anladigim kadariyla ikiz bebişler?),sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah canım . .
Biz transfer öncesi başladık iğnelere ,demek gebelik olursa hamilelik boyunca devam edeceğiz biz :44:

Hamilelik takibini de ulun bey yapıyor eyolix ?..

Cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Bnm eşimden de parça aldılar ama bunu önlem amaçlı yapıyorlar tasalanma Allahon izniyle temiz çıkar inşallah. Benden 13 yumurta toplanmıştı 10 tanesini işleme aldılar ertesi güne 5 tanesi kalmıştı 5. Gün oldu transfer o güne de sadece iki tane kalmıştı orta kalite transfer ettiler . Şimdi bekliyoruz cnm Rabbim inşallah ol der , sen de nasıl durumlar?

inşallah canım.benim ilk denemem.tek embriyo transfer edilecek heralde.benim embriyolar 3.gün donduruldu.bu sefer hiç sormadım ama ilk dondurulacağını söylediklerinde 5.gün embriyosu olmayacak mı diye sormuştum.embriyoyu çözdürdükten sonra 5.güne ulaşmasını mı bekleyeceklermiş neymiş.valla pek de anlamadığım için şimdilik bilemiyorum.senin nasıl?

canım benim aslında öyle çok tüp bebek yaptırmadım 2 aşılama bu 4.tüp bebek için dondurulmuş transferi için gün sayıyorum hayırlısı ile inşallah son olur. ama benim sorunum eşimi tedaviyelere çok zor ikna ediyor olabilmem çok ara verdim tedavilere başalamak için onun stresi sıkıntısı da bir başka oluyor malesef.tek taraflı cabalamak insanı baya yıpratıyor.canım sen moralini bozma lütfen ben inanıyorum bebeğin seninledir annesi . bugün kadir gecesi bol bol dualaşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…