Inşşşş canım benim bide döllendiklerini duysak iyice rahatlıcaz
Katılıorum kesinlikle rapor hakkını kullan derim ya ayrıca bu hak üçe cıkıo torba yasada ve ilaçlarıdevlet karşılıcak cıkınca yasa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cancağzım nerelerdesin annenlere geçtinmi
Allah razı olsun kızlar bugünki yaşadığım sıkıntıyı hiç Bi zaman yaşamadım çokkkk zordu . Ilk sınavı geçtik çok şükür inş embryolarda kaliteli olur.
Biliyorum canım senin 5inde transfer olacağını,saat de uyuşursa ne güzel olur tanışırız
Canım benim seninde az kalmış ay çok heyecanlı rabim çıktığınız bu yolda boş çevirmesin inşallah
Cnm çok şükür şimdi okudum Rabbşm yardım etmiş , çok sevindim inşallah darısı hamilelik haberine
pıhtılaşma testini daha önce deneyip başarısız olanlara mı yapıyolar acaba?ben ilk kez deniyorum öyle bi test falan yapılmadı.bana da sadece estrofem verdi doktor
Bende hem heterozigot hem hemozigot cikti....ama bende tüp bebek tedavisinden sonra belli olmustu ben g.antepteyip kanamam oldu doktorum tum tetkikleri yaptirdi bi sey cikmayinca genetkk testleri istedi benden ve hemen clexana baslatti...tedavi sirasinda coraspin kullaniyordum ama daha sonra yetersiz geldi ki kanamam oldu 7. Haftadan sonra ve simdi hala hergun kullanıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aramıza hoşgeldin inşallah bu sefer yüzün güler pozitif sonuc alırsın .nerelerde tedavi gördün canım sorun neydi?
ayyy çok şükür bak çok güzel bir haber bundan sonraki aşamalarda çok güzel geçsin göbeğinde bebiş olsun
Merhaba
ilk olarak 2011 de eurofertil'e gittim. 3 yumurta oluştu, 1'i olgunmuş. Döllenmedi diye aradılar sonrasında.
Sonra Umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denemede hamile kaldım, her şey rüya gibiydi ense kalınlığında problem var denen 14. haftaya kadar. Perinatalogların birkaç detaylı muayenesinden sonra 14 ocak 2013 tarihinde bebek alındı .Bu bölümün bende yarattığı travmayi umarım hiçbir kadın yaşamaz. Hala ultrason görüntülerine bakıp dururum. Gerçek özlemi o ultrasonlara bakarken hissediyorum. Ve sonrasında geçtiğimiz yıl 2 seferde 4 çok iyi kaliteli embriyo transfer edildi. Sonuç negatif oldu ikisinde de . Şimdi ise elimde tek kalan embriyo transfer edildi. Ve bekliyoruz. Bana söylenen genelde kaliteli embriyo elde etmek bizi en çok zorlayan bölümdür. Sende bu bölümü çok kolay geçiriyoruz ama tutunmuyor ve bunun nedeni yok deniyor her seferinde. Testler mi ? Yaptırmadığımız kaldı mı bilemiyorum. 3 ay önce başka bir merkeze dosyam ile danışmaya gittiğimde artık başka test yaptırma çünkü hepsini yaptırmışsın dediler. Genetik tesler için aynı anda 11 tüp kan verdiğim zamanlardan geçtim. Pıhtılaşma dışında hiçbir problem yok. Onu da Clexane ile çözüyoruz.
Histereskopi, rahim filmi gibi detayları geçtim bile. Yolumuzun tüp bebeğe düşmesine neden olan her sorunun çok büyük olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Ancak bir düşünsenize doktora soruyorum ben bu sevdadan vazgeçeyim mi benim çocuğum olmuyor artık diyeyim mi doktorun cevabı hayır bu dosyanın sahibi kesinlikle bunu söyleyemez. Soruyorum peki o halde neden olmuyor ? Cevap kısmet. Çözüm ; Tüp bebek denemelerine devam... Dipsiz kuyu yani ...
İşte böyle sevgili kader dostları .
Herkese hayırlı haberler inşallah ...
Canim biz de eşimde problem var ve 3 tüp bebek denemesin de 3'ü de başarısız olunca(sonuncu da kimyasal gebelik oldu) pıhtılaşma ile ilgili genetik test istedi ulun bey,sonuçta risk taşıdığım çıktı onun için estrofem +kan sulandirici iğne verdi galiba. .
canım öncelikle bebeğin için çok üzüldüm .inşallah bu sefer sağlıkla bebeğine kavuşursun canım inan her şeyin vakti ve zamanı var nasip olmayınca olmuyo.belki bilmiyoruz bizim için hayırlı mı hayırsız mı oldugunu.bizim elimizden gelen sadece dua etmek
çok teşekkür ederim. Çok haklısınız biz sadece üzerimize düşeni yapıyoruz elbette. ama gönle, nefse dert anlatmak çok kolay olmuyor bilirsiniz...
canım koca 11 yıla neler sığdırmadım ki bir bilsen bazen beynim tamam diyor bir tek sen değilsin bu dünyada anne olmayan. vardır bundada bir hayır diyorum kendime teselli veriyorum ama bazen öyle bir an geliyoki nefesim daralıyo içim sıkılıyo beynim gönlüm nefsime söz geciremiyor bazen kendimi boş bir kuyunun içine düşmüş ordan cıkamıyacak kadar güçsüz hissediyorum ama elden başka bir şey gelmiyo rabbim sığınmaktan ve dua etmekten başka (hayırlısı ile hayırlı evlatlar dilemekten başka)
11 yıldır uğraşıyor musunuz hep ? Kaç kez tüp bebek tedavisi gördünüz? Şu an geldiğiniz aşama peki ? Ard arda sordum sanırım . Kusura bakmayın lütfen. Transferimin 5. günü de bitti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorum çok erken ama korku işte...
Hakkımızda hayırlısı :)
Canim biz de eşimde problem var ve 3 tüp bebek denemesin de 3'ü de başarısız olunca(sonuncu da kimyasal gebelik oldu) pıhtılaşma ile ilgili genetik test istedi ulun bey,sonuçta risk taşıdığım çıktı onun için estrofem +kan sulandirici iğne verdi galiba. .
Himmm Ayy hergün nasıl kullanıyorsun göbek çevresinde yer kaldı mı kuzum ya?.. gerçi bebekler için çekiliyor bir şekilde dimi
Inşşşş canım benim bide döllendiklerini duysak iyice rahatlıcaz
Canim yasadiklarn az seyler degil umarim en kisa zamanda atlatir ve olumlu sonuclarini alirsin pıhtılaşma sorunu bende de var gunluk clexan kullanıyorum insallah pozitifini alirsin.her seyin guzel olacagina inanmakla başla.ben ole yaptim.pozitifimi aldim sonrasinda da cok zor gunler yasadim ama umudumu yitirmedim cok sukur rabbim bebislerimi bagisladi simdilik iyiyiz insallah ole devam ederiz..senden de guzel haberler alacagizMerhaba
ilk olarak 2011 de eurofertil'e gittim. 3 yumurta oluştu, 1'i olgunmuş. Döllenmedi diye aradılar sonrasında.
Sonra Umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum. İlk denemede hamile kaldım, her şey rüya gibiydi ense kalınlığında problem var denen 14. haftaya kadar. Perinatalogların birkaç detaylı muayenesinden sonra 14 ocak 2013 tarihinde bebek alındı .Bu bölümün bende yarattığı travmayi umarım hiçbir kadın yaşamaz. Hala ultrason görüntülerine bakıp dururum. Gerçek özlemi o ultrasonlara bakarken hissediyorum. Ve sonrasında geçtiğimiz yıl 2 seferde 4 çok iyi kaliteli embriyo transfer edildi. Sonuç negatif oldu ikisinde de . Şimdi ise elimde tek kalan embriyo transfer edildi. Ve bekliyoruz. Bana söylenen genelde kaliteli embriyo elde etmek bizi en çok zorlayan bölümdür. Sende bu bölümü çok kolay geçiriyoruz ama tutunmuyor ve bunun nedeni yok deniyor her seferinde. Testler mi ? Yaptırmadığımız kaldı mı bilemiyorum. 3 ay önce başka bir merkeze dosyam ile danışmaya gittiğimde artık başka test yaptırma çünkü hepsini yaptırmışsın dediler. Genetik tesler için aynı anda 11 tüp kan verdiğim zamanlardan geçtim. Pıhtılaşma dışında hiçbir problem yok. Onu da Clexane ile çözüyoruz.
Histereskopi, rahim filmi gibi detayları geçtim bile. Yolumuzun tüp bebeğe düşmesine neden olan her sorunun çok büyük olduğunu zaten hepimiz biliyoruz. Ancak bir düşünsenize doktora soruyorum ben bu sevdadan vazgeçeyim mi benim çocuğum olmuyor artık diyeyim mi doktorun cevabı hayır bu dosyanın sahibi kesinlikle bunu söyleyemez. Soruyorum peki o halde neden olmuyor ? Cevap kısmet. Çözüm ; Tüp bebek denemelerine devam... Dipsiz kuyu yani ...
İşte böyle sevgili kader dostları .
Herkese hayırlı haberler inşallah ...
arkadaslar mrb benim bi sorum olcak lutfen cvplayin ben gonalf ve cedrodet vuruluyorum bugun onbirinci gun ve dunden beri asiri beyaz akintim var yumurtalarim kendinden catlamis olabilirmi korkmaya basladim sizdede oldumu boyle akinti normalmi lutfen cvplayin...
Vayyy canım ne güzel peşpeşeyiz burdan gün gün değişiklikleri konuşuruz ve inşallah güzel haberleri de peşpeşe vermek nasip olurAnladım canım (ben nurcella-bundan sonra bu ismi kullanıcam) benim de doktorum ulun bey.aycenle yazışmalarınızdan biliyorum seni,4 ağustosta galiba transferin.benim de 9 unda.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin,arka arkaya güzel haberler alalım inşallah
Valla canim gobek cevrem mosmor ama insan katlaniyor...yinede cok şükür ki farketti doktor...ve erken basladi tedaviye bebişlerimi kaybederdim yoksa...bizler herşeyi cok emek vererek elde ediyoruz ama col liymetli oluyor...rabbim hepimizin emeklerimizin karsiligini versin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vayyy canım ne güzel peşpeşeyiz burdan gün gün değişiklikleri konuşuruz ve inşallah güzel haberleri de peşpeşe vermek nasip olur
Senin kaçıncı denemen arkadaşım, kaç embriyo transfer edilecek ,kaçıncı gün embriyolarin?.. çok mu sordum ne :18:
11 yıldır uğraşıyor musunuz hep ? Kaç kez tüp bebek tedavisi gördünüz? Şu an geldiğiniz aşama peki ? Ard arda sordum sanırım . Kusura bakmayın lütfen. Transferimin 5. günü de bitti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Biliyorum çok erken ama korku işte...
Hakkımızda hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?