Kızlar çokkk kötüyüm ben opudan çıktım ama eşimde sperm çıkmadı testlerde teseye giriyor şimdi dua edin
Canim senin de 2 tane heterizigot gen mi çıkmışti pıhtılaşma testinde?.. bide sende transfer öncesi mi başlamıştın bu iğneye ?..
Canim allahım yardimciniz olsun inşallah her sey yoluna girwrKızlar çokkk kötüyüm ben opudan çıktım ama eşimde sperm çıkmadı testlerde teseye giriyor şimdi dua edin
Canim senin de 2 tane heterizigot gen mi çıkmışti pıhtılaşma testinde?.. bide sende transfer öncesi mi başlamıştın bu iğneye ?..
Biz zaten daha önce kaynaşmıştık
Nasılsın cnm benim heyecanlısın dimi
Kizlar nasilsiniz bir süredir gecemiyorum raporluyum anneme gittim geldim evde de imternetim yok hala malum yeni tasindik....geriye dönük okuyamadim telefondan girince cok zor...bu arada tedavideki arkadaslara bol bol sans diliyorum inşallah yakin zamanda guzel haber alacağız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerin yüzü hürmetineKızlar çokkk kötüyüm ben opudan çıktım ama eşimde sperm çıkmadı testlerde teseye giriyor şimdi dua edin
Yok ya kaç tane transfer edeceğini bizde sormadık ulun bey de söylemedi , 5.gün embriyosu canım transfer olacaklar, senin kaç tane olacak ve kaçıncı gün embriyosu aycen ?. . .transfer e kadar denk gelemeyiz heralde ,inşallah sonrasında güzel haberler alırsak bir şekilde ayarlariz inşallah
canım ben kontrol için 1 de ordayım 5 de transfer ederiz demişti bir şey cıkmazsa saat söylemedi ama inşallah karşılaşırız canım ne güzel oluraycencim ben doktordan geldim şimdi.ayın 5ine tekrar çağırdı,ayın 9unda da yaparız transferi dedi.sana da 5inde demişti heralde.saat 9 da orda olucam belki karşılaşırız
pıhtılaşma testini daha önce deneyip başarısız olanlara mı yapıyolar acaba?ben ilk kez deniyorum öyle bi test falan yapılmadı.bana da sadece estrofem verdi doktor
canım aslında bu sefer çok karışığım diğer tedavilerime nazaran hiç olmadığım kadar rahatım.
canım iyi olda en yakın zamanda aramıza dön .nasıl yerleşebildin mi bari?
canım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerin yüzü hürmetine
canım bana 2 tane transfer edicek benimde 3 .gün 8 hücreliymiş.inşallah görüşürüz en yakın zamanda
canım ben kontrol için 1 de ordayım 5 de transfer ederiz demişti bir şey cıkmazsa saat söylemedi ama inşallah karşılaşırız canım ne güzel olur
canım aslında bu sefer çok karışığım diğer tedavilerime nazaran hiç olmadığım kadar rahatım.
canım iyi olda en yakın zamanda aramıza dön .nasıl yerleşebildin mi bari?
canım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerin yüzü hürmetine
canım bana 2 tane transfer edicek benimde 3 .gün 8 hücreliymiş.inşallah görüşürüz en yakın zamanda
canım ben kontrol için 1 de ordayım 5 de transfer ederiz demişti bir şey cıkmazsa saat söylemedi ama inşallah karşılaşırız canım ne güzel olur
herkese merhaba
uzun süredir forumu izliyorum, yaklaşık 3 yıldır tüp bebek konusunda epey bir hüsran yaşamış biri olarak bugün 4. transferimin 6. günü . Allah hepimizin bu yüce dileğini hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
Kızlar eşimin ameliyatı çok zor geçti Emre bey çok zorlandık dedi ama şükür 10 tane çıktı benimde zaten 10 yumurtam vardı hepsi işleme alınmış
Evet yerlestim canim sizler nasılsın nasil gidiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm çok şükür şimdi okudum Rabbşm yardım etmiş , çok sevindim inşallah darısı hamilelik haberine
Allah razı olsun kızlar bugünki yaşadığım sıkıntıyı hiç Bi zaman yaşamadım çokkkk zordu . Ilk sınavı geçtik çok şükür inş embryolarda kaliteli olur.
Kızlar eşimin ameliyatı çok zor geçti Emre bey çok zorlandık dedi ama şükür 10 tane çıktı benimde zaten 10 yumurtam vardı hepsi işleme alınmış
Ayy Ayyyy çok sevindim hadi hayırlı olsun dualarımız kabul oldu inşalla bebeğinde almak nasip olur
Ben de çok sevindim canım,çok geçmiş olsun,bundan sonra Rabbimin izniyle herşey güzel olacak
ben tedaviye başladım canım bir problem cıkmazsa ayın 5 de transferim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?