Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim senin de 2 tane heterizigot gen mi çıkmışti pıhtılaşma testinde?.. bide sende transfer öncesi mi başlamıştın bu iğneye ?..

pıhtılaşma testini daha önce deneyip başarısız olanlara mı yapıyolar acaba?ben ilk kez deniyorum öyle bi test falan yapılmadı.bana da sadece estrofem verdi doktor

Canim senin de 2 tane heterizigot gen mi çıkmışti pıhtılaşma testinde?.. bide sende transfer öncesi mi başlamıştın bu iğneye ?..

Bende hem heterozigot hem hemozigot cikti....ama bende tüp bebek tedavisinden sonra belli olmustu ben g.antepteyip kanamam oldu doktorum tum tetkikleri yaptirdi bi sey cikmayinca genetkk testleri istedi benden ve hemen clexana baslatti...tedavi sirasinda coraspin kullaniyordum ama daha sonra yetersiz geldi ki kanamam oldu 7. Haftadan sonra ve simdi hala hergun kullanıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biz zaten daha önce kaynaşmıştık
Nasılsın cnm benim heyecanlısın dimi

canım aslında bu sefer çok karışığım diğer tedavilerime nazaran hiç olmadığım kadar rahatım.

canım iyi olda en yakın zamanda aramıza dön .nasıl yerleşebildin mi bari?

Kızlar çokkk kötüyüm ben opudan çıktım ama eşimde sperm çıkmadı testlerde teseye giriyor şimdi dua edin
canım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerin yüzü hürmetine

canım bana 2 tane transfer edicek benimde 3 .gün 8 hücreliymiş.inşallah görüşürüz en yakın zamanda

aycencim ben doktordan geldim şimdi.ayın 5ine tekrar çağırdı,ayın 9unda da yaparız transferi dedi.sana da 5inde demişti heralde.saat 9 da orda olucam belki karşılaşırız
canım ben kontrol için 1 de ordayım 5 de transfer ederiz demişti bir şey cıkmazsa saat söylemedi ama inşallah karşılaşırız canım ne güzel olur

herkese merhaba
uzun süredir forumu izliyorum, yaklaşık 3 yıldır tüp bebek konusunda epey bir hüsran yaşamış biri olarak bugün 4. transferimin 6. günü . Allah hepimizin bu yüce dileğini hayırlısı ile kabul etsin inşallah.

Kızlar eşimin ameliyatı çok zor geçti Emre bey çok zorlandık dedi ama şükür 10 tane çıktı benimde zaten 10 yumurtam vardı hepsi işleme alınmış

Evet yerlestim canim sizler nasılsın nasil gidiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aramıza hoşgeldin inşallah bu sefer yüzün güler pozitif sonuc alırsın .nerelerde tedavi gördün canım sorun neydi?

Kızlar eşimin ameliyatı çok zor geçti Emre bey çok zorlandık dedi ama şükür 10 tane çıktı benimde zaten 10 yumurtam vardı hepsi işleme alınmış

ayyy çok şükür bak çok güzel bir haber bundan sonraki aşamalarda çok güzel geçsin göbeğinde bebiş olsun

Allah razı olsun kızlar bugünki yaşadığım sıkıntıyı hiç Bi zaman yaşamadım çokkkk zordu . Ilk sınavı geçtik çok şükür inş embryolarda kaliteli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…