Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bence de çok düşünmemek en iyisi.benim de inşallah 5.gün embriyom olur.Allahım bu mübarek gecenin hürmetine kucaklarımızı boş bırakmasın.Amin

canım üzülme lütfen o kalan 3 tane sana hayırlıs evlat olsunlar inşallah

canım hoşgeldin sen iyi olda gerisi boş canım

canım nerelerdesin merak ettim seni şuan ne durumdasın

Son düzenleme:

Canım benim amin Allah razı olsun rabim sizlerde nasip etsin 8 yıldır bugünü bekliyordum üçüzler canım kendiliğinden oldu 1 senelik evliyken hamile kaldım ikizlerim oldu karnımda öldü kürtaj oldum sonra olmadı ardından iki aşılama iki tüp bebek hata ikinci begatifi geçen ay aldım bu ayda böyle oldu işte rabim çok büyük ben ona çok inandım canım önce inanmak lazım çünkü kayınpederim eşimi evlendirmeye kalkmıştı ya işte böyle43:

Yani doğal yolla üçüzlere hamiş kaldın kuzum? Ya rabbim o kadar büyükki resmen kayınpederinize tokat atmış allahım mutluluğunu daim etsin inşallah canım darısı başımıza😃😃🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım yine doğal yola inanki hiç ihtimal vermemiştim yarabi bu güzel gece hürmetine yarabi bu güzel ay hürmetine evlat aşkıyla yanan ümidini kaybaden tüm kardeşlerimize de tarır yarabi

canım üzülme lütfen o kalan 3 tane sana hayırlıs evlat olsunlar inşallah

canım hoşgeldin sen iyi olda gerisi boş canım

canım nerelerdesin merak ettim seni şuan ne durumdasın

Ne yapayim cnm tup bebege devam .10. Denemeyi yaptimistanbul tup bebek aret beyde
Berbattti gercekten.medyatik adamlarda uzak durun derim.yine suleyman beye gittim
Oda havuz yapalim iyi embriyolari dondurup saklayalim dedi.ilkini yaptim bu hafta 2 embriyo dondurdu
Obur aya ikinci yi yapacaz.4 sefer yspip en iyi 10 embriyo yakalarsak
Sonra her ay 2 ser 2 ser transfer yapacaz iste.yas arik 33 oldu
35 den sonra kalitede yumurtada azalacak malum.senin tranferine az kalmış. Insalla bu son olur
Bu gecenin hurmetine rabbim nihayetlendisin hayirlisiyla.

Allah askina ne bicim bir adammis bu ya.sen nerden duydun.esin ne cevap vermis
Kayinpederinin bu istegine
Allah islah etsin

Allah askina ne bicim bir adammis bu ya.sen nerden duydun.esin ne cevap vermis
Kayinpederinin bu istegine
Allah islah etsin

Canım negatif sonucu aldım bir hafta sonra oraya gittik akşam yemekten sonra ben az odaya geçtim baktım sesiz konuşuyorlar bir kulak verdim baktım diyorki artık olmaz onu gönder işe çalışsın para birktir ondan sonra seni evlendiririz oda hiç birşey demedi varya dünyam yıkıldı ama hiç birşey demedim ne eşime ne ailesine Allah'a sığındım hep ağladım sabahlara kadar namaz kıldım dua ettim ağladım yarabiiiii hakkkk çok şükür utandırmadı

Cok canin yanmis .allah cok icten siginana hemen cevap veriyor cnm .cok zor gercekten
Sen pcos lumuydun.3 uz hamileligin hikmeti ordan geliyor sanirim ..masallah bol yumurta oluyor
:))) ser gibii gorunuyor bu hastalik ama allah isteyince hayira ceviriyor iste.rabbim tamimina erdirsin
Eksiltmeden insallah

Bana ozel dua edermisin bu gece.:))))
Hem hamilesin ya dua geti cevrilmez belki

e​

Yok canım pcos lu değilim

Tabi ederim ne demek ismini söylermisin ben sabah namazına kadar oturuyorum namaza kadar senin için tesbih çekicem duasınıda namazdan sonra yaparım inşallah sakın üzülme rabime yakarın dua edin

Aysegul:))))
Bende oturacam sabah namazina kadar enerji yollarim sana

Cnm benim cok gecsin .doktorlar konusuyor iste ezbere.her sene fikirleri degisiyor
Yeni yontemler cikiyor bakiyorlarki bildikleri gibi degil.hemen ceviriyorlar
Doktorlar sadece vesile.rabbim dilesin yeterki.hic bisey olmaz bak gör. Saglikli evlatlarin olur.
O cahil kayinpederinde ne cok acele etmis daha onunde 15 yilin var.
Allah islah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…