Benimkisi de 5.gün embriyosu şu dur heralde diye düşünüyorum çünkü bundan önceki tüp bebek denememız de 5 embriyo oluşmuştu ,2 transeksüellere edilmişti 5 .gün embriyosu demişlerdi. Kaç tane transfer edeceklerini bilmiyorum ama heralde minimum 2 tane ederler ,çdondurulmuş 3 tane var zaten . . Bende çok sormadım bilmiyorum soruyorum soruyorum bu sefer onları düşünüyorum en iyisi sürece odaklanmak aslında ,boşver
canım üzülme lütfen o kalan 3 tane sana hayırlıs evlat olsunlar inşallahAnladım canım. Benide aradılar 8 yumurtamdan sadece 3 döllenmişti moralim bozuldu ama iyiler dediler benim transferimde önümüzdeki ay olucak kısmetse. Yumurta kaynaklıymış üzüldümyine umutsuzluk kapladı içimi okadar vitamin ilaç boşa gitti
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......Gönlünüzden geçen hakkında hayırlı olcak her dua kabul olsun.
Kızlar çok okuyamadım ama inşh hepiniz iyisidir.
ben iyiyim çok şükür ramazan anne 2 ev ve iş peşinde koşturmaya devam giremedim.
iş yerinde çok stresliyim bu aralar tadım yok.
eve gidince ramazanla yemek telaşı yemek yapma ev topla yorgunluk uyku hali.
biraz ihmal ettim sizleri.....
okuyucam sırayla inşh.
inşh güzel haberler vardır.
tek hemen giriş yaptığım zaman okudum evlat arkadaşım dikkatimi çektin canım benim.
yumuoşlar olmuş çok şükür 1 ay sonra alır gelirsin yavrularını inşh...
canım nerelerdesin merak ettim seni şuan ne durumdasınUzun zamandir girmiyordum evlaat cnm .seni okuyunca biraz olsun moral verebilirim diye yazmak istedim.
Benimde maalesef 10 denemem var.sonuc alamadik hala ama henuz pes etmis degilim.cok zor gercekten olmek daha kolay geliyor bazen
Bunlari yasamaktansa ama oda olmuyor.cnm dollennen yumurtanin az olmasinin sebebi yumurta demissin n.
Sana kim dedi cnm bunu.neden kaynaklandigini kimse bilemezki
Kaldiki yumurta sayin gayet idael .fazlasi zaten kotu kalite oluyor.en ideal sayi 7-12 arasidir.ayrixa 3 tane dollenmis olmasida gayet iyi
Hic dollenmeyedebilirdi.sen icini rahat tut bak goreceksin yarin iyi kite dondurduk diye haber gelecek.bugun kadir gecesi
Dua et bol bol bak goreceksin yarin cok daha umutlu bir gun olacak.allah hepimize yardim etsin.
Süperr yaa Allahım bu nasıl güzel bi mutluluk kaybedilen yıllara , Rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin 💕🐣🍼🍼🍼😃 ne zamandır tedavi görüyodun canım benim kaç yumoşun vardı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani doğal yolla üçüzlere hamiş kaldın kuzum? Ya rabbim o kadar büyükki resmen kayınpederinize tokat atmış allahım mutluluğunu daim etsin inşallah canım darısı başımıza😃😃🙏
canım üzülme lütfen o kalan 3 tane sana hayırlıs evlat olsunlar inşallah
canım hoşgeldin sen iyi olda gerisi boş canım
canım nerelerdesin merak ettim seni şuan ne durumdasın
Canım benim amin Allah razı olsun rabim sizlerde nasip etsin 8 yıldır bugünü bekliyordum üçüzler canım kendiliğinden oldu 1 senelik evliyken hamile kaldım ikizlerim oldu karnımda öldü kürtaj oldum sonra olmadı ardından iki aşılama iki tüp bebek hata ikinci begatifi geçen ay aldım bu ayda böyle oldu işte rabim çok büyük ben ona çok inandım canım önce inanmak lazım çünkü kayınpederim eşimi evlendirmeye kalkmıştı ya işte böyle43:
Allah askina ne bicim bir adammis bu ya.sen nerden duydun.esin ne cevap vermis
Kayinpederinin bu istegine
Allah islah etsin
Canım negatif sonucu aldım bir hafta sonra oraya gittik akşam yemekten sonra ben az odaya geçtim baktım sesiz konuşuyorlar bir kulak verdim baktım diyorki artık olmaz onu gönder işe çalışsın para birktir ondan sonra seni evlendiririz oda hiç birşey demedi varya dünyam yıkıldı ama hiç birşey demedim ne eşime ne ailesine Allah'a sığındım hep ağladım sabahlara kadar namaz kıldım dua ettim ağladım yarabiiiii hakkkk çok şükür utandırmadı
Canım negatif sonucu aldım bir hafta sonra oraya gittik akşam yemekten sonra ben az odaya geçtim baktım sesiz konuşuyorlar bir kulak verdim baktım diyorki artık olmaz onu gönder işe çalışsın para birktir ondan sonra seni evlendiririz oda hiç birşey demedi varya dünyam yıkıldı ama hiç birşey demedim ne eşime ne ailesine Allah'a sığındım hep ağladım sabahlara kadar namaz kıldım dua ettim ağladım yarabiiiii hakkkk çok şükür utandırmadı
Hay ALLAHIM neler olmuş böyle...
Duygucum canım iyimisin?
Cok canin yanmis .allah cok icten siginana hemen cevap veriyor cnm .cok zor gercekten
Sen pcos lumuydun.3 uz hamileligin hikmeti ordan geliyor sanirim ..masallah bol yumurta oluyor
:))) ser gibii gorunuyor bu hastalik ama allah isteyince hayira ceviriyor iste.rabbim tamimina erdirsin
Eksiltmeden insallah
Canım benim hiç aklımdan çıkmıyorsunki iyisin değilmi
Allah razı olsun iyiyim ya yada bilimiom 😊 takılıom öle boşlukta işte sen nasılsn bebeler nası bna dua edionuz demi mukablede
Bana ozel dua edermisin bu gece.:))))
Hem hamilesin ya dua geti cevrilmez belki
e
Yok canım pcos lu değilim
Tabi ederim ne demek ismini söylermisin ben sabah namazına kadar oturuyorum namaza kadar senin için tesbih çekicem duasınıda namazdan sonra yaparım inşallah sakın üzülme rabime yakarın dua edin
Allah razı olsun iyiyim ya yada bilimiom 😊 takılıom öle boşlukta işte sen nasılsn bebeler nası bna dua edionuz demi mukablede
Canımsın etmezmiyim bugün duası yapıldı bitti mukabele isim ceren çok arkadaş oldu hepsi geçti duada tam 50 kişi birden amin dedi isim alarak özel tesbih çekildi sizler için bugün bende aylegül için çekicem sabaha kadar biz iyiz şükür sende iyi ol tamamı
Sorun neyd cnm sizdeki ozaman yasin kac sormadi ayip
Valla sorun şunu buldular 9 kromozonun başı tersmiş ya hamîle kalamazmışım Yada kalırsam düşük olurmuş pgt istedi oda bir kaç kere opu olucaktım çünkü sağlıklı emiriyo oluşmuyordu ya işte böyle yaşım 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?