Ozaman 1000 tane estağfurulah 707 tane elvaris ya mübdi eşin elini karnına koyacak 99 kere okuyacak ama sakın ihmal etme ve yaba atma
tamam canım allah razı olsun transferden sonra mı okuycam bunları
Şimdide başlayabilirsin
kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elindede bebeğinin ultroson resmi bakıp bakıp gülüyo o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için
kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elindede bebeğinin ultroson resmi bakıp bakıp gülüyo o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için
kızlar kafama bişey takıldı.kaç tane embriyo transfer edileceğine doktorunuz mu karar verdi,yoksa siz mi istediniz? ben 35 yaş altı 1,üstü 2 tane sınırlı diye biliyorum.ama bazı doktorlar insiyatif kullanıyorlarmış.bu durumda olan var mı? varsa nasıl karar verdiniz,ben çok kararsızım.
Ozaman 1000 tane estağfurulah 707 tane elvaris ya mübdi eşin elini karnına koyacak 99 kere okuyacak ama sakın ihmal etme ve yaba atma
çok sağol canım yarın hemen balıyorum nasipse
Şimdide başlayabilirsin
inşallah rabbim bizim için hayırlısı ise nasip etsinBen inanıyorum canım,Allah sana ve inşallah hepimize nasip edecek bu güzel duygulaı yaşamayı.geç ya da zor olacak belki ama olacak.ben umutluyum hepimiz için.güzel duaların için de Allah razı olsun
Bende ne yalan söylim kötü oluyorum merkeze gittiğimde ellerinde ultrosan resmi görüpte sevinen insanlara çok özenirdim :85:
O kadar çok etkilenmişim ki ilk bebeğimin ultrosan resmini alınca hemen çantama koymuştum başkaları görüpte üzülmesin diye
allahım bizleredee nasip edecek ben inanıyorum
çok sağol canım yarın hemen balıyorum nasipse
inşallah rabbim bizim için hayırlısı ise nasip etsin
aslında bazen kendime kızıyorum neden kıskançlık ediyorsun diye ama anladım ki kıskanclık değil başka banbaşak bir duygu allahın kadınlara vermiş oldugu annelik iç güdüsüyle yaşanan bir duygu demek daha doğrusu olur
canım ne için,ne okunacak?ben de okumak istiyorum
Canımcım bu kıskançlık değilkisadece bizler biraz hassasız :85:
Bende yazdım bi kenera
Yazın canım ama yapmayı unutmayın ee napıyosun
Unuturmuyum cnm benim telefonumun rehberine yazdım
Napim cnm aynı değişik bişi yok ağustos bi gelsinde ulun beyle konuşmaya gidicem
sen nasılsın kanaman yok dimi:26:
Hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberlerle gelirsin yokk canım şimdilik iyiz bakalım yarın kalp atışlarını dinlemeye gidicez dua edin
Üçünün sesinide gümbür gümbür duyarsın inşallahhhh cnm benim
Üçünün sesinide gümbür gümbür duyarsın inşallahhhh cnm benim
İnşallah teyzesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?